- 7 Ekim 2022
- 1.491
- 1.629
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.561
Gelsinler de biz de popişlerine vura vura sevelim, kokularına doya doya içimize çekelim inşaallahhhhHahahhayok canım bizim bebişler çoook uuzn yollardan mücadele ile gelecekler Allahın izni ile
Hadi şimdididen hayırlı olsun evet önce bir yerde bekletiyorlar yumurtayı özel sıvı da sonra etrafındaki şeyleri temizliyorlar o sürece kadar hangisi olgun hangisi boş ayrıştırıyorlar eşinden o gün sperm alınacak ve o gün döllenmeye bırakacaklar cuma günü seni aramaları lazım yumurtalar sağlıklı döllendi mi diye yada kaçtanesi döllendi seni haberdar edecekler canımİnşallah balım.Perşembe olacak sabah 10 da kuzum. Ben bişeyi de merak ediyorum opu günü hemen döllüyorlar mı nasıl oluyor tam olarak ?
Aynen cnmCanım ben kullanmadım ama çatlatma iğnesi mi oluyor bu dediğin marka
Ay inşallah balım çok uğraştım aylardır inşallah yüzüm gülerSen güzel düşün güzel şeyler olsun canım, inşaallah sapasağlam bir sürü embriyon oluşur da sağlıkla kavuşursun bebişlerine
Ayyy hemen dölleniyor mu 1 günde heyecan yaptım şuanHadi şimdididen hayırlı olsun evet önce bir yerde bekletiyorlar yumurtayı özel sıvı da sonra etrafındaki şeyleri temizliyorlar o sürece kadar hangisi olgun hangisi boş ayrıştırıyorlar eşinden o gün sperm alınacak ve o gün döllenmeye bırakacaklar cuma günü seni aramaları lazım yumurtalar sağlıklı döllendi mi diye yada kaçtanesi döllendi seni haberdar edecekler canım❤
Ayy hiç de sevmem ama mecbur yicez 3-5 tane hergünKajun tutunmayı kolaylaştırıyormuş öyle demişti Almanya’da ki doktorum
Yaa çok da severim ondan da yiyelim cumartwsi diyetisyenim var beni kesecekKajun tutunmayı kolaylaştırıyormuş öyle demişti Almanya’da ki doktorum
Hayır bir de var ya normalde sevmem ama şu an şeftaliye benzettim tadınıOh oh şifa olsun evet Mangoda bayan yiyirdu hala yiyiyor kesin bebiş yeşil yeşil olur gözleri inşallah sabah 10 gibi falan ararım dedi haberdar ederim canım çok sagol düşündüğün için
Mango da tutunmaya iyi mi geliyormuş?Oh oh şifa olsun evet Mangoda bayan yiyirdu hala yiyiyor kesin bebiş yeşil yeşil olur gözleri inşallah sabah 10 gibi falan ararım dedi haberdar ederim canım çok sagol düşündüğün için
Tutunmasına destek amaçlı yapılıyor iğne birkaç kişiyle sohbet ederken şahit olmuştum onlar öyle demişti onun için hemen test yapma moralini bozulmadın diye hcg destekli bir iğne bu dilerim şifa olsun inşallahAynen cnm
En iyisi yeşillik aslında balım maydonoz hariç. Benim hiç iştahım yok ben genelde zararlı şeyler severim ama mecburen zeytinyağlı yemekler protein ve otgillerle besleniyorumAyy hiç de sevmem ama mecbur yicez 3-5 tane hergünYaban mersini de tutunmayı kolaylaştırıyormuş, her gün özünü içmeye çalışıyorum bende. D3K2 vitamini alıyorum her gün. Kuruyemiş, yeşillik yiyorum. Bol su içiyorum. Başka da bişey gelmiyor aklıma
Yaaa gününü bekleyeceğiz yani hayırlısı olur inşTutunmasına destek amaçlı yapılıyor iğne birkaç kişiyle sohbet ederken şahit olmuştum onlar öyle demişti onun için hemen test yapma moralini bozulmadın diye hcg destekli bir iğne bu dilerim şifa olsun inşallah
Gülecek canım sen bol bol dua et ve pozitif düşün ki pozitif haberler alAy inşallah balım çok uğraştım aylardır inşallah yüzüm güler
Ye ye şifa olsun inşallahYaa çok da severim ondan da yiyelim cumartwsi diyetisyenim var beni kesecek
Hayır bir de var ya normalde sevmem ama şu an şeftaliye benzettim tadınırica ederim canım ne demek sürekli aklımdasınız hiç böyle bir grup görmemiştim burda
Tutunması için ne varsa deniyor birşey kaybetmeyiz benceYaa çok da severim ondan da yiyelim cumartwsi diyetisyenim var beni kesecek
Hayır bir de var ya normalde sevmem ama şu an şeftaliye benzettim tadınırica ederim canım ne demek sürekli aklımdasınız hiç böyle bir grup görmemiştim burda
İnşallah kuzucumGülecek canım sen bol bol dua et ve pozitif düşün ki pozitif haberler al
Amin inşallah çünkü iğneden dolayı seni yanıltabilir beklemeni tavsiye ederim dilerim sonunda güzel müjdeli haberler alırsın inşallahYaaa gününü bekleyeceğiz yani hayırlısı olur inş
Ben sebzeyi bol yeşilliği çok severim şükür. Geçenki denemeden beri de paketli gıdaları kesmiştim, bu denemeden önce de bir bütünsel yaklaşımcı kadın doğum doktoruyla hazırlık da yaptık; ama sonra ben bir cozuttum deli gibi çikolata filan yedim. Transferden önce normale döndüm neysekiEn iyisi yeşillik aslında balım maydonoz hariç. Benim hiç iştahım yok ben genelde zararlı şeyler severim ama mecburen zeytinyağlı yemekler protein ve otgillerle besleniyorum
Normalde yumurta toplama öncesi yasak değil eğer sen kendini rahatsız hissetmediğin sürece sonrası yasak enfeksiyon olmasın diye ben mesela yumurta büyütürkende girmezdim yumurtalıklarım büyüdügü için çok ağrı oluyordu risk almadım hiçKızlar bılmedıgımden soruyorum doktorda bısey demedi , yumurta büyütme tedavisi başladı dün de ilişkiye girmek yasak mı
Yasak değil canım, opudan sonra 3-5 gün enfeksiyon riskine karşı yasak..Kızlar bılmedıgımden soruyorum doktorda bısey demedi , yumurta büyütme tedavisi başladı dün de ilişkiye girmek yasak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?