- 2 Şubat 2025
- 10
- 17
- 3
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.581
Teşekkür ederimNormalde yumurta toplama öncesi yasak değil eğer sen kendini rahatsız hissetmediğin sürece sonrası yasak enfeksiyon olmasın diye ben mesela yumurta biyütirkende girmezdim yumurtalıklarım büyüdügü için çok ağrı oluyordu risk almadım hiç
Opu öncesi bende bu söylediklerini kullandım canım. Doktorum bir takviye ve beslenme programı verdi bana. 2 ay glutensiz, fermente olmayan gıdalarla ve kuzu etiyle beslendim. O arada karaciğer detoksu yaptım. Tahlillerime göre eksilik vitaminleri tamamladık, çinko selenyum vs vs Ama sonra bi saldım kendimi, umarım salınca eksiklik oluşmamıştır.Ben sebze meyve protein ağırlıklı beslendim ama tabiki kaçamakta yaptım. Vitamin çok kullanıyorum d vitamini b12 çinko magnezyum inositol vs direkt yumurtaya gidiyor bunlar kalite için. A vitamini ve demir de kullanmıştım ama sonradan içmedim mide bulantısı yaptı diye 1 ay dayandım
Teşekkür ederimNormalde yumurta toplama öncesi yasak değil eğer sen kendini rahatsız hissetmediğin sürece sonrası yasak enfeksiyon olmasın diye ben mesela yumurta biyütirkende girmezdim yumurtalıklarım büyüdügü için çok ağrı oluyordu risk almadım hiç
teşekkür ederim canım bende tedirgin oldum da dikkat edıcez artıkYasak değil canım, opudan sonra 3-5 gün enfeksiyon riskine karşı yasak..
Bak şimdi canım çekti ananasTutunması için ne varsa deniyor birşey kaybetmeyiz benceye kız bırak şimdi diyetisyenim doğrumdan sonra verirsin kiloları canom rahat ol bol bol ye kaju ceviz badem kabak çekirdeği ananasda yiyin gari
Ayyy bende öyle ya Pko olduğu için şeker vs dikkat ediyorum bendeBen sebzeyi bol yeşilliği çok severim şükür. Geçenki denemeden beri de paketli gıdaları kesmiştim, bu denemeden önce de bir bütünsel yaklaşımcı kadın doğum doktoruyla hazırlık da yaptık; ama sonra ben bir cozuttum deli gibi çikolata filan yedim. Transferden önce normale döndüm neysekiŞimdi şekeri, gluteni en aza indirmeye gayret ediyorum ve et yemeye
Bende yeminle ya bağımlılık yaptınız canlar şimdi usulce telefonu bırakıp biraz evimi toplayacağım öpüyorumAyy burayı takip etmekten iş güç yapamaz oldum kızlarBağımlılık yaptı enerjiniz bende
Kız boşver çocuğumuz olsun hayırlıysan ilişki az Arda dursunTeşekkür ederimbende dıkkat edeyim şimdi tedirgin oldum
Bişey deyim mi bunları kullanmayanların pıt diye oluyor biz üstüne çok düştüğümüz için mi olmuyor ben anlamadım bu işiOpu öncesi bende bu söylediklerini kullandım canım. Doktorum bir takviye ve beslenme programı verdi bana. 2 ay glutensiz, fermente olmayan gıdalarla ve kuzu etiyle beslendim. O arada karaciğer detoksu yaptım. Tahlillerime göre eksilik vitaminleri tamamladık, çinko selenyum vs vs Ama sonra bi saldım kendimi, umarım salınca eksiklik oluşmamıştır.
Aiyyyy bebişlerimize kavuşalım da sonra artık Allah ne verdiyseeeAyyy bende öyle ya Pko olduğu için şeker vs dikkat ediyorum bendeNutella kaşıklamayı özledim aslında bende pek bi sorun yoktu sadece Pko vardı ama rahim ağzım darmış aşılama yaparken öyle demişti doktor. Zor girdi kanulle. Ordan sperm geçemiyormuş. Ameliyatla açmayı tavsiye ettiler ama onunda ilerde hamile kalırsam açıklık, erken doğum riski varmış o yüzden ben direkt tüp bebeğe yöneldim çok sıkıldım uğraşmaktan. Vitamin zaten kullanıyordum ama sağlıklı beslenmeye tüp bebek kararı alınca başladım. İnşallah doğurunca eski halime döncem
Canım ben kullanmıyorken dd olmadı bari bir de kullanayım dedimBişey deyim mi bunları kullanmayanların pıt diye oluyor biz üstüne çok düştüğümüz için mi olmuyor ben anlamadım bu işi
KesinlikleeeeeAiyyyy bebişlerimize kavuşalım da sonra artık Allah ne verdiyseee
He yaw vallahi sankim millet ananasBişey deyim mi bunları kullanmayanların pıt diye oluyor biz üstüne çok düştüğümüz için mi olmuyor ben anlamadım bu işi
Ay çok doğru dedin valla gerçekten öyleHe yaw vallahi sankim millet ananaskaju mu yedi yoksa biz hangi kalite embriyoyduk acep Allah bilir çokta takmamak etmemek lazım kısmeti varsa hopla zıpla koş takla at yine gelir hayırlıylan gelsin minnoşlar
Benim doktorun iğnenin 5.gününden sonra yasaklamıştı erken çatlamasına sebep olabiliyormuşKızlar bılmedıgımden soruyorum doktorda bısey demedi , yumurta büyütme tedavisi başladı dün de ilişkiye girmek yasak mı
Ya maşallah size çok sevindimAy çok doğru dedin valla gerçekten öylebenim bir de ikizim var düşün yani nasıl bi tutuş şekli olduğunu
Amin inşallah kuzum isteyen herkese nasip etsinYa maşallah size çok sevindimRabbim inşallah gönlündekini kolaylıkla nasip eylesin inşallah
Evet çünkü ister istemez rahimde kasılmalar ve baskı oluşabilir ben o konuda hiç risk almam ilişki az beklesin kaçmıyorBenim doktorun iğnenin 5.gününden sonra yasaklamıştı erken çatlamasına sebep olabiliyormuş
Hepimiz yiyelimYe ye şifa olsun inşallah
Hahaha ah canım benim o günler gelecek miTutunması için ne varsa deniyor birşey kaybetmeyiz benceye kız bırak şimdi diyetisyenim doğrumdan sonra verirsin kiloları canom rahat ol bol bol ye kaju ceviz badem kabak çekirdeği ananasda yiyin gari
Kız düşmedik de ne olduBişey deyim mi bunları kullanmayanların pıt diye oluyor biz üstüne çok düştüğümüz için mi olmuyor ben anlamadım bu işi
O da ayrı bi konu işteHepimiz yiyelim
Hahaha ah canım benim o günler gelecek mi
Kız düşmedik de ne oldubekledik bekledik gene bekledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?