- 3 Mart 2013
- 180
- 1
-
- Konu Sahibi miaselinam
Selam kızlar bugun çok yogundum eve yeni geldim sabahtan beri ağzıma birşey sürmedim malesef sadece su ile ayakta duruyorum :) kardeşim gelince salata çorba yemeyi düşünüyorum.Birazdan spor yapacağım.Koşmayı düşünüyorum ne kadar süre bilmiyorum ama ardından bisiklet ve ezgersizler.Ben 1.82 boyun da 55 kiloyum ama belim çok kalın malesef ve üst bacaklarım salık biraz sıkılaşmak istiyorum.Hepimize kolay gelsinnn :)
Merhaba kizlar hosgeldin gizemmm n demek tabiki aramiza katilabilirsin.
Senide gon7lden tebrik ediyorum nilcim :)) ben dun tok karina 59.1dim spordan once ve sonra keske yemeseydim aksam o pilavi v salatayi. Eve gidince tartilcam yine bakalim kac cikacagm.temuzlik ve spor yapacagim bu aksam yemek yemeyi dusunmuyorum. Bu kilo 58 i gorecekkkk o kadarrr.... sabah normal yarm simit yumurta cay peynir zeytin yedm o kadar. Oglen corba v tavuk yedim kizlar.
Dua edin bana n olur yarin kilomda dusus olsun(
Aman Allahımm :)
Gizem moralimi bozdun gercekten hem boy hem kilo konusunda:) Maşallahın var yahu:)
Bence diyet yapmana zaten hiç lüzum yok sadece spor bile yeterli olacaktır sana:)
kızlar ben bu programı uygulamayı düşünüyorum hergün netten baktım da 1 ay da alınan sonuçlar mükemmel :) siz ne dersiniz
Bende az önce 2 yumurta yedim yagsız tutsuz arasına da azıcık peynir erittim çok az sarıp onları yedim atıştırmalık gibi oldu.Bugun mecburen akşam yemeğini 9 gibi yiyeceğimannemi beklemem gerek salata çorba düşünüyorum ekmeksiz bugune pek iyi başlamadım
Evet ben de az önce onu inceledim. Uygulayacaksan yarın beraber başlayalım canım valla birlikte motive de oluruz:)
Koşu bandını da bence müzikle yaparsan sıkılmazsın canım. Üst bacakların lop lopluğu için de squats hareketleri yap bence çok kısa zamanda hemen toparlar.:) Maşallah valla hiç fazlalık yok sende:))
Gizemcim ayni drrt bendede var ben 1.62 yim 59.3 kiloyum.ve bacaklarin cok kalin .kalin kemikliyim sıkilasmak istiyorum bende. Kosu bandinda bi saat bende zor dayaniyorum ama film açıyorum o yuzd3n. Istersen sabah 30 dk aksam 30 dk da yapabilirsin
Veeee kızlar cokk mutluyummmm
Bu sabah 58.6 geldimm galiba cok hızlı su atıyorum
Bundan sonra yavaslayabilir belki ama bu beni acaip motive ettiii
Bu konuyu iyi ki açmışsınnnn
Bir de dun aksam spora basladım
50dk bisiklet cevirdim 400 kalori yaktımm acaip ter attımm
Bugunku kahvaltımda dunun aynısı sekilde..
Merhaba kizlar hosgeldin gizemmm n demek tabiki aramiza katilabilirsin.
Senide gon7lden tebrik ediyorum nilcim :)) ben dun tok karina 59.1dim spordan once ve sonra keske yemeseydim aksam o pilavi v salatayi. Eve gidince tartilcam yine bakalim kac cikacagm.temuzlik ve spor yapacagim bu aksam yemek yemeyi dusunmuyorum. Bu kilo 58 i gorecekkkk o kadarrr.... sabah normal yarm simit yumurta cay peynir zeytin yedm o kadar. Oglen corba v tavuk yedim kizlar.
Dua edin bana n olur yarin kilomda dusus olsun(
Kizlaaaaaaaaaarrrrrr yasasinnn bu sabah tartildim 58.9 geldm. Arada 59 ve 59,1 iide gosteriodu ama 58.9 da sabitlendi.