• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kesinlikle katılıyorum sana. Elimizden geleni yapıyoruz dualar ediyoruz, dinleniyoruz, nefes egzersizleri de yapıyoruz. Ama baştan sona her süreci çok zor . o embriyologlarla iletişimde kaldığımız süre çok rahattım sakin lay lay lom geçirdiğim diyen bir insan duymadım .
Transfer sonrası da unutun onu diyo günde her birimiz en az 7-8 tane ilaç vitamin iğne kullanıyoruz saatli. Nasıl unutalım:KK48:

Takıntı haline getirmeden stressimizi yaşayalım bıraksınlar bizi :)
Ayy faha geçen bu cümleleri kurdum canım yaa anlatması o kadar zor ki takıntı yaptın düşünme diyorlar ya nasıl düşünmeyelim Allah aşkına ya. Biz unutsak ilaçlar unutturmuyor ilaçlar unuttursa ağrıyan yerlerimiz unutturmuyo😂

Merhabalar kizlar, bu grubu geç farkettim maşallah baya aktif ☺️ diğer grup çok sakin. Beni de ekleyebilir misiniz listeye rica etsem. Yaş 39 5.gun embriyosu 4. Transfer 5 Mart - test günü 14 Mart bir düşük,bir erken doğum, geçen ay da negatif transfer var 😔 ama bu sefer umutluyum bakalım🙏
İnşallah sonuçlarımız da güzel pozitif olur canım 🙏🏼

Merhabalar kizlar, bu grubu geç farkettim maşallah baya aktif ☺️ diğer grup çok sakin. Beni de ekleyebilir misiniz listeye rica etsem. Yaş 39 5.gun embriyosu 4. Transfer 5 Mart - test günü 14 Mart bir düşük,bir erken doğum, geçen ay da negatif transfer var 😔 ama bu sefer umutluyum bakalım🙏
Merhaba canım hoşgeldin 🤗 tabi ki eklerim evet bizim grup nazar 🧿 değmesin baya hareketli ve enerjik çok şükür 🥰 çok geçmiş olsun canım kayıpların için dilerim bundan sonraki süreçlerin sağlıcakla ilerler Allah’ın izniyle inşallah dilerim güzel hayırlı haberlerle gelirsin inşallah 🤲🫶🏻❤️

Merhaba canım hoşgeldin 🤗 tabi ki eklerim evet bizim grup nazar 🧿 değmesin baya hareketli ve enerjik çok şükür 🥰 çok geçmiş olsun canım kayıpların için dilerim bundan sonraki süreçlerin sağlıcakla ilerler Allah’ın izniyle inşallah dilerim güzel hayırlı haberlerle gelirsin inşallah 🤲🫶🏻❤️
Hoşbulduk canım 🥰 biz gayret ediyoruz elimizden geleni canımız pahasına yapıyoruz artık gerisi mevlanin takdiri ☺️ rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins 🙏

Kalçadan olan progestanı yapılmadan önce elinizde ısıtın, bide hemşire hanıma yavaş enjekte etmesini söyleyin . Yaparken biraz yakıyor ama sonrasında ağrı yapmıyor :) öyle bir çözüm bulmuştum ben de
Yavaş enjekte ediyor da ısıt vur diyemem kadına ya 🤣🤣 ama geldikten sonra sıcak su kompleksi duymuştum onu deneyeyim bakalım

bende durunun aldım granül sabununu, bide going zeero diye bi organik deterjan buldum. Onu kullanıyorum. Artık ne yiyelim ne içelim , ne kullanalım hangisi daha az zararlı diye diye hepimiz uzman olduk :KK48:

evet canım . Benim genetik yatkınlığım çok yüksekmiş, 55/60 yaşından sonrada hep kullanmam gerekecekmiş.
Bana böyle bir şeye bakmadılar. Sende neden baktılar çok özel değilse

Bana böyle bir şeye bakmadılar. Sende neden baktılar çok özel değilse
Benim daha önceki denemelerimde embriyolarımız hiç transfer aşamasına gelemedi. Hep bölünmeleri yavaşladı ve durdu. Başka bi doktora gitmeye karar verdik sonrasında. Hikayemizi anlatınca o da eşimle bana genetik test yaptırdı . Çok şükür önemli birşey çıkmadı. Bu pıhtı sorunum çocuk olmaması ile ilgili değilmiş, ama pıhtı oluşursa düşük riskim olabilirmiş. Böyle dediler

Ya bir şey diyeceğim
Ben sivilcelenmeye başladım 😩
Yani çenemde sivilce oluyordu bende adet döneminde ama şimdi burnumun üstünde boğazımda var birertane
İlaçlardan kaynaklı mı acaba? Transferden önce çarşamba başladım progestan’a pazartesi transfer oldu ve halen ilaçlar devam haliyle.
Çenendeki sivilceyi normal buldum 😅

Progestan sivilce mi yapıyor?

Ya bir şey diyeceğim
Ben sivilcelenmeye başladım 😩
Yani çenemde sivilce oluyordu bende adet döneminde ama şimdi burnumun üstünde boğazımda var birertane
İlaçlardan kaynaklı mı acaba? Transferden önce çarşamba başladım progestan’a pazartesi transfer oldu ve halen ilaçlar devam haliyle.
Çenendeki sivilceyi normal buldum 😅

Progestan sivilce mi yapıyor?
Evet canım hepsi normal ister istemez vücut bir sürü ilaca maruz kaldı dilerim gebelikle sonlanır da bu kadar şeye değer Allah’ın izniyle inşallah 🤲🥰

Hoşbulduk canım 🥰 biz gayret ediyoruz elimizden geleni canımız pahasına yapıyoruz artık gerisi mevlanin takdiri ☺️ rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins 🙏
Amin canım orası öyle nasipten öte yol yok öncelikle herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah 🤲😘

Back
X