- 4 Aralık 2024
- 918
- 562
- 18
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
Anne Adayı | Yaş | Kaçıncı Deneme | Embriyo | Transfer Günü | Sonuç Tarihi | Sonuç | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 36 | 4.deneme | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 30 | 4.deneme | 5.gün ve 6. Gün çift transfer | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 29 | 1.deneme | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hayırlısı olsun inşallah hangi gün transfer kısmet olursaBeni de yazabilirsin canım beniim4. Deneme 5. Gün 4bc ve 6. Gün 4bb çift embriyo transferi olacak insallah
Henüz belli değil ama bayramdan sonraki ilk hafta olacak sanırım nasipse canımHayırlısı olsun inşallah hangi gün transfer kısmet olursa
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Embriyo Transfer Günü Sonuç Tarihi Sonuç Mayala Katar 36 4.deneme Umudayolculuk35 4.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer
Hadi bakalım inşallah bu sene bizim senemiz olsun Allah’ın izniyleHenüz belli değil ama bayramdan sonraki ilk hafta olacak sanırım nasipse canım
Amiin öyle olacak inanalım tüm kalbimizle birbirimize dua edelimmHadi bakalım inşallah bu sene bizim senemiz olsun Allah’ın izniyle
Hahaha bence iyi duruyor yaaAy bu tabloyu çok beceremedim galiba
Amin canım inşallah güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olsun benim de 4. Denemem olucak ama benim embriyom yok sıfırdan başlayacağımAmiin öyle olacak inanalım tüm kalbimizle birbirimize dua edelimm
Olduğu kadar artıkHahaha bence iyi duruyor yaa
Benimde son kalan embriyolarım insallah bastan baslamayız Rabbim yardımcımız olsun insallah bu yoldaAmin canım inşallah güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olsun benim de 4. Denemem olucak ama benim embriyom yok sıfırdan başlayacağım
Oy inşallah onlar altın embriyolarındır ben çok pozitif hissettim sizin ki tutacak gibi Rabbimin izniyle inşallahBenimde son kalan embriyolarım insallah bastan baslamayız Rabbim yardımcımız olsun insallah bu yolda
Yaaa öyle miii çok tatlısınızzz gerçekten yaşım 30 2 ay önce bebeğimi kaybettim, insallah bu sefer sağlıkla tutunur da kucağımıza alabilirizOy inşallah onlar altın embriyolarındır ben çok pozitif hissettim sizin ki tutacak gibi Rabbimin izniyle inşallah
Ay canım çok üzüldüm kaybın için Rabbim bu sefer sağlıklı güzel gebelikler nasip etsin inşallah dilerim sağlıklı hayırlı güzel evlatlarınız olsun inşallah sağlıklı ikizleriniz olsun Amin Ecmain inşallahYaaa öyle miii çok tatlısınızzz gerçekten yaşım 30 2 ay önce bebeğimi kaybettim, insallah bu sefer sağlıkla tutunur da kucağımıza alabiliriz
Ah amiin amiin burdan bebeklerimiz icinn elbiseler konustuğumuz günler yakın olsun insallaaahAy canım çok üzüldüm kaybın için Rabbim bu sefer sağlıklı güzel gebelikler nasip etsin inşallah dilerim sağlıklı hayırlı güzel evlatlarınız olsun inşallah sağlıklı ikizleriniz olsun Amin Ecmain inşallah
İnşallah canım benim Rabbim hepimizin yüzüne baksın emeklerimiz boşa gitmesin herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsunAh amiin amiin burdan bebeklerimiz icinn elbiseler konustuğumuz günler yakın olsun insallaaah
Beni de ekleyebilirsiniz, ilk denemem, 29 yas, transfer icin regli bekliyorum martta olacak muhtemelen transferimHadi bakalım inşallah bu sene bizim senemiz olsun Allah’ın izniyle
Şimdiden hayırlısı olsun inşallahBeni de ekleyebilirsiniz, ilk denemem, 29 yas, transfer icin regli bekliyorum martta olacak muhtemelen transferim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?