Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ananasın türüne göre değişiyormuş diye duydum canım ama ne kadar doğru bilmiyorum çekirdekli olması iyiymiş ama pek bulunmuyormuş riske gerek yok sanırım ya

Ço

Çok şükür ki bir tedavi yöntemimiz var ne kadar çok tüp bebek hastası varmış. Eskiden çok nadir bir iki duyardım ama içine girince bambaşkaymış
Gerçekten bende ilk başlarda pek yok sanıyordum, doktorla görüşmeye gittiğimde vızır vızırdı ortalık şok olmuştum. Gün geçtikçe doğal gebelik zorlaşıyor maalesef

Gerçekten bende ilk başlarda pek yok sanıyordum, doktorla görüşmeye gittiğimde vızır vızırdı ortalık şok olmuştum. Gün geçtikçe doğal gebelik zorlaşıyor maalesef
Yediğimiz meyve sebzelerden her şey artık o kadar doğal değil ki bizi de çok etkiliyor bence. Ama sonu güzel olsun bütün bunlara değer

Anlatma boşver. Biz zaten bu zorlu tedaviyle ve hormonlarin iniş çıkışıyla uğraşıyoruz birde neden başkalarına laf anlatmak zorundayız ki.

Ne güzel söyledin ya o kadar çektiğimiz acıdan verdiğimiz emek için biraz uzakta dursunlar yani. Yaptıkları tek şey opu günü sperm vermek sonra ben de seninle yoruluyorum demek ama Allah var benimki yanında oturduğumda bile gülerek git yanımdan yaklaşma yumurtaların çatlar diyordu çok sancılı olmasına rağmen destekleri çok önemli eşlerinizin

Kızlar benim 2. Deneme de negatif olunca doktor kalan embriyolara genetik test önerdi ama kalitesi bozuladabiliyormuş, bu konuda bir bilginiz var mı ?
Canım 2 defa yada çoklu negatif olunca anne babada genetik yatkinlik mi var embriyonun genetigi bozukta ondan negatif oluyor diye yaptirmak istiyor doktor. Zaten tedaviye baslamadan anne babasa genetik hastalik var mi diye ondan soruluyor. Bence yaptir genetigini bilmek önemli. Yada iyice araştır derim

Öyle vallahi alt üst bir sperm bizde iğne yap anam sürekli kan ver alttan ultrason sonra Opu vs tüm zorlukları kadınlar çekiyor ama benim eşim benden daha pimpirikli daha bana kızar bu işlerin acelesi mi niye yoruyorsun kendini bu kadar emek veriyoruz diğer türlü kendisi yanaşmaz hele transfer olsan gebelik oluşsa asla der bebeğe birşey olur o konuda bizde relax

Ne güzel ya böyle eşlere sahibiz benim bir komşum var bir kere denedikten sonra bir daha denemiyorlar tüp bebeği. Her ikisi de istiyor ama garip bir şekilde gitmiyorlar yaptırmıyorlar. Böyle hayatlar da var maalesef çok üzülüyorum konuşmak istiyorum ama yaş olarak benden büyük ve pek sohbetimiz de yok. Benim tüp bebek yaptırdığımı da bilmiyor kimse o yüzden pozitifi görmeden konuşmakta istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…