Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy faha geçen bu cümleleri kurdum canım yaa anlatması o kadar zor ki takıntı yaptın düşünme diyorlar ya nasıl düşünmeyelim Allah aşkına ya. Biz unutsak ilaçlar unutturmuyor ilaçlar unuttursa ağrıyan yerlerimiz unutturmuyo

İnşallah sonuçlarımız da güzel pozitif olur canım

Merhaba canım hoşgeldin tabi ki eklerim evet bizim grup nazar değmesin baya hareketli ve enerjik çok şükür çok geçmiş olsun canım kayıpların için dilerim bundan sonraki süreçlerin sağlıcakla ilerler Allah’ın izniyle inşallah dilerim güzel hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Hoşbulduk canım biz gayret ediyoruz elimizden geleni canımız pahasına yapıyoruz artık gerisi mevlanin takdiri rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins

Yavaş enjekte ediyor da ısıt vur diyemem kadına ya ama geldikten sonra sıcak su kompleksi duymuştum onu deneyeyim bakalım

Bana böyle bir şeye bakmadılar. Sende neden baktılar çok özel değilse

Bana böyle bir şeye bakmadılar. Sende neden baktılar çok özel değilse
Benim daha önceki denemelerimde embriyolarımız hiç transfer aşamasına gelemedi. Hep bölünmeleri yavaşladı ve durdu. Başka bi doktora gitmeye karar verdik sonrasında. Hikayemizi anlatınca o da eşimle bana genetik test yaptırdı . Çok şükür önemli birşey çıkmadı. Bu pıhtı sorunum çocuk olmaması ile ilgili değilmiş, ama pıhtı oluşursa düşük riskim olabilirmiş. Böyle dediler

Ya bir şey diyeceğim
Ben sivilcelenmeye başladım
Yani çenemde sivilce oluyordu bende adet döneminde ama şimdi burnumun üstünde boğazımda var birertane
İlaçlardan kaynaklı mı acaba? Transferden önce çarşamba başladım progestan’a pazartesi transfer oldu ve halen ilaçlar devam haliyle.
Çenendeki sivilceyi normal buldum

Progestan sivilce mi yapıyor?

Evet canım hepsi normal ister istemez vücut bir sürü ilaca maruz kaldı dilerim gebelikle sonlanır da bu kadar şeye değer Allah’ın izniyle inşallah

Hoşbulduk canım biz gayret ediyoruz elimizden geleni canımız pahasına yapıyoruz artık gerisi mevlanin takdiri rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins
Amin canım orası öyle nasipten öte yol yok öncelikle herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…