• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 inşallah dilerim Rabbim gönlüne göre versin kendini toparlayınca vakit kaybetmeden bence tedavine odaklan ne kadar erken o kadar iyi olur canım yaş aldıkça zorlaşıyor tabi nasip işi de bu işler biz yine de önlemimizi alalım inşallah 🤲🫶🏻 ben 10 yıldır uğraşıyorum benim ama evliligimden 4 yıl sonra tedavi sonrası gelen mucize kızım var ondan sonra olmadı şimdi ona kardeş arıyoruz bulabilirsek inşallah kızım 9 yaşında dilerim Rabbim hayırlısıyla onu da ablalık duygusunu tattırabilir inşallah yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah ben iki aşılama üç tüp bebek yaptım daha olmadı bir tane oldu kaybettim tedaviyle öyle bakalım nasipimizin peşinden koşuyoruz 🫣🤭 Rabbim olmayan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah 🤲❤️
Tedavi mi de aksatmamaya çalışıyorum bi yandan 33 bitiyor 😕 inş senin de gönlünden geçen olur canım, biz elimizden geleni yapalım da varsa kaderde hayırlısıyla olsun 🌸

Tedavi mi de aksatmamaya çalışıyorum bi yandan 33 bitiyor 😕 inş senin de gönlünden geçen olur canım, biz elimizden geleni yapalım da varsa kaderde hayırlısıyla olsun 🌸
Amin ecmain inşallah benim yaş 36 oldu çok aksattığım için pişmanım tedavimi hep doktorum doğal olur diyordu eşim de dedi hep bekleyelim öyle uzadı gitti şimdi yumurta bile zar zor buluyoruz ne diyelim Rabbim yüzümüze baksın inşallah dilerim senin de en kısa zamanda çok yorulmadan Rabbim kucağını doldursun inşallah 🤲💕

Amin amin inşallah yeminle senin hamile kaldığını görmeyi çok istiyorum inan ki kendim kadar senin için heyecanlanıyorum dilerim Rabbim heyecanımızı sevinç gözyaşlarına çevirsin inşallah Amin 🤲🫶🏻
Allah razı olsun canım benim birbirimizi hiç görmememiz ve tanımamamıza rağmen yoşdaş olduk 🥰🥰🍀🍀🧿🧿

Ben çocuk olması için Ya Musavvir esmasının çekilmesinin çok kuvvetli olduğunu duydum canım ne çekmek isterseniz onları da çekeriz canım ben tüp bebek niyetimle 70 bin Ya Musavvir Esma’nı çekiyorum benim az kaldı bitecek çekmek isteyen kendi için olursa hepimiz alıp yardım ederiz inşallah biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi inşallah 🤲🫶🏻
Allah kabul etsin canım 🤲 bende en kisa sürede başlayayım. Ne demişler yer gök dua üzerine kurulu. 🤲🤲🤲

Test günü 5 bin alanıda hiç duymadım kuzu yaa😅😂😂 Ya herkes erken yaptırıyor ondan bilemedim😂😂 Ama benimki 50 civarı dedi minimum 🙈 Ortalık karışık yine boşverr değerin çok iyi maşallah💃🏻💃🏻😍 İkiz kuşlar geliyoorrrrr🫠😍
Beş üzeri demek istedi galiba 5 üzeri gebelik kabul ediyorlar ya öyle anladım canımcım 🤣🫣

canlar ben iğneler size minik bir tavsiye vermek istiyorum oksapar da bende havasını almadan yapınca morarma oldu ama havasını alıp yaptığımdan beri hiç morarma olmadı birde bu iğneleri yaptıktan sonra hemen ovalamayın bi 5 dakika bastırın önceki iğneyi yaptığınız bölgeyi de sağ ve ya sol masaj yapın yeni yaptığınız yeri sıcağı sıcağına ovalamayın bana bunlar çok iyi geldi ve hiç morarma olmadı ☺️

Amin ecmain inşallah benim yaş 36 oldu çok aksattığım için pişmanım tedavimi hep doktorum doğal olur diyordu eşim de dedi hep bekleyelim öyle uzadı gitti şimdi yumurta bile zar zor buluyoruz ne diyelim Rabbim yüzümüze baksın inşallah dilerim senin de en kısa zamanda çok yorulmadan Rabbim kucağını doldursun inşallah 🤲💕
Canım vardır her şey de bi hayır, zamanı varmış demekki. İnşallah en yakın zamanda ay uyumuyo geceleri çok yoruluyoruz diye söylenme sürecine geçeriz😆😂

Kızlar selam döngünün 13. Günü histereskobi oldum ( tanısal) herhangi bir işlem yapılmadı. Sadece bakıldı. Döngünün sadece 16. günü ilişki oldu. Bugün döngümün 28. günü beklenen reglime 1 gün var. Regl olunca tüp bebek için prosedür gereği 2. Aşılamaya gidecektim. Açıkçası doğal yolla umudum hiç yok. Bugün sabah pembe akıntım başladı ama afedersiniz akıntıda diyemem su gibi. çok çok hafif. normalde böyle başlayıp regle döner benim ama hala regle dönmedi. Hafif regl ağrımda var. Histereskobi sonrası bu durumu yaşayanınız var mı?
Evet canım benimde çok akıntım oldu pembe-kahverengi. Birde doktorum 1buçuk ayı bulabilir reglin gecikebilir dedi

Kizlar siz de tek embriyo mu çift embriyo mu transfer olacak. Doktorum cift embriyo önerdi yaşımdan dolayı(36) ama açıkçası ikiz gözümü korkutuyor. Hem manevi hem maddi olarak.ben de 🥲doktor Transfer zamanına kadar düşün dedi aşırı kararsizim😓

Evet canım benimde çok akıntım oldu pembe-kahverengi. Birde doktorum 1buçuk ayı bulabilir reglin gecikebilir dedi
Aaaa hadi ya. Bana doktor reglin 3. günü gel tedaviye başlayalım dedi. Bende bugün aradım hafif lekelenme görünce cuma gününe randevu verdiler. Ya bende anlamadım, histereskobiden sonra ara ara değişik akıntılar oldu ama bu aynı regl öncesi gibi fakat regle dönmüyor enteresan. Ben yine de giderim heralde cuma günü

Allah razi olsun düşünmen yeter ya 🥰🥰 biriremezsem transfere kadar söylerim öncesinde 🥰🥰🥰
Evet bazen insan iş güç yoğunluktan çekemiyor baktın bitmiyor bana muhakkak haber ver senden de inşallah canım benim böyle zamanlar da destek olmayacaksak ne zaman olacağız 🫶🏻❤️

Kizlar siz de tek embriyo mu çift embriyo mu transfer olacak. Doktorum cift embriyo önerdi yaşımdan dolayı(36) ama açıkçası ikiz gözümü korkutuyor. Hem manevi hem maddi olarak.ben de 🥲doktor Transfer zamanına kadar düşün dedi aşırı kararsizim😓
Benim böyle bir imkanım olsaydı çift isterdim açıkçası 😅
Tek seferde iki çocuk 🤩
Ama şöyle bir durum var, ilk etapta ikisi tutup sonra biri düşük olma ihtimalide oluyormuş
İçinizden nasıl geliyorsa, Allahım bir şekilde yardım ediyor rızkını veriyor 🤲🏻 😍

Back
X