koşu+diyet ile zayıflıyorum katılmak isteyenler var mı??

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
2 sene önce diyet(dukan diyeti) ve spor ile (spor salonuna yazılmıstımve kosu yapıyordum tempolu yürüyüşle beraber) 10kilo vermiştim. 65 kilodan 55 kiloya inmenin mutlulugu paha bicilemez. 42 bedenden 38 -36 bedene...

evleneli 8ay oluyor ve ben kilo almayabasladım. muhtemelen dukan diyetinde verdiğim 5 kiloyu geri aldım. spor ile verdiğim 5 kilo hala cepte :))

sonunda kosu bandım kuruldu ve 08.06.2013 tarihinde diyet+spora geri başladım. ilk 40 dk ile başladım. aslında 30 dk ile başlayacaktım ama göstergeye göre 40 dk da 300 kalori ve 4 km yol gidebildim.fakat felaket bir şekilde ter attım. sırılsıklamdım. bu baslangıc için ideal cünkü zamanla 1000 kalori harcamayı düşünüyorum günlük.Daha öncede bu sekilde kilo vermiştim. pilavı makarnayı hayatımdan cıkardım. corba çeşitleri sebze yemekleri suyu olmadan ve proteinli gıdalarla besleniyorum. ekmeği bir dilim kahvaltıda kullanıyorum. 60,7 kiloyla basladım. hedefim 50 kilo olmak.

Katılmak isteyen arkadaslar varsa hep beraber dayanısma sağlayabiliriz. ama bırakmamak kaydıyla. pesetmemek kaydıyla...

Dün 40 dk yürüyüş yaptım ve 300 kalori harcadım.
Bugün henüz kosmadım yürümedim eve gidince yapacağım. kahvaltımı normal yaptım öğle yemeğinde sadece corba + cacık şeklinde geçirdim.

Canım kolay gelsin ne güzel koşu bandına sahipsin ben salonun ortasında koşuyorum dönmekten arada başım dönüyor:) bugün üçüncü günüm sabah uyanır uyanmaz koşu/yürüyüş yapıyorum bir saat. Akşam üzeri de aerobik plates karışımı aklıma gelen hareketleri yapıyorum o da bir 45dk sürüyor. Umarım etkisini görürüm diyete de eşzamanlı başladım şu an 63kiloyum ve tekrardan 55 56kilo halime dönmek için kesin kararlıyım. Buradan birbirimize destek olabiliriz:)

gunayd8nn tatlimm hos geldin.insallah beraber zayiflariz. Bende yeni aldm kosu bandini.onceden pilates yapiodum ama o bitek sıkı lasmami sağlıyor du.su aralar yine biraktim aslinda baslasam iyi olacak.

Dun ikinci gunu atlattim yine 40 dk kostum ama bu sefer 4.5 km yol katettim 500 metre daha fazla veeee 300 degil 360 kalori yaktim.60 kalori daha fazla gitti. Sırılsıklam oldum resmen.

Sabah kalktim ve 60.00 gosteriodu tarti ac karina. Evet belki su kaybettim ama yinede sevkim yrine gelio.Hemen bi cor. Kasigi sirkeyle ilik su ictim. Ise geldm 1 saat sonra salatalik peynir zeytin ve bir dilim ekmek le cay içtim tatlandiricili.

Elimdede su sisesi.ins verecegz kilolari

Ogle yemegimide bir bucuk saat once yedm. Ekmek kesinlikle yoookk sadece corba +tavuklu nohut yemegi yedim.aksam anneme gidecegm n varsa onu yiyecegm iki uc saat sonra eve gelir yine sporumu yaparm :)))

İyi akşamlar bende yürüyorum maşallaaaahhh 4-4.5 km yürümek müthiş ben hız olarak 6 yapıyorum 20 dakikada ayaklarım artık gitmez hale geliyor 78.6 kiloydum şuan 76 hızınız kaçta yürüyorsunuz sizden cesaret edip yürüme isteği geldi :))

Hosgeldin aram8za tatlim .ben ilk once 6 egimde 6 km hizla 6 dk gidiyorum sonra 0 egimle 8 km hizda kosabildigim kadar kosuyorum bunu iki tur yapmam yag yakimini saglio internette arastirdim.aslinda daha ayrintili ama ben zorlandigim icin kisa kesiyorum bu program8. Ilk hafta toplam 40 dk ile basladm hafta sonu 50 dk ya cikaracagm arada yuzde 9 hizlada kosuyorum bir dk ilk bes dktempolu kosu ve bitimindede 5 dklik kosuyla bitiriyorum.ortada egimli ve duz zeminde 6 yada 6.5 hizla tempolu yuruyus yapiyorum.

Dunde ayni sekilde gecti. Aksam corba salata ve tavuk yedm uc saat sonra sporumu yaptim. Sutumu ictim ve yattim dustan sonra.attigim ter cok fazla. Bugun evi temizleyecegm eger vakit bulursam yine spor yaparim diyorum.

Sabah kahvaltimda yumurta peynir zeytn tatlandiricili cay ictm hepsi bu kadardi.suyumu eksik etmiyorum hala60.0 im.bakalim n zaman dusecegim.

Bencw bir an once sende basla tatlim.birbitimize destekle cok guzel kilo vrrebilitix. Sen n kadar surede verdn kiloyu

2 haftada verebildim aslında çok birşey de yapmadım sirkeli su birde yemeklerimden kıstım.. ama gerçekten müthiş 9km hızla kendimi düşünemiyorum 9km hızla ne kadar süre koşuyorsunuz evet gerçekten birbirimizden destek almalıyız bende şuan koşacağım inşallah sabah erken yapamıyorum alt katımda hasta var illa ses iner diye tedirgin oluyorum

Yaa ben şimdi bi 15 dk yürüdüm koştum gibi :)) 7.5 km ile başladım sonra 7km sonra 6.5km ile normal tempolu yürüdüm 15 dakikada 1.65 km gösteriyor yaktığım kaloride 50 az değil mi sizce acaba makinede mi sorun var diye tedirgin oldumm ((

Tatlim ses icin hali al istrsen ben almadm ama.plates halısı ni koydm altina. Sirkeli suyu sabahlari ac karina bende iciyorum.gercekten iyi kilo vermissin iki haftada. Valla aslinsa dusuk gibi gozuksede normal cunku bu nabiz ve egimle de alakali diye dusunuyorum.bendede aynisi oluyo ama ben birden yuksek egine geciyorum hizlaniyo kalori harcamam yada kosuyorum

Kilo cizelgesi mesajlarin altındaki sey mi.

Bugun temizlik yapacagm bende eger yorgun hissetmezsem kendimi spor yapnayida dusunuyorum oyle girerim banyoya artik :))

Bugun ogle yenegnde sadece corba bir iki kasikk tas kebabı ve iki adet baklava yedm. Su sevneten ben bir bucuk litre su tukettim. Eve geldm temzlik yaptım ardindan 40 dk spor yaptim. 330 kalori ve 4.3km gittm .toplasan 500 kal. Yakmisimdir.spor aninda sirkeli su tukettin spordan yarm saat sonra sut ictim on dk sonra yemek yiyecegim .

gerçekten harika acaba benim makinemin kalori ölçerimi yanlış 4.3 km 40 dk yürüyüşe mükemmel kalori yakmışsınızz hızınız yine değiştirerek mi yaptınız yoksa sabit bir hızla mı yürüdünüz makineniz ne marka ?? :)

Dun merc.corbasi domatesli nakarba ve patl8can oturymayla cacik yedm oglen. Azar azar yefm.aksam spor yapmadm.ve evde cok jalorili bir aksam yemegi yedm.sabah 40 dk yuruyusumu ac karina yaptim 340 kal. Yaktim. Kahvaltimi yarm saat sonra yaptim. Hafta sonu 1 saate cikaracagim kosumu.

Kahvaltidan 4 saat sonra tekrar 40 dklik yuruyus yaptim. 380 kalori yaktim ilk defa ve 4 kusur km yol gittim. Pirinc patlakli form yedm ve cay ictm. Aksam sadece corba icecegm.

Ben de bugün 8.günüm sabah uyanıp koşu/yürüyüş karışımı bir saat sporumu yapıyorum. Dün biraz akşam üzeri yemeği fazla kaçırınca akşam sporumu yapamadım ama genel olarak akşamları da bir 45dk plates aerobik karışımı egzersizlerimi de yapıyorum. Diyet tabi ki de hala devam..

Tartıda hala 60ları görmek çok üzse de (8gün oldu çünkü) YILMAK YOK:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…