2 sene önce diyet(dukan diyeti) ve spor ile (spor salonuna yazılmıstımve kosu yapıyordum tempolu yürüyüşle beraber) 10kilo vermiştim. 65 kilodan 55 kiloya inmenin mutlulugu paha bicilemez. 42 bedenden 38 -36 bedene...
evleneli 8ay oluyor ve ben kilo almayabasladım. muhtemelen dukan diyetinde verdiğim 5 kiloyu geri aldım. spor ile verdiğim 5 kilo hala cepte :))
sonunda kosu bandım kuruldu ve 08.06.2013 tarihinde diyet+spora geri başladım. ilk 40 dk ile başladım. aslında 30 dk ile başlayacaktım ama göstergeye göre 40 dk da 300 kalori ve 4 km yol gidebildim.fakat felaket bir şekilde ter attım. sırılsıklamdım. bu baslangıc için ideal cünkü zamanla 1000 kalori harcamayı düşünüyorum günlük.Daha öncede bu sekilde kilo vermiştim. pilavı makarnayı hayatımdan cıkardım. corba çeşitleri sebze yemekleri suyu olmadan ve proteinli gıdalarla besleniyorum. ekmeği bir dilim kahvaltıda kullanıyorum. 60,7 kiloyla basladım. hedefim 50 kilo olmak.
Katılmak isteyen arkadaslar varsa hep beraber dayanısma sağlayabiliriz. ama bırakmamak kaydıyla. pesetmemek kaydıyla...
Dün 40 dk yürüyüş yaptım ve 300 kalori harcadım.
Bugün henüz kosmadım yürümedim eve gidince yapacağım. kahvaltımı normal yaptım öğle yemeğinde sadece corba + cacık şeklinde geçirdim.