Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim bende dıkkat edeyim şimdi tedirgin oldum

Opu öncesi bende bu söylediklerini kullandım canım. Doktorum bir takviye ve beslenme programı verdi bana. 2 ay glutensiz, fermente olmayan gıdalarla ve kuzu etiyle beslendim. O arada karaciğer detoksu yaptım. Tahlillerime göre eksilik vitaminleri tamamladık, çinko selenyum vs vs Ama sonra bi saldım kendimi, umarım salınca eksiklik oluşmamıştır.

Teşekkür ederim bende dıkkat edeyim şimdi tedirgin oldum
Yasak değil canım, opudan sonra 3-5 gün enfeksiyon riskine karşı yasak..
teşekkür ederim canım bende tedirgin oldum da dikkat edıcez artık

Ayyy bende öyle ya Pko olduğu için şeker vs dikkat ediyorum bende Nutella kaşıklamayı özledim aslında bende pek bi sorun yoktu sadece Pko vardı ama rahim ağzım darmış aşılama yaparken öyle demişti doktor. Zor girdi kanulle. Ordan sperm geçemiyormuş. Ameliyatla açmayı tavsiye ettiler ama onunda ilerde hamile kalırsam açıklık, erken doğum riski varmış o yüzden ben direkt tüp bebeğe yöneldim çok sıkıldım uğraşmaktan. Vitamin zaten kullanıyordum ama sağlıklı beslenmeye tüp bebek kararı alınca başladım. İnşallah doğurunca eski halime döncem

Ayy burayı takip etmekten iş güç yapamaz oldum kızlar Bağımlılık yaptı enerjiniz bende
Bende yeminle ya bağımlılık yaptınız canlar şimdi usulce telefonu bırakıp biraz evimi toplayacağım öpüyorum hepinizi canlarım buralar size emanet işim bitince gelirim tabi size ne kadar dayanırsam

Bişey deyim mi bunları kullanmayanların pıt diye oluyor biz üstüne çok düştüğümüz için mi olmuyor ben anlamadım bu işi

Aiyyyy bebişlerimize kavuşalım da sonra artık Allah ne verdiyseee

Bişey deyim mi bunları kullanmayanların pıt diye oluyor biz üstüne çok düştüğümüz için mi olmuyor ben anlamadım bu işi
He yaw vallahi sankim millet ananas kaju mu yedi yoksa biz hangi kalite embriyoyduk acep Allah bilir çokta takmamak etmemek lazım kısmeti varsa hopla zıpla koş takla at yine gelir hayırlıylan gelsin minnoşlar

He yaw vallahi sankim millet ananas kaju mu yedi yoksa biz hangi kalite embriyoyduk acep Allah bilir çokta takmamak etmemek lazım kısmeti varsa hopla zıpla koş takla at yine gelir hayırlıylan gelsin minnoşlar
Ay çok doğru dedin valla gerçekten öyle benim bir de ikizim var düşün yani nasıl bi tutuş şekli olduğunu

Ben temizlik yaparken bile pimpirikli davranıyorumdu acaba yumurtam kendi kendine çatlat mı çok mu zorladım diye insan bir acaba mı diyor kalmış ilişkiyle hiç risk alamam canlarım yeterki sağlıcakla bebişleriniz olsun inşallah iki taraflı zaten anlayış olması gerekiyor dilerim herşey gönlümüzce olsun amin

Ye ye şifa olsun inşallah
Hepimiz yiyelim
Tutunması için ne varsa deniyor birşey kaybetmeyiz bence ye kız bırak şimdi diyetisyenim doğrumdan sonra verirsin kiloları canom rahat ol bol bol ye kaju ceviz badem kabak çekirdeği ananasda yiyin gari
Hahaha ah canım benim o günler gelecek mi
Kız düşmedik de ne oldu bekledik bekledik gene bekledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…