Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorcam
Perşembe günü yumurtam toplanacak bende Pko var. Sadece sol yumurtalığımda 60 tane yumurta var sağ da aynı şekilde 100 ü geçiyor toplam yumurtam. Doktor biraz toplayacak geri kalanını söndürecekmiş. Başına böyle bişey gelen var mı ya ? Tekrar Ohss olurum diye korkuyorum

Yaa bu buz olayını bende deneyeceğim hala denemedim, karnım morarmaya başladı epey.. Seni tebrik ediyorum valla kuzucum Darısı başıma

Selam kızlar ben bugün kan verdim 8.günüm ama maalesef negatif geldi
İnşallah bir gün nasip olur güzel haberler vermek
Canımm o hayalkırıklığını seninle yaşıyoruz şu an Sımsıkı sarılıyorum sana.. Şimdi kendine biraz izin ver ve içinden geleni yaşa. Biz paylaşmak için buradayız. Rabbim gönlüne ferahlık versin

Offf o kadar yumurta seni zorlamıyor mu canım? Allahım yardımcın olsun; ama aklına kötü şeyler getirme doktorun seni yormadan gerekeni yapacaktır Güzel haberler duyalım senden de inşaallah

Offf o kadar yumurta seni zorlamıyor mu canım? Allahım yardımcın olsun; ama aklına kötü şeyler getirme doktorun seni yormadan gerekeni yapacaktır Güzel haberler duyalım senden de inşaallah
Alt karnım şişti doktora dedim sığmıyor bunlar diye normal dedi bana opudan sonra söndürcez dedi ama gerim gerim gerildi karnım bana 2 ay sonra transfer olcak dinlendirme yapacak opudan sonra da farklı bi iğne ve ilaç kullanacakmışım öyle dedi o kadar sıkıldım ki iğnelerden. İnşallah çektiğim eziyetin hediyesini alırım 2 ay sonra. Allah hepimize güzel haberler nasip etsin

Erken degilmiydi yükselme ihtimali yokmudur acaba inan ki üzüldüm canım Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun Rabbim gönlüne kalbine ferahlık versin inşallah

Ayy nerdeee Çekiyor ya stres iş ayrı, çocuk ayrı Ama olsun çok şükür buna şükür canım Allahım en yakın zamanda versin hepimizeeee
Şans azalıyormuş yani ben öyle anladım , 4 embriyo kaldı bu test mantıklı mı sizce
canım sadece emriyo çözdürünce kalitesi bozulmuyomuş ama çözüleni tekrar dondurup çözdürünce bozuluyormuş, en azından benim doktorumun söylediği buydu İyi düşünmek lazım gerçekten, eğer emin olamıyorsan bi öneri daha al başka doktordann bence
Canım sen yinede doktorunun dediği zamanda ver kanını belki geç tutunmadır ya
Yaa bu buz olayını bende deneyeceğim hala denemedim, karnım morarmaya başladı epey.. Seni tebrik ediyorum valla kuzucum Darısı başıma
Evet evet buz çok iyi geliyo canım bide iğneden sonra az ovalayıp öyle buz kpymak lazımmış sanırım , yine morarıyo ama daha az sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…