- 4 Aralık 2024
- 1.506
- 1.073
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.201
Amin Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin dileklerini dualarını kabul eylesin inşallahOyy canım benim Rabbim bekleyişlerini gözaydınlığıyla sonuçlandırsın inşaallahAma daha dur yaşında ne var, 40 olanlar var burada
Tebrik ederim canım gebelik başarıyla gerçekleşmiş bundan sonra inşallah sağlıcakla katlanarak artsın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallahKızlar test yaptım 83 çıktı 11. Günündeyim nasıl sizce
Rabbim gönlünüze göre versin, dilerim tez vakitte şartlar olgunlaşır da bebeğinize kavuşursunuzBen iki aşılama bir tüp bebek tedavisi gördüm şuan beklemedeyim ikinci tüp bebek için belirli bir tarihimiz yok henüz
MaşallahAllah’ıma şükürler olsun pozitif
Günaydın canım heyecanlıyım işte çok fazla Days doktor almış eşim onunla yaptım eczacı en iyisi demişGözünaydın olsun canım bence var sana dedim bu sefer olucak Allah’ın izniyle doktorun öyle demesinin sebebi sen çok umutlanma diye sonunda hayal kırıklığı olmasın ama bence var prodoctor erken gebelik testiyle yap daha güvenilirmiş öyle duydum dilerim bebişlerin
Canım daha çok erken moralini bozma daha dün bayan yazmıştı testim negatif kanda pozitif gördüm diye sakın moralini bozma dilerim bu sefer olucak Allah’ın izniyleNe bileyim digerinde cikinca belki yine cikar dedim. Durduramiyorum kendimi çok merak ediyorum bu 4.transferim
Oy oy heyecanın Sevinç gözyaşlarıyla son bulsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum canımGünaydın canım heyecanlıyım işte çok fazla Days doktor almış eşim onunla yaptım eczacı en iyisi demiş
Ay maşallah canım benim çok tebrik ederimmmAllah’ıma şükürler olsun pozitif
İnş canım benim inş Allah bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmasın aminnOy oy heyecanın Sevinç gözyaşlarıyla son bulsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım
Bende senin gibiyim sürekli belirti arıyorum . Olmayınca da sinirim bozuluyor . Ama teste daha çok erken bende belki pazar yaparım diye düşünüyorum . İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşucazNe bileyim digerinde cikinca belki yine cikar dedim. Durduramiyorum kendimi çok merak ediyorum bu 4.transferim
Merhaba canım öncelikle transferin hayırlı olsun inşallah pozitifle sonuçlanır ben hiç evde test yapmadım onun için bilemiyorumMerhaba, transferden sonra kaset testte pozitif gören var mı burada? Kaçıncı günde gördünüz? 13'ünde kan testi vereceğim öncesinde sabahtan kaset yapsam çıkar mı acaba ? :)
Sılam kendini üzme belirti arama boşuna kendini ve bebeğini strese katma herkeste belirti olmaz herkeste yerleşme kanaması olmaz ama bu değil ki bebişin tutunmamıştır inşallah güzel haberler alırsın Allah’ın izniyle canımBende senin gibiyim sürekli belirti arıyorum . Olmayınca da sinirim bozuluyor . Ama teste daha çok erken bende belki pazar yaparım diye düşünüyorum . İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşucazama ben 2 gündür çok dengesizim herşeye ağlıyorum , biri selam verse gözlerim doluyo hormonlar bizi mahvetti sanırım.
İnşallah canım benim hepimize o güzel haberi almak nasip olsunSılam kendini üzme belirti arama boşuna kendini ve bebeğini strese katma herkeste belirti olmaz herkeste yerleşme kanaması olmaz ama bu değil ki bebişin tutunmamıştır inşallah güzel haberler alırsın Allah’ın izniyle canım
Yok yok bekleyeceğim kan testinin olduğu günü ama merak ettiğim şu ; o gün kalktığımda ilk kaset test yapsam da sonuç almış olur muyum? :)Merhaba canım öncelikle transferin hayırlı olsun inşallah pozitifle sonuçlanır ben hiç evde test yapmadım onun için bilemiyorumbence az kalmış test gününü beklesen daha heyecanlı olur bence
Zaten o gün varsa çıkacaktır çünkü transferin üstünden 13 gün geçmiş ben hep 14. Gün verdim dedim doktor desin var sonra idrar yaparım ama sen o sabah yaparsan çıkacaktır eğer moralin bozulmayacaksa yapabilirsinYok yok bekleyeceğim kan testinin olduğu günü ama merak ettiğim şu ; o gün kalktığımda ilk kaset test yapsam da sonuç almış olur muyum? :)
Hadi canım şimdiden hayırlı olsun transferden sonra çok zamanın olur o zaman okursunKızlar ben şu an hastanedeyim bekliyorum
Yazdıklarınızı eve gidince akşam anca oluya bilirim. Sadece haber vermek istedim. Transferim 14:30 ama erken veya geç ala bilirler
Amin aminİnşallah canım benim hepimize o güzel haberi almak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?