• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah balım. 🤍🍀Perşembe olacak sabah 10 da kuzum. Ben bişeyi de merak ediyorum opu günü hemen döllüyorlar mı nasıl oluyor tam olarak ?
Hadi şimdididen hayırlı olsun evet önce bir yerde bekletiyorlar yumurtayı özel sıvı da sonra etrafındaki şeyleri temizliyorlar o sürece kadar hangisi olgun hangisi boş ayrıştırıyorlar eşinden o gün sperm alınacak ve o gün döllenmeye bırakacaklar cuma günü seni aramaları lazım yumurtalar sağlıklı döllendi mi diye yada kaçtanesi döllendi seni haberdar edecekler canım 🤲🤗

Hadi şimdididen hayırlı olsun evet önce bir yerde bekletiyorlar yumurtayı özel sıvı da sonra etrafındaki şeyleri temizliyorlar o sürece kadar hangisi olgun hangisi boş ayrıştırıyorlar eşinden o gün sperm alınacak ve o gün döllenmeye bırakacaklar cuma günü seni aramaları lazım yumurtalar sağlıklı döllendi mi diye yada kaçtanesi döllendi seni haberdar edecekler canım 🤲🤗
Ayyy hemen dölleniyor mu 1 günde heyecan yaptım şuan

Kajun tutunmayı kolaylaştırıyormuş öyle demişti Almanya’da ki doktorum
Ayy hiç de sevmem ama mecbur yicez 3-5 tane hergün 🙄 Yaban mersini de tutunmayı kolaylaştırıyormuş, her gün özünü içmeye çalışıyorum bende. D3K2 vitamini alıyorum her gün. Kuruyemiş, yeşillik yiyorum. Bol su içiyorum. Başka da bişey gelmiyor aklıma 🙂

Kajun tutunmayı kolaylaştırıyormuş öyle demişti Almanya’da ki doktorum
Yaa çok da severim ondan da yiyelim cumartwsi diyetisyenim var beni kesecek 😁😁
Oh oh şifa olsun evet Mango 🥭 da bayan yiyirdu hala yiyiyor kesin bebiş yeşil yeşil olur gözleri inşallah 🤲😂🥰 sabah 10 gibi falan ararım dedi haberdar ederim canım çok sagol düşündüğün için 🫶🏻
Hayır bir de var ya normalde sevmem ama şu an şeftaliye benzettim tadını🤣🤣 rica ederim canım ne demek sürekli aklımdasınız hiç böyle bir grup görmemiştim burda❤️❤️

Ayy hiç de sevmem ama mecbur yicez 3-5 tane hergün 🙄 Yaban mersini de tutunmayı kolaylaştırıyormuş, her gün özünü içmeye çalışıyorum bende. D3K2 vitamini alıyorum her gün. Kuruyemiş, yeşillik yiyorum. Bol su içiyorum. Başka da bişey gelmiyor aklıma 🙂
En iyisi yeşillik aslında balım maydonoz hariç. Benim hiç iştahım yok ben genelde zararlı şeyler severim ama mecburen zeytinyağlı yemekler protein ve otgillerle besleniyorum 😅

Yaa çok da severim ondan da yiyelim cumartwsi diyetisyenim var beni kesecek 😁😁

Hayır bir de var ya normalde sevmem ama şu an şeftaliye benzettim tadını🤣🤣 rica ederim canım ne demek sürekli aklımdasınız hiç böyle bir grup görmemiştim burda❤️❤️
Tutunması için ne varsa deniyor birşey kaybetmeyiz bence 😆 ye kız bırak şimdi diyetisyenim doğrumdan sonra verirsin kiloları canom rahat ol bol bol ye kaju ceviz badem kabak çekirdeği ananasda yiyin gari 😁💕

En iyisi yeşillik aslında balım maydonoz hariç. Benim hiç iştahım yok ben genelde zararlı şeyler severim ama mecburen zeytinyağlı yemekler protein ve otgillerle besleniyorum 😅
Ben sebzeyi bol yeşilliği çok severim şükür. Geçenki denemeden beri de paketli gıdaları kesmiştim, bu denemeden önce de bir bütünsel yaklaşımcı kadın doğum doktoruyla hazırlık da yaptık; ama sonra ben bir cozuttum deli gibi çikolata filan yedim. Transferden önce normale döndüm neyseki ☺️ Şimdi şekeri, gluteni en aza indirmeye gayret ediyorum ve et yemeye 😅

Kızlar bılmedıgımden soruyorum doktorda bısey demedi , yumurta büyütme tedavisi başladı dün de ilişkiye girmek yasak mı
Normalde yumurta toplama öncesi yasak değil eğer sen kendini rahatsız hissetmediğin sürece sonrası yasak enfeksiyon olmasın diye ben mesela yumurta büyütürkende girmezdim yumurtalıklarım büyüdügü için çok ağrı oluyordu risk almadım hiç 🫶🏻🤗

Back
X