- 7 Ekim 2022
- 1.382
- 1.444
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.161
Canım çok geçmiş olsunHayır 5 gün önce negatif olduğunu ogrendim ne yazikki suandada regl oluyorum yani 7 gündür oluyorum hala aşırı ağrım var normalmi aceba
Teşekkür ederim, Umarım bu çektiğim ağrı regli ağrısı değil gebeliktendir az kaldı yarım saate çıkar sonucumCanım yerleşme kanamasıdır o, çünkü bu ilaçlarla regl olman pek mümkün değil.. Rahat ol ve dinlen, kendini meşgul et
Canımmmmmm gözünaydınnnnnnİlkine inanmadım ikinciyi yaptım oda daha belirgin oldu acaba testtemi sorun var ne bilim 6. Gün ya çok erken değilmi
Rabbim hayırlı haberler alıp sürece bir an önce başlamanı ve güzel sonuca ulaşmanı nasip etsinKızlar cumartesiye randevu aldım doktor rahim filmimi görücek. Ona göre bir plan yapacağız
Ayyy kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu bir an kuzumm, hadi bakalım Allah sevindirsin seniTeşekkür ederim, Umarım bu çektiğim ağrı regli ağrısı değil gebeliktendir az kaldı yarım saate çıkar sonucum
Valla 6. Günde bu kadar belirgin olması kafamı karıştırdı ezcacımıza sorduk çok erken yapmışsınız dedi doktoruma sordum erken yapmışsın dedi kan tahlilini bekle dedi bu testin bir geçerliliği yok dedi benimde kafam karıştı vallaCanımmmmmm gözünaydınnnnnnİkisinde de kabbak gibi çıkmış maşaallah, Rabbim kan testinde de sağlıkla yükselen değerler görmeyi ve gerisinin de hayırla, kolaylıkla gelmesini nasip etsinnnn Ay seninle aynı gün transfer olmuştuk ve ben test gününü beklemeyi düşünüyordum, şimdi gaza geldim
Ay inş seninkide sana sımsıkı tutunmuştur bide doğurursak seninle aynı olucak bakAy seninle aynı gün transfer olmuştuk ve ben test gününü beklemeyi düşünüyordum, şimdi gaza geldim
Canim ne denir bilmiyorum Rabbim tez zamanda hayırlısıyla iyi haberlerini göstersinGüzel kadinlar merhabaa5 gün önce ilk denemem olan tüp bebek sürecim negatifle sonuçlandı ve çok şiddetli kaşık ağrılarım oluyor sizce normalmi
Ne güzel olurdu be yaz yaz bitmiyor kiMaral’ım canım keşke ses kaydı atma özelliği olsaydı yazıyla bitmez öyle daha iyi anlatırdık
Evet ya neler yaşıyoruz böyle. Olsun buna da şükürEvet değil mi tüp bebeğe başladığımdan beri ben de öyleyim ne garip
Senden gelecek güzel haberleri bekliyoruzYine güzel haberler aldığımız bir hafta olsun inşallah
Canim geçmiş olsun ne diyecegimi bilemiyorum bugun test gününmüydüBenim malesef negatif..
Nasıl yok ya ilaçların etkisi mi acaba şu an? Ama çift transfer oldu, ikisi de tuttuysa idrara yansımıştır. Sen sakın moralini bozma, bence sonuç güzel olacakValla 6. Günde bu kadar belirgin olması kafamı karıştırdı ezcacımıza sorduk çok erken yapmışsınız dedi doktoruma sordum erken yapmışsın dedi kan tahlilini bekle dedi bu testin bir geçerliliği yok dedi benimde kafam karıştı valla
Ayyy çok heyecanlıııııAy inş seninkide sana sımsıkı tutunmuştur bide doğurursak seninle aynı olucak bak
Yaa çok teşekkür ederim iyi ki varsınızBiz de her koşulda buradayızzz güzel kalpli insan
Canım naptin cikti mi sonucunTeşekkür ederim, Umarım bu çektiğim ağrı regli ağrısı değil gebeliktendir az kaldı yarım saate çıkar sonucum
Peki her gebelikte aynı şekilde mi olur? Benim önceki transferimde 4.gün çok çok silik cikmisti kaset testte. Bu transferimin bugun 4.günü belki yine cikar diye test yaptim cikmadi hemde erken gebelik testiydi üzüldüm böyle olunca kendime de kiziyorum sabredemedigim icinBence biraz bekle. Internettede okudum videolar izledim transfer sonrası iki gün yani 48saat embriyo yer buluyor tutunmak için ve eğer tutunma başarılı olduysa hemen BetaHCG değerimiz yükselmiyor o sebepten doktorlar 10-12 gün sonraya test yapın diyorlar.
İnşallah ikiside sağlıkla tutunur ve ikiz bebiş haberi duyarız senden
Kızlar test yaptım 83 çıktı 11. Günündeyim nasıl sizceRabbim inşallah yarın size güzel haberler almayı nasip eylesin inşallah
Ya maşallahKızlar test yaptım 83 çıktı 11. Günündeyim nasıl sizce
Herkesin süreci farklı ama 4. gün de çok erken değil mi ya daha ancak yerleşmiştir.Peki her gebelikte aynı şekilde mi olur? Benim önceki transferimde 4.gün çok çok silik cikmisti kaset testte. Bu transferimin bugun 4.günü belki yine cikar diye test yaptim cikmadi hemde erken gebelik testiydi üzüldüm böyle olunca kendime de kiziyorum sabredemedigim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?