- 11 Kasım 2015
- 668
- 962
- 103
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.801
Bu akşam itibariyle yarısı bitti yarısı kaldı diye düşünİnşallah öyledir canım bir de insan unutıyor bazı şeyleri diğer transferlwrde de böyle miydi emin değilim
Canım en korktuğum çekindiğim aşama buydu zaten beklemek zaman geçmiyor gerçekten
İnşallah bırakmam gerekmez camım
Canım benim erkendi aslinda ama tabiki doğrusunu doktorun bilir. Rabbim en kisa zamanda sonraki transferinde pozitifi göstersin sanaKızlar doktorum ile görüştüm 8.günde az da olsa çıkardı ilaçlarını bırak adet olunca haberleşelim dediİnşallah bir dahaki sefere pozitif haberi ile dönücem
İnşallah öyledir canımBu akşam itibariyle yarısı bitti yarısı kaldı diye düşünama korkma normal bu ağrılar
İnşallah canım hepimizin ortak duasıAyy inşallah sağlıkla tutunur canım bebişinde sağlıkla kucağına alırsın inşallahh
8. Günde evet çıkabilir de ama cikmazsa geç tutunmada olabilir bak moral bozma kötüsüne. İyisine biz zaten burdayiz havaya uuçmayaİnşallah öyledir canımbizim J justbetvet ile doktorlarımız aynı sekizinci gün test verebilirim bende
Aleyküm selam Amin cümlemize nasip eylesin inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun dilerim herşey gönlünce olsun inşallah herşey su gibi berrak olsun AminSelam kızlar, rabbim hayırlısı ve sağlıklı bebişler nasip etsin öncelikle. Bende tüp bebek yaptıracağım ilk kontrolüm 18 martta inşallah taze transfer olur :) çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
İnşallah bi sonrakinde tutar canımKızlar doktorum ile görüştüm 8.günde az da olsa çıkardı ilaçlarını bırak adet olunca haberleşelim dediİnşallah bir dahaki sefere pozitif haberi ile dönücem
Amin canım benim inşallah diğer sürecin çok güzel sağlıklı geçsin inşallah altın embriyomuzu buluruz bu sefer Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahKızlar doktorum ile görüştüm 8.günde az da olsa çıkardı ilaçlarını bırak adet olunca haberleşelim dediİnşallah bir dahaki sefere pozitif haberi ile dönücem
Bende öyle umutlanıyorum dilerim hepimiz hayırlısıyla pozitif çıkarız Amin Ecmain inşallahTabloya bakıp pozitiflerin negatiflerden çok olduğunu gördükçe umutlanıyorum…
İyi ki varsınız ne kadar neşeli bir grubuz8. Günde evet çıkabilir de ama cikmazsa geç tutunmada olabilir bak moral bozma kötüsüne. İyisine biz zaten burdayiz havaya uuçmaya
Canım Allah bizi karşılaştırdı hiçbirşey tesadüf değildir bu hayatta ben buna inanıyorum kim derdi ki ben 2024 sonunda buraya katılacam sizleri tanıyacam bu vakitte böyle topik açacam
Amin ecmain inşallah
İnan bana senin sayende burdayiz. İyi ki açmışsın bu topiğiCanım Allah bizi karşılaştırdı hiçbirşey tesadüf değildir bu hayatta ben buna inanıyorum kim derdi ki ben 2024 sonunda buraya katılacam sizleri tanıyacam bu vakitte böyle topik açacam
Ay canım benim inan ki bagımlılık yaptı işler biter bitmez buraya bakıyorum kızlar ne yapıyor yazıyorlar mı bir aklım burada kalıyorİnan bana senin sayende burdayiz. İyi ki açmışsın bu topiğisen yaziyorsun ya ha diyorum geldi güneşim
Sürekli bizim konuda hareketlilik var çok eğlenceliCanım Allah bizi karşılaştırdı hiçbirşey tesadüf değildir bu hayatta ben buna inanıyorum kim derdi ki ben 2024 sonunda buraya katılacam sizleri tanıyacam bu vakitte böyle topik açacam
İnşallah canım benim keşkeAmin ecmain inşallahözlemim seni umutlandırmak istemiyorum lakin benim ilk tutan transferimde çok ağrılarım vardı adet oldum olacağım derken pozitif geldi çok şükür dilerim şeninde tutunmuşur yarabbim sen emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Doktoruma yazdım test günü değeri 5 binin üstünü istiyorlarmışAynen canım minimum bekledikleri değer bu tabi herkeste farklı ama erken tutunmuşlar ikiz demekki aman maşallah
Bende de öyle ya fazla bağımlılık yaptiAy canım benim inan ki bagımlılık yaptı işler biter bitmez buraya bakıyorum kızlar ne yapıyor yazıyorlar mı bir aklım burada kalıyorbende sizlerden o enerjiyi pozitifligi alıyorum dilerim buradan güzel ayrılırız inşallah yani buradan kastım bu topikten yoksa inşallah sizlerle arada konuşmak için burada olacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?