Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangisinde ruhun daha rahat edecekse öyle yap canım sen en iyisini bilirsin bebişin ve kendin için saydım bende günde 12 ilaç 2 iğne var bu günlerin mükafatını görelim Allahın izni ile
Canımm haklısın İlaçlar beni ilk denemede hastanelik etmişti, bu defa biraz daha alıştım sanki. Aşırı duygusal iniş çıkışlar yaşayan var mı ilaçlar yüzünden kızlar?

Yaa onu bende farkettim; ama insan bu süreçte gerçekten hep destek bekliyor. Hele de olumsuz olunca dünyası bir an başına yıkılıyor. Ben düştüğünde o gün nefes almakta zorlanmıştım. Bir de tek gitmiştim kontrole, camları açmıştım yine de nefesim yetmiyordu, gözyaşlarım boğazıma dolmuş gibiydi. Sonra biraz geçince Allahım beni nelerden korudun kimbilir dedim ama o ilk anlarda biri bana sımsıkı sarılsa da boğazım rahatlayana kadar ağlasam diye düşünmüştüm.

Bu konuda böyle düşünen ben tek değilmişim hemfikiriz seninle bende bugün kendi kendime dedim ne güzel pozitif insanlarla Rabbim beni karşılaştırdı inan ki kalp kalbe karşıymış
Canım senin negatif insanlarla karşılaşman pek mümkün değil gibi, buz gibi adamı bile ısıtırsın sıcakkanlı yaparsın

Duphalac diye bir şurup var bana doktorum onu verdi zararı yokmuş günde 2 sefer kullan dedi hiç bir sorun yaşamadım deneyebilirsiniz bence
Bana da gerekirse onu kullan dedi canım sağolasın Ben ilaç sevmeyen biri olarak doğal yöntemleri deniyorum şu an ama gerekirse o ilaçtan içicem. Dün sınava girmiştim, salon çok soğuktu çok üşüdüm. Bugün hiçbir şeye gerek kalmadı Ama kendimi halsiz hissettiğim için bugün tutmadım.

Ayyy senin bir cennet meyven varmış bileee ne güzelll Rabbim hayırlı, sağlıklı, mutlu bir kardeş versin prensesineeee

Biz de her koşulda buradayızzz güzel kalpli insan

Oyy canım benim Rabbim bekleyişlerini gözaydınlığıyla sonuçlandırsın inşaallah Ama daha dur yaşında ne var, 40 olanlar var burada

Sahur için kalkınca bile buraya bakıyorum eğlenceli bir grup olduk Allah hepinizden razı olsun kalbimizde ki dualarımızı tez zömands bizlere versin
Allah sizlerden de razı olsun Bende öyleyim, direkt buraya bakıyorum ve günboyu elimden düşmüyor. Diğer ağlara hiç bakmıyorum bile. Şükür ki hepimizin aynı heyecanları, aynı duyguları yaşayıp paylaşabildiği bir yer var ve maşaallah sinerjimiz çok güzelllll Allahım hepimize büyük gözaydınlıkları versin, birbirimizin güzel haberlerini duyalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…