Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sürekli bizim konuda hareketlilik var çok eğlenceli

İnşallah canım benim keşke
Evet maşallah herkes çok pozitif ve enerjik heyecanlı böyle olmasaydı kimse girip yazmazdı bile Amin İnan canım olucak sadece sana umut vermek istemiyorum dilerim Rabbim nasip etmiştir dilerim o embriyon pırlanta olmuştur tek yumurta ikizi olmuştur sağlıcakla büyüsünler gelsinler inşallah Rabbimin mucizeleri bitmez

Bende de öyle ya fazla bağımlılık yapti birde ne diyorum biliyor musun benim bu transfer nisana sarkarsa ben burdan devam edeyim ya burasi çok güzel
Evet evet zaten Nisan içinde başlık attım çünkü biliyordum benim ki Nisan ayına sarkacak hamile kalana kadar buradayız canım benim o konuda rahat ol

Kızlar selam döngünün 13. Günü histereskobi oldum ( tanısal) herhangi bir işlem yapılmadı. Sadece bakıldı. Döngünün sadece 16. günü ilişki oldu. Bugün döngümün 28. günü beklenen reglime 1 gün var. Regl olunca tüp bebek için prosedür gereği 2. Aşılamaya gidecektim. Açıkçası doğal yolla umudum hiç yok. Bugün sabah pembe akıntım başladı ama afedersiniz akıntıda diyemem su gibi. çok çok hafif. normalde böyle başlayıp regle döner benim ama hala regle dönmedi. Hafif regl ağrımda var. Histereskobi sonrası bu durumu yaşayanınız var mı?

Geçmiş olsun canım dilerim Rabbim gönlüne göre versin ben histereskopi olmadıgım için yorum yapamıyorum adetinizde başlıyabilir benim de adetim 28 gündür ama bazen iki gün bir gün önce olabiliyorum onun için içinizde şüphe varsa gebelik testi yapın en azından emin olursunuz

Kızlar tespih çekmek isteyen olursa burada yazın birbirimize destek oluruz kimin duası kabul olur bilinmez inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah dilerim sağlıklı hayırlı güzel Salih ve saliha kullarından nasip eylesin bizlere inşallah

Şüphe hep var canım da şüphelerin gerçek olduğu yok yani açıkçası hiç umudum yok, doktorum aşılamayı bile prosedür gereği yapıyorum tamamen dedi. Sadece niye sökülmedi onu merak ettim :/ olsa rahatlayacağım yine de cumaya randevu aldım aşılama için o zamana kadar sökülmezse yine de emin olmak için bi test yaparım heralde.

Allahtan ümit kesilmez böyle beklemediğin bir anda mucizen geliverir adetin artmasa test yap dilerim Rabbim nasip kısmet eder pozitif ol inşallah ne mucizeler oluyor bir bilsen onun için umudun olsun kaç yıllık evlisin peki

Canım sormasi ayıptır hangi tesbihi cekicez benim hicbir fikrim yok. Kelime-i tevhit mi. Yoksa bu tedavi için özel bi tesbih var mi ?

2 yıldır uğraşıyoruz canım. Benim unicorn uterus tek tüplüyüm doğuştan rahmimde yarım o yüzden. Ailevi sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum bu ara o yüzden tamamen odağımdan çıktı bebek işi o mucize beni bulsa şuan öyle isterim ki nasip tabiki. Sen ne zamandır deniyorsun?

Canım sormasi ayıptır hangi tesbihi cekicez benim hicbir fikrim yok. Kelime-i tevhit mi. Yoksa bu tedavi için özel bi tesbih var mi ?
Ben çocuk olması için Ya Musavvir esmasının çekilmesinin çok kuvvetli olduğunu duydum canım ne çekmek isterseniz onları da çekeriz canım ben tüp bebek niyetimle 70 bin Ya Musavvir Esma’nı çekiyorum benim az kaldı bitecek çekmek isteyen kendi için olursa hepimiz alıp yardım ederiz inşallah biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi inşallah

Mesajını okuyunca öyle duygulandım ki canım bugün Duygusal bir günümdeyim Rabbim en kısa zamanda mucizeleri ile karşılaştırsın bizi

Canım çok geçmiş olsun inşallah dilerim Rabbim gönlüne göre versin kendini toparlayınca vakit kaybetmeden bence tedavine odaklan ne kadar erken o kadar iyi olur canım yaş aldıkça zorlaşıyor tabi nasip işi de bu işler biz yine de önlemimizi alalım inşallah ben 10 yıldır uğraşıyorum benim ama evliligimden 4 yıl sonra tedavi sonrası gelen mucize kızım var ondan sonra olmadı şimdi ona kardeş arıyoruz bulabilirsek inşallah kızım 9 yaşında dilerim Rabbim hayırlısıyla onu da ablalık duygusunu tattırabilir inşallah yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah ben iki aşılama üç tüp bebek yaptım daha olmadı bir tane oldu kaybettim tedaviyle öyle bakalım nasipimizin peşinden koşuyoruz Rabbim olmayan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah

Oskapardan değildir bence bende kullandım ama vücuddan vücuda değişir
Yanlış kullanımdan diyor çoğu
ayyy Allah seni o an nasıl akla geliyor bazen insanın böyle laflar kendide şaşırıyor demi
Evet pazar günü verdim 107 çıktı bugün verdim 260 çıktı Perşembe günü test günüm
gözümüüzzz aydıııınnn

Mesajını okuyunca öyle duygulandım ki canım bugün Duygusal bir günümdeyim Rabbim en kısa zamanda mucizeleri ile karşılaştırsın bizi
Amin amin inşallah yeminle senin hamile kaldığını görmeyi çok istiyorum inan ki kendim kadar senin için heyecanlanıyorum dilerim Rabbim heyecanımızı sevinç gözyaşlarına çevirsin inşallah Amin

Amin amin inşallah yeminle senin hamile kaldığını görmeyi çok istiyorum inan ki kendim kadar senin için heyecanlanıyorum dilerim Rabbim heyecanımızı sevinç gözyaşlarına çevirsin inşallah Amin
ya insan bocalıyor birde sağlıklı düşünemiyorsun vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…