- 1 Mayıs 2020
- 342
- 181
- 53
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.781
Tabloya bakıp pozitiflerin negatiflerden çok olduğunu gördükçe umutlanıyorum…Maşallahhamilelerimiz Artıyor darısı bizlerin başına olsun inşallah
Tamam canım ederimAmin amin inşallahbizi de haberdar et süreçlerinden canım
Saol canım sendende güzel haberler bekliyorum aynen değer yüksek bakalım bakamAyyyy kuzummmm gözünaydınnn ikizler geliyor galibaa çünkü değerin maşaallah baya yüksek
5. Gün embiriyo bide çift embiriyo5.gün embriyosu mu cnm cok güzel değerin ikiz olabilir bence
Yapma ya o zaman kan pıhtılaşması oluyor sanırımaminn inşallahya karnımızda ya kucağımızda girelim hepimizz. yeni topikler açalım hamişlik tavsiyeleri verelim birbirimize. aminnnnn
benimde en zorlandığım iğne oksapar oldu. opu öncesi 0,4 tü transferden sonra 0,6 lığa geçtim. 9. aya kadar
Genelde adet olacakmış gibi hissediyorsun canım hamileliği deKızlar benim bugün transfer sonrası beşinci günüm çok belim ağrıyor adet mi olucam acaba endişe etmeye başladım
Canim ilk transferimde bende de ayni adet olacakmışım gibi bel agrisi vardi. Korkma sonucunu almaya daha var az daha bekleKızlar benim bugün transfer sonrası beşinci günüm çok belim ağrıyor adet mi olucam acaba endişe etmeye başladım
Ahh hemde nasılAiyyy gelecekse beklenen; çekilen çile, edinilen morluk kutsaldır
Ayy maşallahh canımKızlar sonucum 338 7.güne normalmi ya
Kaş çıkmıştı değerinBazı değerlerime yüksek dedi doktor normalde olsa ilaç kullanman gerekmez ama tutunmaya engel olacağı için düşük dozda ilaç verdi
İlaçları bırakmadan hasta olmazsın canım merak etmeKızlar benim bugün transfer sonrası beşinci günüm çok belim ağrıyor adet mi olucam acaba endişe etmeye başladım
Hadi canım o zaman çok fazla değilmiAyy maşallahh canımTest günü 50 civarı olmasını isteriz demişti bi kez hemşire Ayy ikiz mi acabaa
İnş canımKat kat artsın inş
İnşallah öyledir canım bir de insan unutıyor bazı şeyleri diğer transferlwrde de böyle miydi emin değilimGenelde adet olacakmış gibi hissediyorsun canım hamileliği de
Canım en korktuğum çekindiğim aşama buydu zaten beklemek zaman geçmiyor gerçektenCanim ilk transferimde bende de ayni adet olacakmışım gibi bel agrisi vardi. Korkma sonucunu almaya daha var az daha bekle
İnşallah bırakmam gerekmez camımİlaçları bırakmadan hasta olmazsın canım merak etme
Canım hiç bilmiyorum ki e nabızdan baktım ama anlayamadım nerden o sonuca ulaştı çok fazla şeye baktırdı doktorum o zamanKaş çıkmıştı değerin
Aynen canım minimum bekledikleri değer bu tabi herkeste farklı ama erken tutunmuşlar ikiz demekki aman maşallahHadi canım o zaman çok fazla değilmi
Ayy inşallah sağlıkla tutunur canım bebişinde sağlıkla kucağına alırsın inşallahhİnşallah öyledir canım bir de insan unutıyor bazı şeyleri diğer transferlwrde de böyle miydi emin değilim
Canım en korktuğum çekindiğim aşama buydu zaten beklemek zaman geçmiyor gerçekten
İnşallah bırakmam gerekmez camım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?