- 22 Mayıs 2023
- 935
- 453
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Aynen öyle kuşum yaaa bakalım yarın gidince belli olur haber veririmSen doktora randevu alarak iyi yapmışsın kuzumbu çelişki başka türkü çözülmez di
Bende geliyim belki uğurlu gelir kün fe yekün Rabbım insallh mucizelerimize kavuşuruz lütfen şifalandir bizleri sat 10 nisan bat 5 mayis Bismillahİnşallah bernoşum inşallah
Aaa görmesem haberim olmayacakEvetttt hanımlar normalde nisan mayıs topiğim vardı küçük bir ceza aldığım için kapanmıştı hesabım ama geri döndümbiraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSİM SAT BAT @bernaad 26 Mart 21 Nisan Zumruduanka96 24 Mart 23 Nisan @Sofiasofia 20 Mart 1 Mayıs Merveeee57 14 Nisan 13 Mayıs
Canımm hamillerin dualarına çok ihtiyacımız var unutmayın biziBana uğur getirerenn sevgiliZumruduanka96 topiğin hayırlı olsunn sizin için dua edicem 6+3’ten hepinize selamm ve öpücükler
Tabiki ederimmm kuzum unuturmuyum hiç sizde bize dua edinCanımm hamillerin dualarına çok ihtiyacımız var unutmayın bizi
Kuzummm kalp atışını duydunuz muBana uğur getirerenn sevgiliZumruduanka96 topiğin hayırlı olsunn sizin için dua edicem 6+3’ten hepinize selamm ve öpücükler
Aaa görmesem haberim olmayacaksat 24 mart bat 20 nisan aşkımm hsg den ilk ay bat gecikebiliyomuş hemen test yapmıcam baştan söyliyim
Merhabalar bende katılabilir miyim umarım hepimize hayırlı olur bu grup sat 10 Nisan bat 13 Mayısİnşallah bernoşum inşallah
Aaa kuzum geldi mi sen yumurtlama testi yapmış mıydın bu ayZumruduanka96 aşkım sen gece ki msjımı görene kadar benim bat oldu hani hsg de gec geliyodu adet erken geldi iki gün ay neyim varsa mevcut düzene hep ters sat 18 nisan bat 13 mayıs
Topiğin hayırlı olsun kuzumbenim de sat 26 Nisan bat 19 Nisan ama değişebilir hsg çektirdiğim ay çünkü belli olmuyor