Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu akşam itibariyle yarısı bitti yarısı kaldı diye düşün ama korkma normal bu ağrılar

Kızlar doktorum ile görüştüm 8.günde az da olsa çıkardı ilaçlarını bırak adet olunca haberleşelim dedi İnşallah bir dahaki sefere pozitif haberi ile dönücem
Canım benim erkendi aslinda ama tabiki doğrusunu doktorun bilir. Rabbim en kisa zamanda sonraki transferinde pozitifi göstersin sana

Aleyküm selam Amin cümlemize nasip eylesin inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun dilerim herşey gönlünce olsun inşallah herşey su gibi berrak olsun Amin

Kızlar doktorum ile görüştüm 8.günde az da olsa çıkardı ilaçlarını bırak adet olunca haberleşelim dedi İnşallah bir dahaki sefere pozitif haberi ile dönücem
Amin canım benim inşallah diğer sürecin çok güzel sağlıklı geçsin inşallah altın embriyomuzu buluruz bu sefer Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah

mayala katar senden yarın için güzel haberler bekliyoruz
Amin ecmain inşallah özlemim seni umutlandırmak istemiyorum lakin benim ilk tutan transferimde çok ağrılarım vardı adet oldum olacağım derken pozitif geldi çok şükür dilerim şeninde tutunmuşur yarabbim sen emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Canım Allah bizi karşılaştırdı hiçbirşey tesadüf değildir bu hayatta ben buna inanıyorum kim derdi ki ben 2024 sonunda buraya katılacam sizleri tanıyacam bu vakitte böyle topik açacam
İnan bana senin sayende burdayiz. İyi ki açmışsın bu topiği sen yaziyorsun ya ha diyorum geldi güneşim

İnan bana senin sayende burdayiz. İyi ki açmışsın bu topiği sen yaziyorsun ya ha diyorum geldi güneşim
Ay canım benim inan ki bagımlılık yaptı işler biter bitmez buraya bakıyorum kızlar ne yapıyor yazıyorlar mı bir aklım burada kalıyor bende sizlerden o enerjiyi pozitifligi alıyorum dilerim buradan güzel ayrılırız inşallah yani buradan kastım bu topikten yoksa inşallah sizlerle arada konuşmak için burada olacağım inşallah

Canım Allah bizi karşılaştırdı hiçbirşey tesadüf değildir bu hayatta ben buna inanıyorum kim derdi ki ben 2024 sonunda buraya katılacam sizleri tanıyacam bu vakitte böyle topik açacam
Sürekli bizim konuda hareketlilik var çok eğlenceli
İnşallah canım benim keşke

Bende de öyle ya fazla bağımlılık yapti birde ne diyorum biliyor musun benim bu transfer nisana sarkarsa ben burdan devam edeyim ya burasi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…