- 24 Kasım 2022
- 263
- 246
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.501
Günaydın kızlar akşam kan testi vermeye gitcem inş güzel haberlerle gelirim. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimiz çok güzel haberler alırız inşallah
Hadi hayırlısıyla gidip transferiniz olup gel canımBugün 11 de transferim var inş pozitif alırız hepimiz kızlar
Çok haklısın canım ama bazen mantıkla duygular yer n değiştiriyorBense tam tersi amaan napiim olmazsa olmaz, demek ki bu mutluluğu bu dünyada yaşamak bana nasip değilmiş diye umutsuz bir düşünceye kapıldım. Sonra toparlandım ve Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır kızım, hayat seni elemeden sen kendini eleme dedim ve yola koyuldum
Şans azalıyormuş yani ben öyle anladım , 4 embriyo kaldı bu test mantıklı mı sizceBenim doktorum çözüp dondurulunca kalitesinin bozulmadığını söylemişti… dün transfer öncesi çözdükleri embriyoyu “aynı kalitede çözdük” dedi embriyolog
Şans azalıyor diyince düşündürdü beni , bi de çok fazla embriyo kalmadı 4 tane . Onu da sanırım 2-2 dondurdularBelki tutunmamasının sebepleri vardır eğer rahim de bir sıkıntı yoksa onun için genetik test olması daha iyi olacaktır en azından kafan rahat olur inşallah sağlıklı gelirler bir sıkıntı yaşamazsın Allah’ın izniyle
O kadar kararsız kaldım ki , sanırım doktor değişikliğine gidip bir de ondan fikir alacağımCanım benim doktorum buzluktaki bi yiyeceği çözdürüp tekrar dondurursan ne kadar sağlıklı olur öyle düşün dedi örnek olarak çünkü testten dönünce hemen transfer olmuyo o yüzden geri dondurmaları gerekiyormuş
Benim yaşım ileri olduğu için ben test yaptırdım, PGT normal embriyom bile tutunduktan sonra 7. haftada düştü, o yüzden gözüm korktu açıkçası, yaşınız ileriyse tavsiye ederimŞans azalıyormuş yani ben öyle anladım , 4 embriyo kaldı bu test mantıklı mı sizce
Bu arada, teste gidenler embriyolar değil, embriyolardan alınan biyopsi, yani parça… yani şu anda dondurulmuş vaziyetteyse embriyolarınız, onlardan parça almak için çözdürecekler, sonra parçaları aldıktan sonra donduracaklar tekrar, yurtdışına giden parçaların raporu gelince eldeki embriyolardan sağlıklı olanı tekrar çözdürüp sana transfer edeceklerO kadar kararsız kaldım ki , sanırım doktor değişikliğine gidip bir de ondan fikir alacağım
Altına imzamı atarımYa ben bir de şunu çok duyuyoru . Senin çocuğun olur neden olmasın, sen kafandan at bak o ay hamile kalacaksın, bu psikolojik bişey fazla düşünme, bak falancaya doktor senin çocuğun olmaz dedi, o da kabullendi kafadan attı o ay hamile kaldı filan.. Ya kafamdan attım yapamıyorum ben arkadaş yetti ama aaaBir arkadaşım böyle diyecek oldu en son, direkt susturdum. Hayatımda ilk kez seni çıkışırken gördüm dedi Çünkü ben insanları kıramam, susturmam vs ama yetti yaaa yapabilsem yapardım kardeşiiiimmmm
Tabii ki bence bu süreçte her anormallik normalÇok haklısın canım ama bazen mantıkla duygular yer n değiştiriyor
Evet yaaAltına imzamı atarımsanki bizim aklımız fikrimiz yok
Evet canım orası öyle ama bence herkesin hayatına kimse karışmamalıGerçi şöyle bir durumda var kızlar. Eskiden bekarken çocuk sahibi olmak için uğraşanları görünce üzülüyordum ama neler yaşadıklarını tam olarak anlayamıyordum . Tabiki olumsuz yorum yapmıyordum , insanlara karışmam zaten genel olarak hiç bi konuda keşke karşılıklı olsainsanlar fütursuzca yorum yapıyor her konuda. Ama bebiş olayında bence yaşayanlar anlıyor sadece bu psikolojiyi. İşin içine girince bu konuda empatimizde tavan yaptı hepimizin. Düşünsenize bazı insanlar istemeden aklında yokken aa hamile kalmışım diye çocuk doğuruyor . Doğal yollara sahip olanlar için çok basit bir mevzu gibi algılanabiliyor. Amaaa bu konuyu bize sorsalar saatlerce susmadan anlatırız konuşuruz üstüne yaşadıklarımızı maddi manevi çöküşlerimizi.. anlık umutlanmalarımızı çabamızı . Hangimiz iğne yapmakla ilgili böyle cesurduk eskiden. Şimdi ruj sürmek gibi bizim için 2 dakikalık iş Allahım emeklerimızi boşa çıkarmasın inşallah
Bizim de ilk denemede 7. haftada gelişimi durduğu için 2. denememizde PGT ye gönderelim dedik ama doktor tavsiye etmedi. O yüzden bizde vazgeçtik canım..Şans azalıyormuş yani ben öyle anladım , 4 embriyo kaldı bu test mantıklı mı sizce
bende öyleyim inan ki, insanlar anlatmadan soru sormam anlatmak isterse dinlerim. Ama genel olarak meraklı bi toplumuz. Bide çocuk konusu bana çok mahrem geliyor. Neden insanlara özeli sorulur bu kadar hiç anlamıyorum.Evet canım orası öyle ama bence herkesin hayatına kimse karışmamalıBen insanların hayatlarıyla ilgili soru sormaktan ve yorum yapmaktan çok çekinirim; onlardan da aynı hassasiyeti bekliyorum doğal olarak Ben kendime iğne yapamıyorum yalnız, denedim asla batırmaya cesaretim yok, eşim yapıyor sağolsun
Valla hastaneye götürdüm kan verdikAh ahh bizi onlar bile anlamıyorlar dimiSenin gönlünden ne geçiyorsa öyle yap kuzum
randevu vardı sabah saat 10:40 a randevu aldım verdim kanKesinlikle öyle, Allahım hayırlısını nasip etsin her zaman. Olmadı diye başka düşünmemek gerek, demek ki hayırlısı buymuş belki daha kötü durumlarla karşılaşmanı engelliyor rabbim
evet baktım öyle duruyor boş boş değişeyim dedim
sağlık ocağı ertesi güne kalıyor.
Ya özel e yada devlet hastanesi Acile gide bilirsin merkezde sorun olmuyor burda ama küçük yerlerde sıkıntı ola bilir bende doktorumdan yazılı kağıt aldım 12. Ve 14. Gün beta bakılması rica olunur diye
Çok haklısın valla yaGerçi şöyle bir durumda var kızlar. Eskiden bekarken çocuk sahibi olmak için uğraşanları görünce üzülüyordum ama neler yaşadıklarını tam olarak anlayamıyordum . Tabiki olumsuz yorum yapmıyordum , insanlara karışmam zaten genel olarak hiç bi konuda keşke karşılıklı olsainsanlar fütursuzca yorum yapıyor her konuda. Ama bebiş olayında bence yaşayanlar anlıyor sadece bu psikolojiyi. İşin içine girince bu konuda empatimizde tavan yaptı hepimizin. Düşünsenize bazı insanlar istemeden aklında yokken aa hamile kalmışım diye çocuk doğuruyor . Doğal yollara sahip olanlar için çok basit bir mevzu gibi algılanabiliyor. Amaaa bu konuyu bize sorsalar saatlerce susmadan anlatırız konuşuruz üstüne yaşadıklarımızı maddi manevi çöküşlerimizi.. anlık umutlanmalarımızı çabamızı . Hangimiz iğne yapmakla ilgili böyle cesurduk eskiden. Şimdi ruj sürmek gibi bizim için 2 dakikalık iş Allahım emeklerimızi boşa çıkarmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?