- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.141
AminTeşekkür ederim umarım hepimizin çektiği bu sıkıntılar karşılığını bulur. Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın
Ayy faha geçen bu cümleleri kurdum canım yaa anlatması o kadar zor ki takıntı yaptın düşünme diyorlar ya nasıl düşünmeyelim Allah aşkına ya. Biz unutsak ilaçlar unutturmuyor ilaçlar unuttursa ağrıyan yerlerimiz unutturmuyokesinlikle katılıyorum sana. Elimizden geleni yapıyoruz dualar ediyoruz, dinleniyoruz, nefes egzersizleri de yapıyoruz. Ama baştan sona her süreci çok zor . o embriyologlarla iletişimde kaldığımız süre çok rahattım sakin lay lay lom geçirdiğim diyen bir insan duymadım .
Transfer sonrası da unutun onu diyo günde her birimiz en az 7-8 tane ilaç vitamin iğne kullanıyoruz saatli. Nasıl unutalım
Takıntı haline getirmeden stressimizi yaşayalım bıraksınlar bizi :)
İnşallah sonuçlarımız da güzel pozitif olur canımMerhabalar kizlar, bu grubu geç farkettim maşallah baya aktifdiğer grup çok sakin. Beni de ekleyebilir misiniz listeye rica etsem. Yaş 39 5.gun embriyosu 4. Transfer 5 Mart - test günü 14 Mart bir düşük,bir erken doğum, geçen ay da negatif transfer var ama bu sefer umutluyum bakalım
Merhaba canım hoşgeldinMerhabalar kizlar, bu grubu geç farkettim maşallah baya aktifdiğer grup çok sakin. Beni de ekleyebilir misiniz listeye rica etsem. Yaş 39 5.gun embriyosu 4. Transfer 5 Mart - test günü 14 Mart bir düşük,bir erken doğum, geçen ay da negatif transfer var ama bu sefer umutluyum bakalım
Rabbim en kısa zamanda sana bebişini versin canımMerhaba dün akşam kan verdim negatif çıktı.Nasip değilmiş ,üzüldüm ama Rabbim en iyisini bilir
İns. Canım normalde idrar testi yapmam günümü beklerim ama dayanamadım aldırdım bugün yarın sabah idrar yapicam bakalım rabbim hayirlisini versin hepimizeİnşallah sonuçlarımız da güzel pozitif olur canım
Hoşbulduk canımMerhaba canım hoşgeldintabi ki eklerim evet bizim grup nazar değmesin baya hareketli ve enerjik çok şükür çok geçmiş olsun canım kayıpların için dilerim bundan sonraki süreçlerin sağlıcakla ilerler Allah’ın izniyle inşallah dilerim güzel hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Evet devam ediyormuş canım bunlar bir süre daha sanırım 3.aya kadarProgestan iğne 2 günde bir benimkide cok can yakıyor ya bi taraftanda göbekten oksapar testen sonrada bunlar devam ediyormu
Yavaş enjekte ediyor da ısıt vur diyemem kadına yaKalçadan olan progestanı yapılmadan önce elinizde ısıtın, bide hemşire hanıma yavaş enjekte etmesini söyleyin . Yaparken biraz yakıyor ama sonrasında ağrı yapmıyor :) öyle bir çözüm bulmuştum ben de
Bana böyle bir şeye bakmadılar. Sende neden baktılar çok özel değilsebende durunun aldım granül sabununu, bide going zeero diye bi organik deterjan buldum. Onu kullanıyorum. Artık ne yiyelim ne içelim , ne kullanalım hangisi daha az zararlı diye diye hepimiz uzman olduk
evet canım . Benim genetik yatkınlığım çok yüksekmiş, 55/60 yaşından sonrada hep kullanmam gerekecekmiş.
Evet sanırım yağlı diye ovalıyorum ovalıyorum dağılmıyorOvala canım iyicee belki yaplı ya dağılmıyordur
çift daha iyi kuzum bence zaten transfer için birbirini destekliyormuş diye duydum, ama sor tabi bi tekrar dondurma olayını
Benim daha önceki denemelerimde embriyolarımız hiç transfer aşamasına gelemedi. Hep bölünmeleri yavaşladı ve durdu. Başka bi doktora gitmeye karar verdik sonrasında. Hikayemizi anlatınca o da eşimle bana genetik test yaptırdı . Çok şükür önemli birşey çıkmadı. Bu pıhtı sorunum çocuk olmaması ile ilgili değilmiş, ama pıhtı oluşursa düşük riskim olabilirmiş. Böyle dedilerBana böyle bir şeye bakmadılar. Sende neden baktılar çok özel değilse
İyiyiz sagol canım benim teşekkürKızlar merhaba nasılsınız bugün çalıştım gelemedim buralaramayala katar canım hala aramadı mı doktorun aklım sende
Sagol canım yok ya maalesef yarın artık biz ararızmayala katar güzel haberlerini bekliyoruz canım hala mı aramadılar
Evet canım hepsi normal ister istemez vücut bir sürü ilaca maruz kaldı dilerim gebelikle sonlanır da bu kadar şeye değer Allah’ın izniyle inşallahYa bir şey diyeceğim
Ben sivilcelenmeye başladım
Yani çenemde sivilce oluyordu bende adet döneminde ama şimdi burnumun üstünde boğazımda var birertane
İlaçlardan kaynaklı mı acaba? Transferden önce çarşamba başladım progestan’a pazartesi transfer oldu ve halen ilaçlar devam haliyle.
Çenendeki sivilceyi normal buldum
Progestan sivilce mi yapıyor?
Amin canım orası öyle nasipten öte yol yok öncelikle herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallahHoşbulduk canımbiz gayret ediyoruz elimizden geleni canımız pahasına yapıyoruz artık gerisi mevlanin takdiri rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?