- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.241
Amiin insallah bu yolda mücadele eden herkese allah yardim etsin güzel haberler almayi nasip etsin cok zor cokEmin ol embriyolog düşük tutmaz dediği tutuyor Allah’ın dediği olur bu konuda sakın şüphen olmasın iyi kaliteli embriyolar tutmuyor cc olanlar inan ki tutuyor birçok kişide oldu pozitif doğum yaptılar onun için sakın moralini bozma seni çok iyi anlıyorum yol uzun yıpratıcı ama sakın ümidini yitirme Allah yeter ki ol desin sen şu an ve hepimiz imtihandayız dilerim bu imtihanı başarılıyla geçeriz yeter ki Rabbim sağlıklı hayırlı bizi pişman etmeyen evlatlar nasip eylesin inşallah sakın pes etme ama inşallah bebeklerin tutunmuştur annesinin yaşadıkları acıları dilerim sağlıklı bir şekilde gelip unuttururlar inşallah nasip et sen yarabbim
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin gönlündekini inşallahBen iki aşılama bir tüp bebek tedavisi gördüm şuan beklemedeyim ikinci tüp bebek için belirli bir tarihimiz yok henüz
Evet 125 ml kullandım soğuk zinciri bozmadım hiçGonalf açıldı mı
O kadar çok istiyorum ki. Düşünmediğim tek bir an yok isteyen herkese nasip olsun insallahOlur olur kalbinden iste çok iste :)
Kızlarrr hepinizlee dualarımmmmm çok şükürr 504 geldi cumartesi 205 di 10 gün sonra kese görmeye gidebilirsin dediler ama yaşadığım yerdeki doktorumla henüz görüşemedmm tüp bebek merkezim on gün sonra gidebilirsiniz dedi
Çok şükür Allah kulağına da almayı nasip etsin darısı başımızaAllah’ıma şükürler olsun pozitif
MaşallahKızlarrr hepinizlee dualarımmmmm çok şükürr 504 geldi cumartesi 205 di 10 gün sonra kese görmeye gidebilirsin dediler ama yaşadığım yerdeki doktorumla henüz görüşemedmm tüp bebek merkezim on gün sonra gidebilirsiniz dedi
İnşallahhh dualarınızı eksik etmeyin nolurr benimde dualarım hepinizleMaşallahsübhanallah dilerim böyle devam eder inşallah darısı keseye ve kalp atımına inşallah sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin Allah’ın izniyle inşallah
Dualarımız sizinle dilerim herşey sonunda güzel olur Aminİnşallahhh dualarınızı eksik etmeyin nolurr benimde dualarım hepinizle
Ben beklemedeyim 2.reglimi bekliyorum
Dua ediyorum hepiniz için , bebişini al ve gel konuş onunla dua etKızlar ben şu an hastanedeyim bekliyorum
Yazdıklarınızı eve gidince akşam anca oluya bilirim. Sadece haber vermek istedim. Transferim 14:30 ama erken veya geç ala bilirler
İnşallah pozitifi alıcaksın canımm dualarımızda sende varsınKızlar kendi son mesajımdan bu yana 40 lı sayfalardan okumaya başladım. Nasıl güzelsiniz herkese karşı. Hisselerime güvenirim hep içimde kocaman bir negatif hissi var asla çözmediğim ama buraya ne zaman girsem biri içine doğmuş gibi aradığım sorunun cevabını vermiş oluyor. Herkesin süreci kendine göre zor ve meşakkatli inanın benimde öyle. Her yerde kar fırtına varken şehirler arası (14 saat) embriyo taşıdık. 14 gün istanbulda kaldık transfer oldum tekrar evime döndüm. Maddi manevi çok yoruldum hiç kendimi sonuca hazır hissetmiyorum. 15 inde kan testim var bu gün tam 1 hafta oldu ara ara giren ağrı, birazcık gögüs ağrısı bir de su kıvamında akıntım var. İçimi dökmek iyi geldi
Amin çok teşekkür ederim. Çok korkuyorum süreçten kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum içimde bi üzüntü varİnşallah sürecin sağlıklı güzel geçer Aminbu yol uzun Çetin oluyor ama bol şükür dua sabır gerektiriyor onun için moralin hep yüksek olsun olacağına inan dilerim herşey gönlünce olsun
Selam kızlar, bende de çok şükür her şey yolunda. Haftaya perşembe kese görmeye gideceğim inşallah. Sadece tiroid değerim yükselmiş baya, o da bende halsizlik ve uyku yapıyor. Bugün baya etkiledi beni hiç yerimden kalkamıyorum gözlerim kapanıyor. Oruç tutmayacağım da kesinleşmiş oldu.
Teşekkür ederim , Allah razı olsun . Kocaman bir Hayal kırıklığı ne desem boşCanım sana buradan kocaman sarılıyorum üzüntünü derinden hissediyorumbizde çünkü bunları yaşadık sana ne kadar üzülme desemde elde değil dilerim Rabbim tez zamanda kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah canım benim keşke yanında olaydım boynuna sarılıp beraber ağlasaydık inan ki çok zor bir durum ama elden birşey gelmiyor nasipten öte yol yok dilerim Rabbim inşallah bugünlerini unutturacak güzel günler göstersin bebeğinle birlikte inşallah dualarım seninle sıkılırsan konuşmak istersen buradayım canım
Çok teşekkür ederimİnşallah pozitifi alıcaksın canımm dualarımızda sende varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?