- 16 Mart 2024
- 94
- 125
- 8
- 42
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.541
Çok üzüldüm… doktora sordun mu? Daha sonra tekrar kan vermek sonucu değiştirebilir miymiş?Selam kızlar ben bugün kan verdim 8.günüm ama maalesef negatif geldi
İnşallah bir gün nasip olur güzel haberler vermek
Ben sebze meyve protein ağırlıklı beslendim ama tabiki kaçamakta yaptım. Vitamin çok kullanıyorum d vitamini b12 çinko magnezyum inositol vs direkt yumurtaya gidiyor bunlar kalite için. A vitamini ve demir de kullanmıştım ama sonradan içmedim mide bulantısı yaptı diye 1 ay dayandımKızlar bu süreçte beslenmenizde neler değişti? Ne girdi ne çıktı? Neler yiyorsunuz?
Canım çok geçmiş olsunBen sebze meyve protein ağırlıklı beslendim ama tabiki kaçamakta yaptım. Vitamin çok kullanıyorum d vitamini b12 çinko magnezyum inositol vs direkt yumurtaya gidiyor bunlar kalite için. A vitamini ve demir de kullanmıştım ama sonradan içmedim mide bulantısı yaptı diye 1 ay dayandım
Canım ben kullanmadım ama çatlatma iğnesi mi oluyor bu dediğin markaKızlar transfer sonrası yani 4 5 gün sonra gonapeptyl vuruncakmışım ilk defa duydum ne işi yarıyor ki
Her gün ceviz ve kabak çekirdeği yemeye çalışıyorum, ananas da aldım ama onu her gün devam ettirebilir miyim bilmiyorum. Doktorun tavsiyesiyle kahveyle yeşil çayı kestim, ekmekle hamur işini de azaltmaya çalışıyorum (şekere devamKızlar bu süreçte beslenmenizde neler değişti? Ne girdi ne çıktı? Neler yiyorsunuz?
Maşallah sağlıkla tutunsun güzel bebişler annesineÇıktım cnm 2 tane embriyo konuldu inş tutunur
Doktor bir süre sonra saymayı bıraktı daha fazlaydı sanırım. Ben Samsun’da tedavi görüyorum tüm Samsun’a yetecek kadar yumurtan var dediCanım çok geçmiş olsun30 yada 40 yumurta toplananı duydum da 100 ilk defa duydum rekora doğru koşmuşsun tebrik ederim dilerim sağlıklı güzel geçer süreci sağlıcakla atlatırsın inşallah önemli olan kaliteli olgun güzel yumurtalar çıkması inşallah
HahahhaEşime diyodum ki kazayla olmuş dedi yaa ben amuda bile kalktım ama acaba ters bişey mi yaptım da olmuyooo gülüyordu halime
Şişmez mi canım ya Allahım kolaylık versin sana. Benim 3 yumurta oluştu onda bile artıj toplasınlar şunları demiştim gerginlikten.. Rabbim seni kavuşturacak bebeğine inşaallah, az kaldı canım sabırAlt karnım şişti doktora dedim sığmıyor bunlar diye normal dedi bana opudan sonra söndürcez dedi ama gerim gerim gerildi karnımbana 2 ay sonra transfer olcak dinlendirme yapacak opudan sonra da farklı bi iğne ve ilaç kullanacakmışım öyle dedi o kadar sıkıldım ki iğnelerden. İnşallah çektiğim eziyetin hediyesini alırım 2 ay sonra. Allah hepimize güzel haberler nasip etsin
İnşallah canımmm çok aminŞişmez mi canım ya Allahım kolaylık versin sana. Benim 3 yumurta oluştu onda bile artıj toplasınlar şunları demiştim gerginlikten.. Rabbim seni kavuşturacak bebeğine inşaallah, az kaldı canım sabır
Bende badem kabak çekirdeği ceviz kuru kayısı bol su içiyordum ananas hiç yemedim kimi dedi rahimi inceltiyormuş vs korkudan yemedim ama Alman bir bayanı takip ediyorum transfer sonrası hergün bir kase ananas yedi maşallah tuttu şu an 23 haftalık dedim şimdi hangisine inanayım benHer gün ceviz ve kabak çekirdeği yemeye çalışıyorum, ananas da aldım ama onu her gün devam ettirebilir miyim bilmiyorum. Doktorun tavsiyesiyle kahveyle yeşil çayı kestim, ekmekle hamur işini de azaltmaya çalışıyorum (şekere devam)
Oy oy birde yüksek doz kullansaydın ne olurdu acaba hiç korkma eminim güzel kalitelide içinden çıkacaktır sen bunları düşünme canım Opu ne zaman olucak kısmet olursaDoktor bir süre sonra saymayı bıraktı daha fazlaydı sanırım. Ben Samsun’da tedavi görüyorum tüm Samsun’a yetecek kadar yumurtan var dedibir de küçük doz kullandım Gonalf i 187,5 sonra 150 ye düştük ay inşallah kuzum bende ondan korkuyorum bu kadar çok yumurtanın kaçı kaliteli çıkar hiçbir fikrim yok. Pek iyi bişey değil gibi geliyor ama inşallah yanılırım
Ben bu sefer mango ve avakado ylyorımBende badem kabak çekirdeği ceviz kuru kayısı bol su içiyordum ananas hiç yemedim kimi dedi rahimi inceltiyormuş vs korkudan yemedim ama Alman bir bayanı takip ediyorum transfer sonrası hergün bir kase ananas yedi maşallah tuttu şu an 23 haftalık dedim şimdi hangisine inanayım bendedim bu sefer transfer olursam az az da olsa yemeyi düşünüyorum daha bende soracaktım burada kimse ananas yedi mi diye
Kıbrıs olmasının sebebi sperm dondurma işlemi yapmıyorlar di sağlıkli sprem dondurmuyorlar adana ve Kayseri de bir kaç Dr görüştüm birde eğer bir aksilik çıkarsa yumurta donasyonu ile devam etmek içinBu arada, neden Kıbrıs? Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum
İnşallah balım.Oy oy birde yüksek doz kullansaydın ne olurdu acaba hiç korkma eminim güzel kalitelide içinden çıkacaktır sen bunları düşünme canım Opu ne zaman olucak kısmet olursa
Ayy ovalama morarır dediler diye hiç ovalamıyorum da benAyy nerdeeeÇekiyor ya stres iş ayrı, çocuk ayrı Ama olsun çok şükür buna şükür canım Allahım en yakın zamanda versin hepimizeeee
canım sadece emriyo çözdürünce kalitesi bozulmuyomuş ama çözüleni tekrar dondurup çözdürünce bozuluyormuş, en azından benim doktorumun söylediği buyduİyi düşünmek lazım gerçekten, eğer emin olamıyorsan bi öneri daha al başka doktordann bence
Canım sen yinede doktorunun dediği zamanda ver kanını belki geç tutunmadır ya
Evet evet buz çok iyi geliyo canım bide iğneden sonra az ovalayıp öyle buz kpymak lazımmış sanırım , yine morarıyo ama daha az sanki
Kajun tutunmayı kolaylaştırıyormuş öyle demişti Almanya’da ki doktorumBen bu sefer mango ve avakado ylyorımeşimde diyor bizim çocuk tropik olacak ananas dan bende endişeliyim canım seni yarın doktor kaç gibi arar acaba
Oh oh şifa olsun evet MangoBen bu sefer mango ve avakado ylyorımeşimde diyor bizim çocuk tropik olacak ananas dan bende endişeliyim canım seni yarın doktor kaç gibi arar acaba
Sen güzel düşün güzel şeyler olsun canım, inşaallah sapasağlam bir sürü embriyon oluşur da sağlıkla kavuşursun bebişlerineDoktor bir süre sonra saymayı bıraktı daha fazlaydı sanırım. Ben Samsun’da tedavi görüyorum tüm Samsun’a yetecek kadar yumurtan var dedibir de küçük doz kullandım Gonalf i 187,5 sonra 150 ye düştük ay inşallah kuzum bende ondan korkuyorum bu kadar çok yumurtanın kaçı kaliteli çıkar hiçbir fikrim yok. Pek iyi bişey değil gibi geliyor ama inşallah yanılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?