• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 HAZİRAN AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Cok teşekkür ederim bende 7 ocaktan beri hastanede yatiyordum bebekte fetal taşikardi cikmisti 🥺 kalp atislarini duzenlemek icin ilac verildi ama duzelmedi kalbin bu durumundan dolayı vücududa hep ödem toplamis akcigerlerinde solunum sorunu var 🥺suan küvezde fakülteye sevk edildi ve kalbi cok yorulmus hayati riski yuksek🥺 ben ciktim eve geldim ama eli bos hastaneden donmek zormus gerçekten Rabbim kimseye yasatmasin
Ahh kuzum allahım bir önce evladına kavuştursun seni dualarım seninle 🤲

Cok teşekkür ederim bende 7 ocaktan beri hastanede yatiyordum bebekte fetal taşikardi cikmisti 🥺 kalp atislarini duzenlemek icin ilac verildi ama duzelmedi kalbin bu durumundan dolayı vücududa hep ödem toplamis akcigerlerinde solunum sorunu var 🥺suan küvezde fakülteye sevk edildi ve kalbi cok yorulmus hayati riski yuksek🥺 ben ciktim eve geldim ama eli bos hastaneden donmek zormus gerçekten Rabbim kimseye yasatmasin
Allahın izniyle her şey güzel olacak onların bünyeleri çok güçlü annesi Rabbim ya Şafii ismi ile ona şifalar versin annesine babasına sımsıkı sarılacak
Zaten o kadar çok duygusaldım ki😢😢
İnşallah ona süt götürürdüğün kucağına aldığın günlerde gelecek❤️

Back