Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiin insallah bu yolda mücadele eden herkese allah yardim etsin güzel haberler almayi nasip etsin cok zor cok

Y Yesilagacbambu ve bobette canlar kan sonuçlarınız nasıl değerleriniz umarım katlanmıştır
Kızlarrr hepinizlee dualarımmmmm çok şükürr 504 geldi cumartesi 205 di 10 gün sonra kese görmeye gidebilirsin dediler ama yaşadığım yerdeki doktorumla henüz görüşemedmm tüp bebek merkezim on gün sonra gidebilirsiniz dedi

Maşallah sübhanallah dilerim böyle devam eder inşallah darısı keseye ve kalp atımına inşallah sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin Allah’ın izniyle inşallah

Kızlar kendi son mesajımdan bu yana 40 lı sayfalardan okumaya başladım. Nasıl güzelsiniz herkese karşı. Hisselerime güvenirim hep içimde kocaman bir negatif hissi var asla çözmediğim ama buraya ne zaman girsem biri içine doğmuş gibi aradığım sorunun cevabını vermiş oluyor. Herkesin süreci kendine göre zor ve meşakkatli inanın benimde öyle. Her yerde kar fırtına varken şehirler arası (14 saat) embriyo taşıdık. 14 gün istanbulda kaldık transfer oldum tekrar evime döndüm. Maddi manevi çok yoruldum hiç kendimi sonuca hazır hissetmiyorum. 15 inde kan testim var bu gün tam 1 hafta oldu ara ara giren ağrı, birazcık gögüs ağrısı bir de su kıvamında akıntım var. İçimi dökmek iyi geldi

İnşallah pozitifi alıcaksın canımm dualarımızda sende varsın

İnşallah sürecin sağlıklı güzel geçer Amin bu yol uzun Çetin oluyor ama bol şükür dua sabır gerektiriyor onun için moralin hep yüksek olsun olacağına inan dilerim herşey gönlünce olsun
Amin çok teşekkür ederim. Çok korkuyorum süreçten kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum içimde bi üzüntü var

Y Yesilagacbambu ve bobette canlar kan sonuçlarınız nasıl değerleriniz umarım katlanmıştır
Selam kızlar, bende de çok şükür her şey yolunda. Haftaya perşembe kese görmeye gideceğim inşallah. Sadece tiroid değerim yükselmiş baya, o da bende halsizlik ve uyku yapıyor. Bugün baya etkiledi beni hiç yerimden kalkamıyorum gözlerim kapanıyor. Oruç tutmayacağım da kesinleşmiş oldu.
Dualarımdasınız hepiniz

Teşekkür ederim , Allah razı olsun . Kocaman bir Hayal kırıklığı ne desem boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…