- 7 Ekim 2022
- 1.382
- 1.443
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.181
İyi ki varız canım benimYaa çok teşekkür ederim iyi ki varsınızartik kendimi daha rahat hissediyorum. Hepimiz içinde tek tek dua ediyorum Rabbim bu mübarek günlerde herkesin yüzünü güldür diye
Gözünüz aydın canımmKızlar test yaptım 83 çıktı 11. Günündeyim nasıl sizce
Ne bileyim digerinde cikinca belki yine cikar dedim. Durduramiyorum kendimi çok merak ediyorum bu 4.transferimHerkesin süreci farklı ama 4. gün de çok erken değil mi ya daha ancak yerleşmiştir.
Gonalf açıldı mıMerhabalar, tüp bebeğe yeni başlayan varmı aranızda elimde iğnelerden kaldı ihtiyacı olan birine vereyim yazık boşuna gitmesin pahalı ilaçlar zaten. Gonal f ve gonapepty
Her an her dakika sizler için dua edicemYa maşallahbebeğin seninle doktoruna haber verdin mi? Kaçıncı gün embriyosuydu?değerlerinde yükselecek inşallah çok tebrik ederimmm darısı başımıza
Heyecanınızı anlayabiliyorum bende zor duruyorum ama 4. gün çok yanıltıcı ve erken bence. Siz sakince dua edin ve bekleyin biraz. Rabbim size hayal kırıklığı yaşatmasınNe bileyim digerinde cikinca belki yine cikar dedim. Durduramiyorum kendimi çok merak ediyorum bu 4.transferim
Ayyy evet hayırlı olsun canımmHer an her dakika sizler için dua edicemevet doktorumda hayırlı olsun dedi
Amiin insallah çok tesekkur ederimHeyecanınızı anlayabiliyorum bende zor duruyorum ama 4. gün çok yanıltıcı ve erken bence. Siz sakince dua edin ve bekleyin biraz. Rabbim size hayal kırıklığı yaşatmasın
Olabilir aynen canım bakalım bakam nasıl olucakAyyy çok heyecanlıııııİnşaallah kuzum Rabbim o günleri göstersin bize Sen sakın enerjimi düşürme bence olumsuz bir durum yok, doktor eczacı temkinli olmak adına öyle söylemişlerdir inşaallah
Yaa maşallah yola çıkmış geliyor bebiş hayırlı olsun canımKızlar test yaptım 83 çıktı 11. Günündeyim nasıl sizce
Allah’ıma şükürler olsun pozitifCanım naptin cikti mi sonucun
Tek seferde tuttu 9.haftada kalbi durduKızlar merhaba bizde 8 nisanda görüşmeye gidicez özel bir tüp bebek merkezine dışarıdan evrak getirsem olur mu dedim yani evrak derken amh değeri erkek için sperm testi vs olur dediler bana tek seferde tutan var mı çok heyecanlıyım
GAllah’ıma şükürler olsun pozitif
Canımmm gözünüz aydınnn, Allahım bundan sonra hep böyle güzel haberler alıp bebeğine kavuştursun seniii inşaallahAllah’ıma şükürler olsun pozitif
Ben iki aşılama bir tüp bebek tedavisi gördüm şuan beklemedeyim ikinci tüp bebek için belirli bir tarihimiz yok henüzYaa çok teşekkür ederizz çok incesinnnSenin durumun nedir?
Canım sana buradan kocaman sarılıyorum üzüntünü derinden hissediyorumBenim malesef negatif..
Geçmiş olsunHayır 5 gün önce negatif olduğunu ogrendim ne yazikki suandada regl oluyorum yani 7 gündür oluyorum hala aşırı ağrım var normalmi aceba
Gözünaydın olsun canım bence var sana dedim bu sefer olucak Allah’ın izniyle doktorun öyle demesinin sebebi sen çok umutlanma diye sonunda hayal kırıklığı olmasın ama bence var prodoctor erken gebelik testiyle yap daha güvenilirmiş öyle duydum dilerim bebişlerin seninledirBöyle oldu normalmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?