2024 HAZİRAN AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Benmde dün yumurtam toplandı 5 yumurta topladı ultrasonda görünen 9-10 taneydi nie 5 aldı anlamadım. Bugğn aradılar 2si döllenmiş yumurta toplamadan sonra karnınız ağrıdı mı? Benm şuan her hareketimde ağrı var dayanılmıcak gibi değil ama yatınca rahatlatıyo
Oldu canım benim de kanamam da olmuştu öyle hatırlıyorum az da olsa transfer oldun mu nasıl geçti

Oldu canım benim de kanamam da olmuştu öyle hatırlıyorum az da olsa transfer oldun mu nasıl geçti
Oldum dün, hocam senden daha çok yumurta bekliyodm yaşında genç ama 5 tane çıktı dedi 2 tane döllenmişti diğeri 3. Güne de gelememiş 1 tane 3. Gün 8 hücreli transfer etti, yanımdaki bayana 5Aa kalite transfer etti onu görnce biraz üzüldüm ama nasib bakalım verecek olan Rabbim inşallah yavrum tutunur

Oldum dün, hocam senden daha çok yumurta bekliyodm yaşında genç ama 5 tane çıktı dedi 2 tane döllenmişti diğeri 3. Güne de gelememiş 1 tane 3. Gün 8 hücreli transfer etti, yanımdaki bayana 5Aa kalite transfer etti onu görnce biraz üzüldüm ama nasib bakalım verecek olan Rabbim inşallah yavrum tutunur
Göğşen hoca bana hayırlı olsun gebesiniz demişti hiç inanmadım ama gerçekten de öyle oldu gerçekten için rahat olsun doktorumuz çok iyi işinin Ehl-i inşallah sende bebişine kavuşursun

Kızlarr kavustunuzmu bebeklerinizee nasilsinizz ☺️🎀
Cnm ben 7 şubatta kavuştum 38. Haftamda. İlk günler memeyi kavramakta çok zorlanıyordu kilo alımımız yavaş oldu ama neyseki bu hafta toparladık her şey yolunda. Sen bebeğine kavuştun mu cnm küvezden çıktı inş

Back