- 4 Aralık 2024
- 1.763
- 1.324
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #1.821
Evet maşallahSürekli bizim konuda hareketlilik var çok eğlenceli
İnşallah canım benim keşke![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet maşallahSürekli bizim konuda hareketlilik var çok eğlenceli
İnşallah canım benim keşke![]()
Evet evet zaten Nisan içinde başlık attım çünkü biliyordum benim ki Nisan ayına sarkacak hamile kalana kadar buradayız canım benim o konuda rahat olBende de öyle ya fazla bağımlılık yaptibirde ne diyorum biliyor musun benim bu transfer nisana sarkarsa ben burdan devam edeyim ya burasi çok güzel
![]()
SüpersinEvet evet zaten Nisan içinde başlık attım çünkü biliyordum benim ki Nisan ayına sarkacak hamile kalana kadar buradayız canım benim o konuda rahat ol![]()
Bana da öyle geliyor ya birçok şeyimiz ayni nerdeyse. Ben artik adet bekliyorum sende. Sonra transfer sureci birde sonrasıBence senle ben aynı tarihde olabiliriz![]()
Geçmiş olsun canım dilerim Rabbim gönlüne göre versin ben histereskopi olmadıgım için yorum yapamıyorum adetinizde başlıyabilir benim de adetim 28 gündür ama bazen iki gün bir gün önce olabiliyorum onun için içinizde şüphe varsa gebelik testi yapın en azından emin olursunuzKızlar selam döngünün 13. Günü histereskobi oldum ( tanısal) herhangi bir işlem yapılmadı. Sadece bakıldı. Döngünün sadece 16. günü ilişki oldu. Bugün döngümün 28. günü beklenen reglime 1 gün var. Regl olunca tüp bebek için prosedür gereği 2. Aşılamaya gidecektim. Açıkçası doğal yolla umudum hiç yok. Bugün sabah pembe akıntım başladı ama afedersiniz akıntıda diyemem su gibi. çok çok hafif. normalde böyle başlayıp regle döner benim ama hala regle dönmedi. Hafif regl ağrımda var. Histereskobi sonrası bu durumu yaşayanınız var mı?
Amin ecmain inşallah dilerim beraber gebeBana da öyle geliyor ya birçok şeyimiz ayni nerdeyse. Ben artik adet bekliyorum sende. Sonra transfer sureci birde sonrasıhadi bakalım hakkimizda hayirlisi
Şüphe hep var canım da şüphelerin gerçek olduğu yokGeçmiş olsun canım dilerim Rabbim gönlüne göre versin ben histereskopi olmadıgım için yorum yapamıyorum adetinizde başlıyabilir benim de adetim 28 gündür ama bazen iki gün bir gün önce olabiliyorum onun için içinizde şüphe varsa gebelik testi yapın en azından emin olursunuz
Çokça aminnnnnn inşallah çok isterim bunu birlikte devam ettirmeyi nasip etsin rabbimAmin ecmain inşallah dilerim beraber gebekalabiliriz inşallah
![]()
Allahtan ümit kesilmez böyle beklemediğin bir anda mucizen geliverir adetin artmasa test yap dilerim Rabbim nasip kısmet eder pozitif ol inşallah ne mucizeler oluyor bir bilsen onun için umudun olsunŞüphe hep var canım da şüphelerin gerçek olduğu yokyani açıkçası hiç umudum yok, doktorum aşılamayı bile prosedür gereği yapıyorum tamamen dedi. Sadece niye sökülmedi onu merak ettim :/ olsa rahatlayacağım yine de cumaya randevu aldım aşılama için o zamana kadar sökülmezse yine de emin olmak için bi test yaparım heralde.
Canım sormasi ayıptır hangi tesbihi cekicez benim hicbir fikrim yok. Kelime-i tevhit mi. Yoksa bu tedavi için özel bi tesbih var mi ?Kızlar tespihçekmek isteyen olursa burada yazın birbirimize destek oluruz kimin duası kabul olur bilinmez inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah dilerim sağlıklı hayırlı güzel Salih ve saliha kullarından nasip eylesin bizlere inşallah
![]()
2 yıldır uğraşıyoruz canım. Benim unicorn uterus tek tüplüyüm doğuştan rahmimde yarım o yüzden. Ailevi sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum bu ara o yüzden tamamen odağımdan çıktı bebek işi o mucize beni bulsa şuan öyle isterim kiAllahtan ümit kesilmez böyle beklemediğin bir anda mucizen geliverir adetin artmasa test yap dilerim Rabbim nasip kısmet eder pozitif ol inşallah ne mucizeler oluyor bir bilsen onun için umudun olsunkaç yıllık evlisin peki
Ben çocuk olması için Ya Musavvir esmasının çekilmesinin çok kuvvetli olduğunu duydum canım ne çekmek isterseniz onları da çekeriz canım ben tüp bebek niyetimle 70 bin Ya Musavvir Esma’nı çekiyorum benim az kaldı bitecek çekmek isteyen kendi için olursa hepimiz alıp yardım ederiz inşallah biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi inşallahCanım sormasi ayıptır hangi tesbihi cekicez benim hicbir fikrim yok. Kelime-i tevhit mi. Yoksa bu tedavi için özel bi tesbih var mi ?
Mesajını okuyunca öyle duygulandım ki canımEvet maşallahherkes çok pozitif ve enerjik heyecanlı böyle olmasaydı kimse girip yazmazdı bile
Amin İnan canım olucak sadece sana umut vermek istemiyorum dilerim Rabbim nasip etmiştir dilerim o embriyon pırlanta
olmuştur tek yumurta ikizi olmuştur sağlıcakla büyüsünler gelsinler inşallah Rabbimin mucizeleri bitmez
![]()
Canım çok geçmiş olsun2 yıldır uğraşıyoruz canım. Benim unicorn uterus tek tüplüyüm doğuştan rahmimde yarım o yüzden. Ailevi sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum bu ara o yüzden tamamen odağımdan çıktı bebek işi o mucize beni bulsa şuan öyle isterim kinasip tabiki. Sen ne zamandır deniyorsun?
Oskapardan değildir bence bende kullandım ama vücuddan vücuda değişirBende de çift embriyo 5.gün embriyosu ama canım. Evet onlar bende de var ama ekstradan oksapar da kan sulandırıcı kullanıyorum. Onları da ekledi bana doktorum. Evet çok ağrıtıyor iğne ya oksapardan karnım mosmor oldu ayrıca
ayyy Allah seniSenin yorumunu okudum tekrar güldüm sadecimbilsen daha ne maceralar var vallahi Opu sonrası ertesi gün embriyolog aradığında hiç döllenme olmadı diyince bende o an herşey durdu sanki başka dünyaya gittim kız dedim nasıl olur saçmalamayın nasıl döllenme olmaz demek ki içine sperm katmamışsınız dedim herhalde yumurtanın etrafına bırakmışlar kendisi girsin diye dedim siz nasıl risk alırsınız yaw doktor diyor yok biz dört yumurtanın içine en iyi kaliteli spermi bıraktık döllenme olmadı aman bir hafta ağlıyordum kız nasıl olmaz diye sonra araştırdım gerçekten olmayabilirmiş
![]()
gözümüüzzz aydıııınnnEvet pazar günü verdim 107 çıktı bugün verdim 260 çıktı Perşembe günü test günüm![]()
Amin amin inşallah yeminle senin hamile kaldığını görmeyi çok istiyorum inan ki kendim kadar senin için heyecanlanıyorum dilerim Rabbim heyecanımızı sevinç gözyaşlarına çevirsin inşallah AminMesajını okuyunca öyle duygulandım ki canımbugün Duygusal bir günümdeyim Rabbim en kısa zamanda mucizeleri ile karşılaştırsın bizi
![]()
Amin amin inşallah yeminle senin hamile kaldığını görmeyi çok istiyorum inan ki kendim kadar senin için heyecanlanıyorum dilerim Rabbim heyecanımızı sevinç gözyaşlarına çevirsin inşallah AminMesajını okuyunca öyle duygulandım ki canımbugün Duygusal bir günümdeyim Rabbim en kısa zamanda mucizeleri ile karşılaştırsın bizi
![]()
ya insan bocalıyor birde sağlıklı düşünemiyorsun vallahiOskapardan değildir bence bende kullandım ama vücuddan vücuda değişir
Yanlış kullanımdan diyor çoğu
ayyy Allah senio an nasıl akla geliyor bazen insanın böyle laflar kendide şaşırıyor demi
gözümüüzzz aydıııınnn![]()