- 31 Ocak 2025
- 182
- 169
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.601
Ayy ananasın türüne göre değişiyormuş diye duydum canım ama ne kadar doğru bilmiyorum çekirdekli olması iyiymiş ama pek bulunmuyormuş riske gerek yok sanırım yaBende badem kabak çekirdeği ceviz kuru kayısı bol su içiyordum ananas hiç yemedim kimi dedi rahimi inceltiyormuş vs korkudan yemedim ama Alman bir bayanı takip ediyorum transfer sonrası hergün bir kase ananas yedi maşallah tuttu şu an 23 haftalık dedim şimdi hangisine inanayım bendedim bu sefer transfer olursam az az da olsa yemeyi düşünüyorum daha bende soracaktım burada kimse ananas yedi mi diye
Tövbe cinste mi varmış daha neler duyacağım neyse yemim geneAyy ananasın türüne göre değişiyormuş diye duydum canım ama ne kadar doğru bilmiyorum çekirdekli olması iyiymiş ama pek bulunmuyormuş riske gerek yok sanırım ya
Ya 2 saat oldu daha çıkmadı ne zaman çıkar ya e nabıza bakıyorum hala yokOhh iyi yaptın canımcım, hadi hayırlı haberlerini duyalım inşaallah
Canımm çıkmak üzeredir herhalde, haydi Rabbim sevindirsin seni inşaallahYa 2 saat oldu daha çıkmadı ne zaman çıkar ya e nabıza bakıyorum hala yok
Hastanenin kendi web sayfasında e-sonuç linki var mı acaba? Oraya daha çabuk yansıyor. Tabii devlet hastanesi değil de özele gittiysen canım..Ya 2 saat oldu daha çıkmadı ne zaman çıkar ya e nabıza bakıyorum hala yok
Çok şükür ki bir tedavi yöntemimiz var ne kadar çok tüp bebek hastası varmış. Eskiden çok nadir bir iki duyardım ama içine girince bambaşkaymışEvet ya neler yaşıyoruz böyle. Olsun buna da şükür
Ayy kalbim küt küt şu an, seni düşünemiyorum bile canımYa 2 saat oldu daha çıkmadı ne zaman çıkar ya e nabıza bakıyorum hala yok
Gerçekten bende ilk başlarda pek yok sanıyordum, doktorla görüşmeye gittiğimde vızır vızırdı ortalık şok olmuştum. Gün geçtikçe doğal gebelik zorlaşıyor maalesefÇo
Çok şükür ki bir tedavi yöntemimiz var ne kadar çok tüp bebek hastası varmış. Eskiden çok nadir bir iki duyardım ama içine girince bambaşkaymış
Güzel haberlerle gel inşYa 2 saat oldu daha çıkmadı ne zaman çıkar ya e nabıza bakıyorum hala yok
Sagol canım sende kendine iyi bak dilerim sabaha daha iyi olursun hayırlı geceler Allah rahatlık versin
O doktorlar bi bize denk gelmediHahah bir de şey var lütfen düşünmeyin bu bebek meselesini akışa bırakın nasılsa olacaktır falanca kafayı takmayı bıraktı hemen hamile kaldı
Yediğimiz meyve sebzelerden her şey artık o kadar doğal değil ki bizi de çok etkiliyor bence. Ama sonu güzel olsun bütün bunlara değerGerçekten bende ilk başlarda pek yok sanıyordum, doktorla görüşmeye gittiğimde vızır vızırdı ortalık şok olmuştum. Gün geçtikçe doğal gebelik zorlaşıyor maalesef
Canim benim emriyolarimin biri 4AA biri 4AB biri 3AA bana bilgi verirken üçüne de iyi kalite demislerdi.Kızlar benim embriyom donduldu dün 5. Gündü 3. Günü 2 taneydi biri gitmiş kalan embriyom 4AA kalite sizce nasıl
Anlatma boşver. Biz zaten bu zorlu tedaviyle ve hormonlarin iniş çıkışıyla uğraşıyoruz birde neden başkalarına laf anlatmak zorundayız ki.Bizim ilk çocuğumuz spontan gebelikle oldu, şimdi bir buçuk yıldır uğraşıyoruz olmuyor (yaşım 42) her duyan “sizin olur normal yoldan, niye olmuyor?” diye soruyor… “bırakın tüp bebeği kendiliğinden olur” diyorlar. Herkese laf anlatmak da çok yorucu…
Ne güzel söyledin ya o kadar çektiğimiz acıdan verdiğimiz emek için biraz uzakta dursunlar yani. Yaptıkları tek şey opu günü sperm vermek sonra ben de seninle yoruluyorum demekBen temizlik yaparken bile pimpirikli davranıyorumdu acaba yumurtam kendi kendine çatlat mı çok mu zorladım diye insan bir acaba mı diyor kalmış ilişkiyle hiç risk alamam canlarım yeterki sağlıcakla bebişleriniz olsun inşallah iki taraflı zaten anlayış olması gerekiyor dilerim herşey gönlümüzce olsun amin
Şiiitttttttt çok ayıpNe 40 canım 42 olanlar var burdatabloda en büyük benim
E nabıza hemen düşmüyor canım doktorunu ara çıkmıştır sonucun. Eğer doktorun yok sadece kan verdiysen hastaneden alabilirsin sonucu bazen ertesi güne de sarkıyor çünkü o sonuçlarYa 2 saat oldu daha çıkmadı ne zaman çıkar ya e nabıza bakıyorum hala yok
Canım 2 defa yada çoklu negatif olunca anne babada genetik yatkinlik mi var embriyonun genetigi bozukta ondan negatif oluyor diye yaptirmak istiyor doktor. Zaten tedaviye baslamadan anne babasa genetik hastalik var mi diye ondan soruluyor. Bence yaptir genetigini bilmek önemli. Yada iyice araştır derimKızlar benim 2. Deneme de negatif olunca doktor kalan embriyolara genetik test önerdi ama kalitesi bozuladabiliyormuş, bu konuda bir bilginiz var mı ?
Öyle vallahi alt üst bir sperm bizde iğne yap anam sürekli kan ver alttan ultrason sonra Opu vs tüm zorlukları kadınlar çekiyor ama benim eşim benden daha pimpirikli daha bana kızar bu işlerin acelesi mi niye yoruyorsun kendiniNe güzel söyledin ya o kadar çektiğimiz acıdan verdiğimiz emek için biraz uzakta dursunlar yani. Yaptıkları tek şey opu günü sperm vermek sonra ben de seninle yoruluyorum demekama Allah var benimki yanında oturduğumda bile gülerek git yanımdan yaklaşma yumurtaların çatlar diyordu çok sancılı olmasına rağmen destekleri çok önemli eşlerinizin
Ne güzel ya böyle eşlere sahibizÖyle vallahi alt üst bir sperm bizde iğne yap anam sürekli kan ver alttan ultrason sonra Opu vs tüm zorlukları kadınlar çekiyor ama benim eşim benden daha pimpirikli daha bana kızar bu işlerin acelesi mi niye yoruyorsun kendinibu kadar emek veriyoruz diğer türlü kendisi yanaşmaz hele transfer olsan gebelik oluşsa asla der bebeğe birşey olur o konuda bizde relax
Devlet hastanesi ne gittimHastanenin kendi web sayfasında e-sonuç linki var mı acaba? Oraya daha çabuk yansıyor. Tabii devlet hastanesi değil de özele gittiysen canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?