Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aleyküm selam çok şükür Rabbim sağlıcakla keseyi ve kalp atımınıda görmeyi nasip eylesin inşallah Rabbim şifa versin bol bol dinlen ilaçlarını aksatma şifa olsun inşallah canım

Amin çok teşekkür ederim. Çok korkuyorum süreçten kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum içimde bi üzüntü var
Korkma canım insan başlamadan endişeli oluyor ama önce Allah sonra doktorların eliyle bebeğine kavuşursun inşallah hepsi o anlık şeyler olacak çok düşünme şimdiden kendini beynini yorma inşallah iyi olur Allah’ın izniyle

Benim malesef negatif..
Canım benim vardır bir hayır bu sefer. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap , kasma kendini bugün tüm negatif enerjilerini dök. Yarın sabahtan itibaren Toparlanıp , güçlenip tekrar savaşacaksın ve mucizene kavuşacaksın inşallah hepimiz çok zorlu mücadeleler veriyoruz. Kimse bizi bizim gibi anlayamıyor , buradayız istediğin zaman dök içini buraya

Sabrın sonu selamettir inşallah Rabbim dilerim bu zorluğun ardında bir ferahlık ve güzellik nasip edecektir dilerim 15 Mart senin en güzel günün olur ve bu yaşadığın sıkıntıları bile unutacaksın dilerim güzel haberlerle gelirsin inşallah

Canım Allah ol der ve olur, o yüzden sen güzel şeyler düşün güzel olsun

Aiyyyy yaşşasınnnn hayırlı olsun canımm Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırla sağlıkla

Canımm at o olumsuz düşünceleri kafandan bakiim herşey çok güzel olacak Bol dua ve güzel düşünceler lazım sana Rabbim sevinç çığlıkları attırsın sana inşaallah

Canım geçmiş olsun Uyu dinlen, bebişin de büyüsün içinde Allahım keseyi görmeyi, sonra da pıt pıt kalp atışını duymayı nasip etsinnnn

Evet cnm çok şükür 10 gün sonra kese göremeye gideceğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…