• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu süreçte beslenmenizde neler değişti? Ne girdi ne çıktı? Neler yiyorsunuz?
Ben sebze meyve protein ağırlıklı beslendim ama tabiki kaçamakta yaptım. Vitamin çok kullanıyorum d vitamini b12 çinko magnezyum inositol vs direkt yumurtaya gidiyor bunlar kalite için. A vitamini ve demir de kullanmıştım ama sonradan içmedim mide bulantısı yaptı diye 1 ay dayandım

Ben sebze meyve protein ağırlıklı beslendim ama tabiki kaçamakta yaptım. Vitamin çok kullanıyorum d vitamini b12 çinko magnezyum inositol vs direkt yumurtaya gidiyor bunlar kalite için. A vitamini ve demir de kullanmıştım ama sonradan içmedim mide bulantısı yaptı diye 1 ay dayandım
Canım çok geçmiş olsun 💐 30 yada 40 yumurta toplananı duydum da 100 ilk defa duydum rekora doğru koşmuşsun tebrik ederim 😅 dilerim sağlıklı güzel geçer süreci sağlıcakla atlatırsın inşallah önemli olan kaliteli olgun güzel yumurtalar çıkması inşallah 🤲🥰

Kızlar bu süreçte beslenmenizde neler değişti? Ne girdi ne çıktı? Neler yiyorsunuz?
Her gün ceviz ve kabak çekirdeği yemeye çalışıyorum, ananas da aldım ama onu her gün devam ettirebilir miyim bilmiyorum. Doktorun tavsiyesiyle kahveyle yeşil çayı kestim, ekmekle hamur işini de azaltmaya çalışıyorum (şekere devam 🙈)

Canım çok geçmiş olsun 💐 30 yada 40 yumurta toplananı duydum da 100 ilk defa duydum rekora doğru koşmuşsun tebrik ederim 😅 dilerim sağlıklı güzel geçer süreci sağlıcakla atlatırsın inşallah önemli olan kaliteli olgun güzel yumurtalar çıkması inşallah 🤲🥰
Doktor bir süre sonra saymayı bıraktı daha fazlaydı sanırım. Ben Samsun’da tedavi görüyorum tüm Samsun’a yetecek kadar yumurtan var dedi 🤣 bir de küçük doz kullandım Gonalf i 187,5 sonra 150 ye düştük 🫣🤯😂 ay inşallah kuzum bende ondan korkuyorum bu kadar çok yumurtanın kaçı kaliteli çıkar hiçbir fikrim yok. Pek iyi bişey değil gibi geliyor ama inşallah yanılırım 😔

Alt karnım şişti doktora dedim sığmıyor bunlar diye normal dedi bana opudan sonra söndürcez dedi ama gerim gerim gerildi karnım 🫣 bana 2 ay sonra transfer olcak dinlendirme yapacak 🥲 opudan sonra da farklı bi iğne ve ilaç kullanacakmışım öyle dedi o kadar sıkıldım ki iğnelerden. İnşallah çektiğim eziyetin hediyesini alırım 2 ay sonra. Allah hepimize güzel haberler nasip etsin 🤍🍀
Şişmez mi canım ya Allahım kolaylık versin sana. Benim 3 yumurta oluştu onda bile artıj toplasınlar şunları demiştim gerginlikten.. Rabbim seni kavuşturacak bebeğine inşaallah, az kaldı canım sabır 💕

Her gün ceviz ve kabak çekirdeği yemeye çalışıyorum, ananas da aldım ama onu her gün devam ettirebilir miyim bilmiyorum. Doktorun tavsiyesiyle kahveyle yeşil çayı kestim, ekmekle hamur işini de azaltmaya çalışıyorum (şekere devam 🙈)
Bende badem kabak çekirdeği ceviz kuru kayısı bol su içiyordum ananas hiç yemedim kimi dedi rahimi inceltiyormuş vs korkudan yemedim ama Alman bir bayanı takip ediyorum transfer sonrası hergün bir kase ananas yedi maşallah tuttu şu an 23 haftalık dedim şimdi hangisine inanayım ben 🤣 dedim bu sefer transfer olursam az az da olsa yemeyi düşünüyorum daha bende soracaktım burada kimse ananas yedi mi diye

Doktor bir süre sonra saymayı bıraktı daha fazlaydı sanırım. Ben Samsun’da tedavi görüyorum tüm Samsun’a yetecek kadar yumurtan var dedi 🤣 bir de küçük doz kullandım Gonalf i 187,5 sonra 150 ye düştük 🫣🤯😂 ay inşallah kuzum bende ondan korkuyorum bu kadar çok yumurtanın kaçı kaliteli çıkar hiçbir fikrim yok. Pek iyi bişey değil gibi geliyor ama inşallah yanılırım 😔
Oy oy birde yüksek doz kullansaydın ne olurdu acaba hiç korkma eminim güzel kalitelide içinden çıkacaktır sen bunları düşünme canım Opu ne zaman olucak kısmet olursa ❤️

Bende badem kabak çekirdeği ceviz kuru kayısı bol su içiyordum ananas hiç yemedim kimi dedi rahimi inceltiyormuş vs korkudan yemedim ama Alman bir bayanı takip ediyorum transfer sonrası hergün bir kase ananas yedi maşallah tuttu şu an 23 haftalık dedim şimdi hangisine inanayım ben 🤣 dedim bu sefer transfer olursam az az da olsa yemeyi düşünüyorum daha bende soracaktım burada kimse ananas yedi mi diye
Ben bu sefer mango ve avakado ylyorım 😁😁 eşimde diyor bizim çocuk tropik olacak 🤣🤣🤣 ananas dan bende endişeliyim 😁😁canım seni yarın doktor kaç gibi arar acaba

Oy oy birde yüksek doz kullansaydın ne olurdu acaba hiç korkma eminim güzel kalitelide içinden çıkacaktır sen bunları düşünme canım Opu ne zaman olucak kısmet olursa ❤️
İnşallah balım. 🤍🍀Perşembe olacak sabah 10 da kuzum. Ben bişeyi de merak ediyorum opu günü hemen döllüyorlar mı nasıl oluyor tam olarak ?

Ayy nerdeee😂 Çekiyor ya stres iş ayrı, çocuk ayrı 🙈 Ama olsun çok şükür buna şükür canım 😅🙏🏼 Allahım en yakın zamanda versin hepimizeeee 🥰🥰😍🙏🏼

canım sadece emriyo çözdürünce kalitesi bozulmuyomuş ama çözüleni tekrar dondurup çözdürünce bozuluyormuş, en azından benim doktorumun söylediği buydu😢 İyi düşünmek lazım gerçekten, eğer emin olamıyorsan bi öneri daha al başka doktordann bence

Canım sen yinede doktorunun dediği zamanda ver kanını belki geç tutunmadır ya

Evet evet buz çok iyi geliyo canım bide iğneden sonra az ovalayıp öyle buz kpymak lazımmış sanırım , yine morarıyo ama daha az sanki😂
Ayy ovalama morarır dediler diye hiç ovalamıyorum da ben 😅 E ben karagürültüye yapıyorum iğneleri desenize 😅 Karnımı görmemeli şu an kimse, harita gibi 😂 Çünkü ben tüp bebekten önce sülük tedavisi uygulatmıştım karnıma (derin endometriozis yüzünden) ve sülüklerin ısırık izleri henüz geçmedi. Bir de karnımda et beni vardı, transferden önce koştur koştur onu yaktırdım şimdi düşmesini bekliyorum. Üstünd iğne morlukları vs derken karnım şu an engebeli bir ülkenin fiziki haritası gibi 😂😂😂 Eşim iğneleri vururken suratı değişiyor, üzgün üzgün bakıyor bana 😂😅😂😅

Ben bu sefer mango ve avakado ylyorım 😁😁 eşimde diyor bizim çocuk tropik olacak 🤣🤣🤣 ananas dan bende endişeliyim 😁😁canım seni yarın doktor kaç gibi arar acaba
Oh oh şifa olsun evet Mango 🥭 da bayan yiyirdu hala yiyiyor kesin bebiş yeşil yeşil olur gözleri inşallah 🤲😂🥰 sabah 10 gibi falan ararım dedi haberdar ederim canım çok sagol düşündüğün için 🫶🏻

Sen güzel düşün güzel şeyler olsun canım, inşaallah sapasağlam bir sürü embriyon oluşur da sağlıkla kavuşursun bebişlerine 💕

Back
X