- 20 Temmuz 2022
- 1.563
- 8.582
- 42
Kuzularrımmm benden size örnek bi kahvaltım olsun istedimm
Eki Görüntüle 3525013
Sem2024
Cicekbocekkaktus
@Tutku44
@Goklerce
@Purple58
@Makaron23
Ellssa
@rockandroll
Şifa olsun canım harika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzularrımmm benden size örnek bi kahvaltım olsun istedimm
Eki Görüntüle 3525013
Sem2024
Cicekbocekkaktus
@Tutku44
@Goklerce
@Purple58
@Makaron23
Ellssa
@rockandroll
tamam tabii ki canımmBen daha bitirmedim. Eve gidince başka kitaplar da yazarım sana. Sen de bana öner olur mu.
her an kadar kabullenmesem de galibaYaşlanıyor muyuz gerçekten
aman canımmm dikkat et kendine çok da aç bırakma kendini, bi de koşturuyorum diyorsunDışardayım, koşturmaca yüzünden hala tek lokma yiyemedim çok açım kaptanimmmm Jasminium84
ahhhh nasıl kaçırmışım ciddenNasıl kaçırırsın takıma seslenişi canım kaptanım. Mayolar bikiniler havada uçuştu. Kilo vermeyenlere de mavi paçalı don kaldı gayet motive edici bir konusmaydi mavi takım için.
Geçen burdaki çizgi film muhabbetinden sonra oğluma sordum, istersen çizgi film açabilirsin dedim. Anne dalga mi geçiyorsun kocaman oldum diyor o yüzden ben hiç almıyım canımAmaaaa olmazzzkiiii 1 tur izle özlemişsindir
canımm çok çok geçmiş olsun, çok üzüldümÇok moralim bozuk bıdıklarımdan birinde bir yumru gördüm veterinere götürdük 11 yaşında bir sürü test yapıldı
Böbrek, karaciğer yetmezliği ve yüksek şekeri çıktı sürü ilaç başladık iyi hissetmiyor yemek yemiyor tüm gün uyuyor zorla yediriyoruz keyfî hiç yok oğlumun benim de hiç yok çok üzgünüm
Çok moralim bozuk bıdıklarımdan birinde bir yumru gördüm veterinere götürdük 11 yaşında bir sürü test yapıldı
Böbrek, karaciğer yetmezliği ve yüksek şekeri çıktı sürü ilaç başladık iyi hissetmiyor yemek yemiyor tüm gün uyuyor zorla yediriyoruz keyfî hiç yok oğlumun benim de hiç yok çok üzgünüm
Teşekkür ederim kuzummŞifa olsun canım harika.
Sağol canımcanımm çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm
Böyle olacağını bilerek sahiplendik ama o benim çocuğum oldu başa gelince insan konduramıyor kabul edemiyorYa canim çok üzüldüm. O yüzden çocuklar çok istiyor ama hayvan sahiplenmiyorum. Bir süre sonra evlat gibi oluyor
Kepek veya buğday olur zaten ona canını sıkma her kahvaltı ve yemektr 1 dilim veya ençokta 2dilim yeterlii ama en tavsiyem siyez ekmekKizlarrr ben geldim bugünkü menüm .
Saat 09.00 papatya çayı
Saat 10.00 2 haşlama yumurta ,1dilim kızarmış kepek ekmeği , 1 dilim beyaz peynir ,2 zeytin, 3dilim salatalık, 1 yesil biber ( abooo çok yemişim )
Saat 13.00 hindiba kahvesi
Saat 14.00 1/2 elma +yeşil çay
Saat 17.00 ton balıklı salata +1 tane enginar haşlama 1dilim kepek ekmeği yerim
Bu hafta regli haftası ana öğünlerde ekmek ekliyorum biraz şaşirtalım
Saat 19.00 maden suyu içerim
Su 3litreye tamamlıyorum
Boncuk2307 Ellssa Jou
Yaaaa çok üzgünümÇok moralim bozuk bıdıklarımdan birinde bir yumru gördüm veterinere götürdük 11 yaşında bir sürü test yapıldı
Kepek veya buğday olur zaten ona canını sıkma her kahvaltı ve yemektr 1 dilim veya ençokta 2dilim yeterlii ama en tavsiyem siyez ekmek
Ekşili maya benim aldığım fileden alıyorum üstünede cekiirdek serpisiyolarCanım siyez denemedim . Siyez unu alıp kendjm yapjcam muhakkak
Çok teşekkür ederim yazdığın her şey için.Ahhh canım yapma lütfen çok gençsin su gibisin ilerleyen yaşlarda çok zorlanirsin ben seneler önce yaşadım ip atlamayı bırak merdiven inerken bile yavaş yavaş tutunarak iniyordum. Çok dikkat ettim atlattım çok şükür. Annemde de oldu o çok zorlandı ağaç gibi devriliyordu tüm dengesi bozuldu. Bazı hareketler var vertigo için onları eşinin yardımı ile yapabilirsin annemde işe yaramisti . Esinede söyle eve yemeğe kimseyi çağırmasın valla bir cinnet çözüm olur. Babam aynısını yapıyordu yoldan geçene yemek veriyordu. Annem resti çekti inanki misafir geldi petibör çıkarttı . Kimseye yaranamazsın . Sen önce kendini düşüneceksin sonra evladın için yine yine kendini düşüneceksin. Valla bende 3 görümce var-dıı diyorum çünkü bir cinnet anında hepsini kovdum . Eşimede meraklıysan kapı orda dedim kedi gibi oldu. Bak erkek milleti çok uyanık canlılar. Eşlerini kullanmayı severler. Biz kadınlar atlangıç gibiyiz sorumluluk altında ezilmeyi çok seviyoruz . Erkekler bakıyor ses yok 1 kademe arttırıyor. O yüzden bazen beceriksiz ol , sakar ol , cadı ol, evde gördüğünü görmezden gel, sorumluluklarını azalt ama SAĞLIKLI OL .
Dahiliyeye gideceksin ablacım, gitmeden önce 10 - 15 güm tansiyon ölçümü yap sabah akşam kaydet deftere, çünkü ölçüm isteyip yolluyorlar. Sen ölçüp gidersen ilaç vesaire ne ise verirler. Belki holter takarlar ben hamileyken takmışlardı çünkü.sebze hiç yok canım kabızlığa engel olmak için bolca tüketmelisin, akşamki tavuk kebapta lavaş vs var idiyse karbonhidrata çok yüklenmişsin afiyet olsun
şükür canım dikkat et kendine
bildiğim kadarıyla tansiyon hastası değilim ama son iki haftadır sürekli çıkıyor tansiyonum doktora gideceğim, hangi bölüme gitmeliyim ki bunun için
Sabah güzel uyanmıştım ama geri başladı ne tetikliyor bulsam çözeceğim ama çözemedimSen kendini daha iyi bilirsin afiyet olsun
Güzel afiyet olsun
Safran ben bulamadım dr başka bişey için tavsiye etmişti ama bu yazdıkların altın gibi. Ben asıl halini aradı bulamadım tableti de mi varmış şaşırdım
Süper menü afiyet olsun
Yazdım aklıma
Misafşr olunca bozuluyor tüm düzen. Telafi edilir sıkıntı yapma
Canım çok geçmiş olsun önce sağlık. Menün telafi edilir. Şimdi nasılsın
HarikasınBoncuk2307
Evde 30 dk filan video yaptım
Ek bisiklet de yapacağım onu da akşam yollarım
Eki Görüntüle 3525016
tamam canım ben yarın sabahtan ölçümlere başlayayımDahiliyeye gideceksin ablacım, gitmeden önce 10 - 15 güm tansiyon ölçümü yap sabah akşam kaydet deftere, çünkü ölçüm isteyip yolluyorlar. Sen ölçüp gidersen ilaç vesaire ne ise verirler. Belki holter takarlar ben hamileyken takmışlardı çünkü.
Geçmiş olsunCanım kızlar ve canım takım kaptanım Jou iki gündür menü yazamadim çok üzgünüm ev biraz kalabalık ama menülerim gayet güzel kaptanım, şimdi aldim teli elime ama çok yorgunum söz sabah işe gidince menülerimi yazacağım
Sen iyi ol önce geçmiş olsunŞimdi 200 ip atladım ceza yememek için beynim şokurduyor ağrıdan ama olsun
Duman içeceği nedir acabaÇok geçmiş olsun canım migren vertigo kötü bir birliktelik olmuş. Kendine çok dikkat et. Düşürür mü yükseltir mi bilmem ama duman içeceği tansiyonda oynamalar yapabilir, dikkatli kullan canım.
Gunde 1 veya 2. Ac tok fark etmiyor ,sabah tercih edilse daha iyi diye okudum.denemek isterim bunu, peki nasıl kullanmak gerekiyormuş canım
tatlı yerine hurmayı koymayı denesen canım, evet toplam kaloride fazla olmasa da şekerini hızlı bir şekilde yükselteceği için sağlığına zararlı ve de çabuk acıktırırBugün menüsü aşağıdaki gibidir ;
Toplam kalori 1240 filan yapıyor yazınca çikolata da yesem kontrollü yiyorum
Sporlar ile 400 cal filan yakarım toplam bence
Kahvaltı
2 haşlanmış yunurta
2 dilim peynir
3 hindi füme
4 zeytin
1 dilim tbe
Ara
5 tane bayram çikolatası
1/4 dilim kek yedim ya ne olacak bu tatlı düşkünlüğü bilmiyorum
Ara
1/2 yeşil elma maydanozlu shake
Akşam
1 kase haşlanmış limonlu brokoli
1 kase yoğurtlu ıspanak
Spor
Adım sayım 5k olmuş
Gece de bisiklet yaparım 40 dk ekran eklerim
Jasminium84 Ellssa Boncuk2307
teşekkürler canımGunde 1 veya 2. Ac tok fark etmiyor ,sabah tercih edilse daha iyi diye okudum.
Bu ürün
anti Mood Mate Safran Ekstresi Tableti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
anti Mood Mate Safran Ekstresi Tableti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Afiyet olsunGÜÜÜ NAAAYY DIIIIIIN
Güzel bir hafta olsun, kadınlar kulübünün tatlı kadınları
Dünün menüsü (22 Aralık)
Dün bir arkadaşımın doğum gününe davetliydim. O yüzden evde bir şey yemedim pek.
11:00
2 hurma 5-6 badem
15:00
Minimal gün tabağı, ama yağlı ağır hiçbir şey yoktu. Hepsi de ufak ufaktır. İşte mercimek köftesi 1 tane, makarna salatası 1 kaşık gibi. Ufak bir poğaça vs, pasta yarım dilim
19:00
Nohut yemeği 1 tabak
2 dilim ekmek.
1.5 lt su
ADIM: 15.881
Artık önümüzdeki günlerde tamamen kendimle kalıp, mecburiyetten yedim, gibi bir durumla karşılaşma ihtimalimi en aza indiriyorum. Arkdaşlar" @rockandroll nerdesiin? Haydi gel senin diyeti bozacak aktiviteler hazırladık." Derlerse YOOOOOK kardeş. Ben neler çekiyorum şu menüleri yazarken, kızlara olan mahçubiyetimi anlayamazsınız. Haaaaaaydi size iyi eğlenceler, diyip çaaaaat telefonu kapatıp limonlu suyumu içmeye devam edeceğim. Ehehe öptüm.
Jou Ellssa Boncuk2307
Magnezyum takviye al akşamları bir tane. Güzel uyutuyor sabahları dinç kalkıyorsun. Eksikliği tansiyon yükseltiyor.afiyet olsun canım dünü güzel dengelemişsin
afiyet olsun canım
sağol canımm, eşime göre tuzlu yediğim için ama hiç tansiyon problemim olmazdı benim aksine normalim 10-6dır mesela. bana göre de yorgunluk, çok yükleniyorum kendime, ufacık uykusuzluğu kaldırmıyor vücudum bence
canımm öğünlerine bir dahaki sefer saatleri de yazar mısın, afiyet olsun
sağol canımm, evet ben de aynı şeyi düşündüm 1 hafta 10 gün tansiyonumu sürekli ölçüp öyle bi gitmek istyorum ama tansiyon aletimi evde unuttum
teşekkürler kaptanımm, sanırım yorgunluktan ve stresten, artık sinyal vermeye başladım sanırım
teşekkürler canım
canım white mocha çok şekerli birşey çok tüketmemeye çalış e mi, afiyet olsun
afiyet olsun canım gayet güzel menü
yaaa onu da okudumm
ahhh canımm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
afiyet olsun canımm
sağol canımm o da olabilir ama yediklerim çok farklı değil aslında, tabii yaşla beraber etkileri de farklılaşıyor olabilir
şahanesin canım ayaklarına sağlık, afiyet olsun
Geçmiş olsun canımTeşekkürler kaptanım ama kendıme nazar ettim sanırım sol dizimde sebebini bilmediğim kocaman şiş ve morluk var canımı yakıyor iki güne hafiflemezse Dr yolu görünüyor
Afiyet olsun22.12.2024 Pazar
16.00
1 küçük dilim pizza
4 yk yoğurtlu köz patlıcan
1 kase brokoli salatası
18.00
1 kase kabak çekirdeği
1 portakal
Su: 2 lt
Spor: 7.296 adım ve 15 dk yoga
Eki Görüntüle 3524927
Ellssa Jou Boncuk2307
Afiyet olsunDünkü Menüm
Sabah 12:30
3 mandalina
1 küçük dilim peynir
1 avuç beyaz leblebi
Ara 15:30
3 yk süzme yoğurt,1tk chia tohumu, Yarım nar, 2 kuru kayısı, 2.5 ceviz, 4 çiğ fındık
Akşam 17:30
2yk taze fasulye
4 sulu köfte içinde pirinç vs yoktu
Ara 20:00
1 mandalina
1 kase cacık
2 küçük dilim peynir
Su 2lt
1 kupa limonlu yeşil çay
4165 adım
Ellssa
Jasminium84
Boncuk2307
İnşallah öyle olsunSabah
1 dilim ekmek
2 yumurta
5 zeytin
Ve 3 çatal peynir yedim
Devam edilen 1 haftada 2 kilo vercem inşallah
hangi formunu kullanmalıyım kaptanım, malat ve biglisinat formlarını sabah kullanıyorumMagnezyum takviye al akşamları bir tane. Güzel uyutuyor sabahları dinç kalkıyorsun. Eksikliği tansiyon yükseltiyor.
teşekkürler kaptanımAfiyet olsun