- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
-
- Konu Sahibi miaselinam
Günaydııınn. Bugün tartıya inanamadım. Spordan geldim bir çay içip tartıya çıktım ve 58 inanılır değil:):):):))). üstelik dün akşam uyuyana kadar şeftali yiyip durdum çok pişmanım bugün hiç kaçamak ve ara öğün yapmayı düşünmüyorum. Herkese kolaayy gelsinn:)
Buarada ben dün yazamadım sabah 6bucukta pikniğe gittik ve sabah oğlen aksam piknikte gecti
İnsan evdeki keke böreğe hayır diyebilse de pikniktekilere karsı koyamıyor galibaaToplamda yaklasık 1 ekmek yemişimdir akşama kadar
Bu sabah tartıldığımda 59.7 geldim o yuzden
Bugunden itibaren spora da baslıyorum sonunda.
1 ekmek miii ?? cızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbir daha olmasınnnnn
ama piknikteyken bende kaçırıyorm tatlım ne yalan söyleyeyim.
spora baslamakla en doğru kararı verdin canım bi yandan kilo verirken bir yandan sıkılasacaksın ne güzel.
Tatlım cok sevindim yaa içimizde ilk 58i goren sensin sanırım süpersinnn
Canm içimizde benden kısası yoktur diye düşünüyorum o yuzden benim hedefim 50ninde altına düsebilmek
Benim boyum 157
bu arada bugun 59.7 çıktım oysa dun 59.4 dutoparlıcam mutlaka...eylule tatıl rezervasyonu yaptırdık eylule kadar gitmesı lazım bu kıloların
İyi geceler kızlar bu saatte yazmam ilginç olacak ama bütün sayfaları okuyup hırslandım :) beni de aranıza alır mısınız :)
Bu sabah da yürüyüşümü yaptım tartı ne gösterecek bilmiyorum oturduğum yerde kaldım yorgunluktan:)
GüneyNil tebrik ederimmm inşallah 55lere kadar düşmek nasip olur hepimize:)
Slm kizlar bugun 59.3 ciktim uzun zaman sonra ilk kez cok mutluyum, sabah salatalık domates az peynirle kahvalti yaptim. Bu arada regl öncesi tatlı krizim devam ediyor
Merhaba kizlar hosgeldin gizemmm n demek tabiki aramiza katilabilirsin.
Senide gon7lden tebrik ediyorum nilcim :)) ben dun tok karina 59.1dim spordan once ve sonra keske yemeseydim aksam o pilavi v salatayi. Eve gidince tartilcam yine bakalim kac cikacagm.temuzlik ve spor yapacagim bu aksam yemek yemeyi dusunmuyorum. Bu kilo 58 i gorecekkkk o kadarrr.... sabah normal yarm simit yumurta cay peynir zeytin yedm o kadar. Oglen corba v tavuk yedim kizlar.
Dua edin bana n olur yarin kilomda dusus olsun(