• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 HAZİRAN AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Kızlar bana dua edin bebegin kalp atışları yüksek çıktı kalp kapagi yetmezligi olabilirmis yatisim yapildi ilac ile tedavi edilecek insallah lütfen dualarinizda banada yer verin hepimiz saglikla kavusalim inşallah 🙏🏻🥺
Ahh canım inşallah her şey yolunda gidecek. Kaç haftalıktın?

Kızlar bana dua edin bebegin kalp atışları yüksek çıktı kalp kapagi yetmezligi olabilirmis yatisim yapildi ilac ile tedavi edilecek insallah lütfen dualarinizda banada yer verin hepimiz saglikla kavusalim inşallah 🙏🏻🥺
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin en kısa zamanda. İnşallah bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşacaksın. 🤲

Canım insallah düzelir hersey yoluna girer, saglıkla zamanında alalım hepimiz bebeklerimizi , gercekten cok emek verdik cok çektik , duamdasın canım , gelismelerden haberdar et bizi de

Ahh canım inşallah her şey yolunda gidecek. Kaç haftalıktın?
32+4 haftalık 🥺 en azindan tedavisi var diye avutuyorum kendimi ama konu evlat olunca hersey daha da zor oluyormus gercekten rabbim evlat ile ilgili enn ufak bir üzüntüyü dusmanima bile yasatmasin inşallah 🙏🏻

Canım insallah düzelir hersey yoluna girer, saglıkla zamanında alalım hepimiz bebeklerimizi , gercekten cok emek verdik cok çektik , duamdasın canım , gelismelerden haberdar et bizi de
Aminn cok teşekkür ederim 🙏🏻 aynen öyle okadar emek verdik okadar cabaladık ki 🥺 benim hamileligimde asiri stresli gecti bir down sendromu dediler bir baska bisiler dendi hepsini sag saglim aştik yavrumla inşallah bunuda aşacağız bana en büyük iyilik dua oyuzden hepinize teker teker cok tesekkur ederim kizlar Rabbim sağlikla kolaylikla kavusmayi nasip etsin 🙏🏻🥺

Canım benim tedavisi varsa korkma. Stres yapma sağlıkla geleceğine inan. Ne zorluklar atlattık biz bu da geçecek🙏

Bugün 5. Gün bir tane 4AA kalite blastosist, bir tane Early Blastosist ( Erken Blastosist) bu arada bununla ilgili forumda pek bir şey göremedim. Bilgisi olan var mı? İki tane de 4CC kavite embriyom dondurulmuş.

Back