Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her türlüsüne hazırım :) Tevekkül ediyorum çünkü her iki durumda benim için bir anlam taşıyor olacak :)

Canım daha çok erken moralini bozma daha dün bayan yazmıştı testim negatif kanda pozitif gördüm diye sakın moralini bozma dilerim bu sefer olucak Allah’ın izniyle
Ya aslinda hemen test yapmam bu defa diyordum duramadim birden yaptim çok erken biliyorum ama kendime hakim olamadim insallah pozitif goruruz

Test yapmayacaktim aslinda ama mutsuz hissediyorum kendimi belki silik falan cikar mutlu olurum bütün sıkıntılarımı unuturum bir umudum olur dedim daha cok moralimi bozdum en güzeli beklemek ama sabir da kalmadi işte

Kızlar cumartesiye randevu aldım doktor rahim filmimi görücek. Ona göre bir plan yapacağız
İnşallah sürecin sağlıklı güzel geçer Amin bu yol uzun Çetin oluyor ama bol şükür dua sabır gerektiriyor onun için moralin hep yüksek olsun olacağına inan dilerim herşey gönlünce olsun

Maşallah dilerim ikisi de tutunmuştur sağlıklı güzel hayırlı ikizlerin olur annelerine şifa olsunlar inşallah Amin
Amin canım allah razı olsun ne güzel motive ediyosun dilerim seninde gönlüne verir allahım. Benim bu son denemem o yüzden biraz fazla stres yaptim korkuyorum aslinda negatif konusmak istemiyorum ama elimde olmuyor

Allah kolaylık versin canım Hadi inşallah adetlerin vaktinde zamanında gelir sağlıcakla transferin gerçekleşir inşallah dilerim bu sefer herşey sağlıklı hayırlı güzel ilerler Allah’ın izniyle tabi ki stresten uzak durmak bu tedavide çok önemli etken dilerim hepimiz için en güzeli hayırlısı sağlıklısı olsun Amin

Amin canım allah razı olsun ne güzel motive ediyosun dilerim seninde gönlüne verir allahım. Benim bu son denemem o yüzden biraz fazla stres yaptim korkuyorum aslinda negatif konusmak istemiyorum ama elimde olmuyor
Korkma canım benim su akar yolunu bulur hiç stres yapma akışına bırak Rabbim seni sevindirsin inşallah dilerim sevinçten ağlamak nasip olur Amin çok sagol canım Amin hepimizin Rabbim gönlündekini versin inşallah geride embriyon mu yok yoksa artık yorulduğun için mi son dedin inşallah güzel haberler alacaksın

Canım doktor senden ne kan testi istedi? Bende genetik testi verdim onun sonucunu bekliyorum bi yandan
Bende tiroid süt hormonu ve diğer hormonlara bakacaklardı çarşamba günü aratacak eğer onlar iyiyse başlıyacagız bende zaten tiroid var 15 yıldır düzenli ilaç kullanıyorum dilerim senin sonuçlarda sağlıklı güzel gelir inşallah

2 tane embriyom var kaliteleri çok düşük cc. Embriyolog tutmama ihtimali yüksek donduralim mi diye bana sordu bende donduralim dedim cunku benim ilk iki denememde 3.günden sonra embriyolarin gelisimi durdu. Kalitesi düşükte olsa bunlari dondurmak istedim ama şuan transfer olduklarim pozitif olmazsa onlar hic olmaz diye dusunuyorum. Birde çok yoruldum 4 yildir evliyim hep hastanelerdeyim maddi olarak da zorluyo tabi hayat enerjimi kaybettigimi farkettim

Emin ol embriyolog düşük tutmaz dediği tutuyor Allah’ın dediği olur bu konuda sakın şüphen olmasın iyi kaliteli embriyolar tutmuyor cc olanlar inan ki tutuyor birçok kişide oldu pozitif doğum yaptılar onun için sakın moralini bozma seni çok iyi anlıyorum yol uzun yıpratıcı ama sakın ümidini yitirme Allah yeter ki ol desin sen şu an ve hepimiz imtihandayız dilerim bu imtihanı başarılıyla geçeriz yeter ki Rabbim sağlıklı hayırlı bizi pişman etmeyen evlatlar nasip eylesin inşallah sakın pes etme ama inşallah bebeklerin tutunmuştur annesinin yaşadıkları acıları dilerim sağlıklı bir şekilde gelip unuttururlar inşallah nasip et sen yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…