Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum çok ikiz istemiyor risklerinden dolayı ama tabiki yinede karar bizlere kalıyor ben şahsen isterdim ikiz olsun eşinizle oturup her açıdan değerlendirmeniz en doğrusu inşallah pozitif haberlerini duyarız

Canim bende yaş 40 ama benim doktorum. Ilk çocuğum da 37 haftalik doğdu. buda riskli olur erken doğar diye tek embriyo transfer istiyor. Aslinda ben çok istiyorum çift olsun. Çünkü yaş gelmiş eee amh ta düşük bundan sonra ne zaman hamile kalicam da çocuk yapicam.

Bende hep çift koydum amaç ikiz olması değil ki amaçları şansı artırmak biri tutmaz biri tutar yada tek embriyo katarsın o döllenir tek yumurta ikizi olur kimbilir nasip bu işler siz yine de yapamam derseniz tek tek katın sizin için hangisi uygunsa dilerim sağlıcakla güzel haberler alırsınız inşallah

Ayy canım şuan bende aynı durumdayım regl zamanım geldi kahverengi akıntım var ama adet olamıyprum 2 gündür demekki histeroskopinin etkisi bu

Normalde katmaları lazım yaştan dolayı birde risk hangi yaşta olursan ol var inşallah sağlıcakla ilerler ikizler 35. Hafta kadar gelse çok iyi güzel olur bunu Allah bilir ne zaman doğar sonra bir daha yaptırana kadar yaş ilerliyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Ayy diğer grupta biri vardı çift koymuşlar biri de bölünmüş üçüz olmuştu Kısmette olunca işte

Ayy diğer grupta biri vardı çift koymuşlar biri de bölünmüş üçüz olmuştu Kısmette olunca işte
Ya evet onu bende okumuştum hatta aynı kesede olanın bebekleri kalp atımını durduracaktı çok kızmıştım işte onu demek istiyorum hakkında nasipinde ne varsa Rabbim onu verecektir Allah’ın dediği olur

İkiz bizim icin zor olur ailelerimiz de farklı sehirlerde yaşıyor. Bakalım kısmet hepimizin güzel sonuçları olur inşallah
O zaman tek tek katın ilerde bebişiniz biraz büyürse diğerini de transfer olun rızkı kısmetiyle gelsinler inşallah yalnızlık dersen bende yalnızım

Ay evet ya naptı acaba Öyle canım gerçekten ya ben hep Allahım tek tek versin sağlıkla versin diye dua ederdim şimdi takdiri İlahi diyorum

Benim iğne yerinde sertlik oluştu o nasıl gider acaba bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…