- 13 Ocak 2025
- 30
- 60
- 3
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.861
Benim doktorum çok ikiz istemiyor risklerinden dolayı ama tabiki yinede karar bizlere kalıyor ben şahsen isterdim ikiz olsunKizlar siz de tek embriyo mu çift embriyo mu transfer olacak. Doktorum cift embriyo önerdi yaşımdan dolayı(36) ama açıkçası ikiz gözümü korkutuyor. Hem manevi hem maddi olarak.ben dedoktor Transfer zamanına kadar düşün dedi aşırı kararsizim
Ahahaha ay evet ya o olabilirr canım bak 5 bin çok iyi bi rakam gerçektenBeş üzeri demek istedi galiba 5 üzeri gebelik kabul ediyorlar ya öyle anladım canımcım
Canim bende yaş 40 ama benim doktorum. Ilk çocuğum da 37 haftalik doğdu. buda riskli olur erken doğar diye tek embriyo transfer istiyor. Aslinda ben çok istiyorum çift olsun. Çünkü yaş gelmiş eee amh ta düşük bundan sonra ne zaman hamile kalicam da çocuk yapicam.Kizlar siz de tek embriyo mu çift embriyo mu transfer olacak. Doktorum cift embriyo önerdi yaşımdan dolayı(36) ama açıkçası ikiz gözümü korkutuyor. Hem manevi hem maddi olarak.ben dedoktor Transfer zamanına kadar düşün dedi aşırı kararsizim
Bende hep çift koydum amaç ikiz olması değil ki amaçları şansı artırmak biri tutmaz biri tutar yada tek embriyo katarsın o döllenir tek yumurta ikizi olur kimbilir nasip bu işler siz yine de yapamam derseniz tek tek katın sizin için hangisi uygunsa dilerim sağlıcakla güzel haberler alırsınız inşallahKizlar siz de tek embriyo mu çift embriyo mu transfer olacak. Doktorum cift embriyo önerdi yaşımdan dolayı(36) ama açıkçası ikiz gözümü korkutuyor. Hem manevi hem maddi olarak.ben dedoktor Transfer zamanına kadar düşün dedi aşırı kararsizim
İlk defa duyuyorumDoktoruma yazdım test günü değeri 5 binin üstünü istiyorlarmış
Aynen canım ya inşallah gelmiştir zamanı hayırlısıylaAmin Amin inşallah bende buna inanıyorum demek ki o zamanlar vakti değilmiş belkişimdi zamanı gelmiştir kimbilir
Beş bin çıkması için herhal dördüz olması gerekiyor orada bir yanlışAhahaha ay evet ya o olabilirr canım bak 5 bin çok iyi bi rakam gerçekten
Ben 5. Gün olmuştumHanımlar ben birşey sorcam. Ben bu ay adetle transfer sürecine geçicem ya transfer öncesi bu ay yasmin kullanmami istedi doktorum. Şuan 4 tane kaldi bitmesine. Bu yasmin bitince tam olarak kaç gün sonra adet oluyoruz. Biran önce transfere geçmek istiyorum da
Ayy canım şuan bende aynı durumdayım regl zamanım geldi kahverengi akıntım var ama adet olamıyprum 2 gündür demekki histeroskopinin etkisi buAaaa hadi ya. Bana doktor reglin 3. günü gel tedaviye başlayalım dedi. Bende bugün aradım hafif lekelenme görünce cuma gününe randevu verdiler. Ya bende anlamadım, histereskobiden sonra ara ara değişik akıntılar oldu ama bu aynı regl öncesi gibi fakat regle dönmüyor enteresan. Ben yine de giderim heralde cuma günü
Normalde katmaları lazım yaştan dolayı birde risk hangi yaşta olursan ol var inşallah sağlıcakla ilerler ikizler 35. Hafta kadar gelse çok iyi güzel olur bunu Allah bilir ne zaman doğar sonra bir daha yaptırana kadar yaş ilerliyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallahCanim bende yaş 40 ama benim doktorum. Ilk çocuğum da 37 haftalik doğdu. buda riskli olur erken doğar diye tek embriyo transfer istiyor. Aslinda ben çok istiyorum çift olsun. Çünkü yaş gelmiş eee amh ta düşük bundan sonra ne zaman hamile kalicam da çocuk yapicam.
Ayy diğer grupta biri vardı çift koymuşlar biri de bölünmüş üçüz olmuştuBende hep çift koydum amaç ikiz olması değil ki amaçları şansı artırmak biri tutmaz biri tutar yada tek embriyo katarsın o döllenir tek yumurta ikizi olur kimbilir nasip bu işler siz yine de yapamam derseniz tek tek katın sizin için hangisi uygunsa dilerim sağlıcakla güzel haberler alırsınız inşallah
Ya evet onu bende okumuştum hatta aynı kesede olanın bebekleri kalp atımını durduracaktı çok kızmıştım işte onu demek istiyorum hakkında nasipinde ne varsa Rabbim onu verecektir Allah’ın dediği olurAyy diğer grupta biri vardı çift koymuşlar biri de bölünmüş üçüz olmuştuKısmette olunca işte
Bunu merak ediyorum mesela 5. Gün tek embriyo da çok nadirde olsa bölünüp ikiz ola biliyor değil mi ?Ayy diğer grupta biri vardı çift koymuşlar biri de bölünmüş üçüz olmuştuKısmette olunca işte
O zaman tek tek katın ilerde bebişiniz biraz büyürse diğerini de transfer olun rızkı kısmetiyle gelsinler inşallah yalnızlık dersen bende yalnızımİkiz bizim icin zor olurailelerimiz de farklı sehirlerde yaşıyor. Bakalım kısmet hepimizin güzel sonuçları olur inşallah
Evet canım o ihtimal az da olsa var çok kişinin okudum buradaBunu merak ediyorum mesela 5. Gün tek embriyo da çok nadirde olsa bölünüp ikiz ola biliyor değil mi ?
Ay evet ya naptı acabaYa evet onu bende okumuştum hatta aynı kesede olanın bebekleri kalp atımını durduracaktı çok kızmıştım işte onu demek istiyorum hakkında nasipinde ne varsa Rabbim onu verecektir Allah’ın dediği olur
Benim iğne yerinde sertlik oluştu o nasıl gider acaba bilginiz var mıcanlar ben iğneler size minik bir tavsiye vermek istiyorum oksapar da bende havasını almadan yapınca morarma oldu ama havasını alıp yaptığımdan beri hiç morarma olmadı birde bu iğneleri yaptıktan sonra hemen ovalamayın bi 5 dakika bastırın önceki iğneyi yaptığınız bölgeyi de sağ ve ya sol masaj yapın yeni yaptığınız yeri sıcağı sıcağına ovalamayın bana bunlar çok iyi geldi ve hiç morarma olmadı
Ay onu hiç bilmiyorum canım ya kaçıncı gün embriyoları bölünür hiç bi fikrim yokBunu merak ediyorum mesela 5. Gün tek embriyo da çok nadirde olsa bölünüp ikiz ola biliyor değil mi ?
Ben ikiz meraklısıyım daEvet canım o ihtimal az da olsa var çok kişinin okudum burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?