- 7 Ekim 2022
- 1.382
- 1.445
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.141
Amiiiiinnnn inşaallah canımmİnş bana sımsıkı sarılırlar bu sefer
Canımm haklısınHangisinde ruhun daha rahat edecekse öyle yap canım sen en iyisini bilirsin bebişin ve kendin için saydım bende günde 12 ilaç 2 iğne var bu günlerin mükafatını görelim Allahın izni ile
Yaa onu bende farkettim; ama insan bu süreçte gerçekten hep destek bekliyor. Hele de olumsuz olunca dünyası bir an başına yıkılıyor. Ben düştüğünde o gün nefes almakta zorlanmıştım. Bir de tek gitmiştim kontrole, camları açmıştım yine de nefesim yetmiyordu, gözyaşlarım boğazıma dolmuş gibiydi. Sonra biraz geçince Allahım beni nelerden korudun kimbilir dedim ama o ilk anlarda biri bana sımsıkı sarılsa da boğazım rahatlayana kadar ağlasam diye düşünmüştüm.Bu yoruma bayıldımbence hepimiz damdan düştüğümüz için halden anlıyrıuz bu gurubun enerjisi çok yüksek bir de dikkatimi çeken bir durum var bazı gruplar da yazışmalarda negatifle sonuçlanınca seni hiç sallamayıp sadece pozitif olanlarla ilgileniliyor bence tam tersi olmalı
Canım senin negatif insanlarla karşılaşman pek mümkün değil gibi, buz gibi adamı bile ısıtırsın sıcakkanlı yaparsınBu konuda böyle düşünen ben tek değilmişim hemfikiriz seninle bende bugün kendi kendime dedim ne güzel pozitif insanlarla Rabbim beni karşılaştırdı inan ki kalpkalbe karşıymış
Amin Allah razı olsunCanımm sana sımsıkı sarılıyorum; pozitif olacak günlerde gelecek. Rabbim sana gönül ferahlığı ve yeniden başlama gücü versin
Aminnnn hayırla sağlıkla bebişinin kokusunu duymayı nasip etsin Allah kuzumEvet, çok şükür. Allah tamamına erdirir inşallah
Valla heyecan yaptım işte bende yarın kan vericem bide tekrar test yapıcam yarınCanım valla çıkmış ikinci çizgi farkı varmı erken gebelik all sabah tekrar dene ilk idrarle
Canım bir de kan tahlili mi yaptırsan acaba?Selam kızlar bugun transferimin dokuzuncu günüydü dayanamadım az once test aldık. Yaptım ama tek çizgi moralim daha cok bozuldu.içimde zaten hep negatif olacak hissiyatı vardı. Çok kötü oldum ama negatifi görünce
Canım yerleşme kanamasıdır o, çünkü bu ilaçlarla regl olman pek mümkün değil.. Rahat ol ve dinlen, kendini meşgul etAkşamüstüden beri inanılmaz regli sancım başladı ve yine hafif lekelenme yaşadım normal de bugün regli günümdü kafamda bin bir çeşit soru
Çift transfer 5. Gün embiriyosuÇift transfer miydi canım senin? Çift transferlerde genelde böyle hemen belli oluyor
Bana da gerekirse onu kullan dedi canım sağolasınDuphalac diye bir şurup var bana doktorum onu verdi zararı yokmuş günde 2 sefer kullan dedi hiç bir sorun yaşamadım deneyebilirsiniz bence
Ay bebek geliyoooosen hemen kan testi var canım erkenden belli etmiş minnakkuş kendini . Kan ver iyice emin olalım
Yarın vericem kan inş beni üzmezAy bebek geliyoooosen hemen kan testi var canım erkenden belli etmiş minnakkuş kendini . Kan ver iyice emin olalım
Ah gözünüz aydınn, Rabbim devamını getirsin inşaallah ve sağlıkla kavuş bebeğineeEvet pozitif çıktı . Ctesi kese görmek için doktor çağırdı inşallah görürüz hayırlısı ile
Yarın vericem inş bakalımNormal galiba dün bende test yaptım bariz belli etti kendini kan testi verdim 107 çıktı benim ki 5.gub çift transfer yapıldı normalde Perşembe günü tahlilim git bence kan tahlili ver hayırlı haberler alırız inşalla
Hayır taze transfer değildi opudan 3 ay sonra transfer oldum çatlatma iğnesi vurulmadım yaniTebrikler! Çatlatma iğnesi olmasıysan pozitif görünüyoridrarın yoğunluğuna göre d
Ayyy senin bir cennet meyven varmış bileee ne güzelll Rabbim hayırlı, sağlıklı, mutlu bir kardeş versin prensesineeeeOy canım benim sana bu hissi verdiysek ne mutlu bize benim de doğal yoldan olan bir kızım var insanlar yanlışanlar diye hiç bahsetmiyorum üzülmesinler yada aman kızı var niye daha uğraşıyorsun kızım 9 yaşında ama hemen olmadı ben 15 yıldır evliyim kızım evliliğimin 4. Yılından çok uğraşlar sonunda oldu elhamdulillah ama ondan sonra hiçbir şekilde hamile kalamadım kızım çok istiyor kardeşi olmasını onun için mücadele ediyorum bu hayatta yalnız kalmadın diye inan ki
Biz de her koşulda buradayızzz güzel kalpli insanYaaaa kiyamam Allah bağışlasın Rabbim uzun ömürler versinayni durumdayiz bizde yalnız kalmasin yas ilerledi onunla ne kadar kaliriz bilinmez diye kardeş istiyoruz bakalim. gerçeği söylemek gerekirse ilk başta bende çocuğumu söylemek istemedim. Sonra düşündüm dedim ki. Ben isteyenlere nasil bir yoldan geçtim diye umut olabilirim. Benim bu tedavimde herkeste bana umut olabilir. Sonuçta aynı yöntemi deniyor ama farkli ilaçlar kullanabiliriz, akil alışverişi yapariz dedim. Burası tamda öyle oldu bana iyi ki de oldu. Sonucum negatifte olsa herkesin iyi haberlerini alana kadar burdayim
Oyy canım benim Rabbim bekleyişlerini gözaydınlığıyla sonuçlandırsın inşaallahAmin çok teşekkürederim canım Rabbim cümlemizinkini bağışlasın valla hi bende dedim belki hiç çocuğu olmayanlar üzülür ah çeker dedim kimsenin gönlü kırılmasın çok ince düşündüm tabi ki umut her zaman var benim kızım mucize gibi geldi halen derim nasıl oldu hiç aklım almaz hala bende yıllardır evlat olmamasıyla sınandım kızım ilk aşılamayı yaptım negatif oldu İKİ ay ara vermiştik yeni yılda başlıyacaktım ikinci aşılama için ve adetim tam iki hafta geçti gram aklımda hamilelik geçmiyor Almanca kursuna gidiyordum o dönem hiçbir belirti yok en son eşime dedim hele bir test al gel bu neydi adetim bu kadar geçti ona göre doktora söyliyeyim ilaç vs versin neyse test aldı geldi akşam yaptım çizgi birden koyulaştı 4 yıldan sonra çift çizgiyi görmüştük sonunda eşim hala inanmıyordu sabah ev doktorumu aradım hemen gel dedi idrar aldı dedi pozitif ultrason yaptı dedi kese görünüyor bebek 6+2 günlük dediim kızım el sallıyor buradayım diye tam 2015 yılına girerken süpriz bir şekilde hayatımıza girdi o ilk ve son hamileligim oldu ilk başta hiç tedavi işine girmedik doğal akışına bırakmıştık birde kızım küçüktü aklıma gelmedi yeniden bir bebek neyse kızım 3 yaşına girdi anaokuluna başladı o zamandan bellidir uğraşıyorum iki aşılama üç tüp bebek sonuç elde var sıfır kızım hergün soruyor dedim kızım bazen bazı kişilerin kardeşi olmayabilir hayır diyor sen öyle diyorsun okulda herkesin kardeşi var kandıramadım dilerim Rabbim yüzümüze bakar tekrardan sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder artık zaten yeter yaşım aldı 36 evllendigimden belli çocuk oldu olmadıyla geçti Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olmaları
Yaa çok teşekkür ederizz çok incesinnnTopiğinizi gördüm moral vermek için geldim minşaAllah hepinizin pozitif olurr canımm sene sonunda hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alırsınızz
Allah sizlerden de razı olsunSahur için kalkınca bile buraya bakıyorumeğlenceli bir grup olduk Allah hepinizden razı olsun kalbimizde ki dualarımızı tez zömands bizlere versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?