koşu+diyet ile zayıflıyorum katılmak isteyenler var mı??

Aman Allahımm :)

Gizem moralimi bozdun gercekten hem boy hem kilo konusunda:) Maşallahın var yahu:)
Bence diyet yapmana zaten hiç lüzum yok sadece spor bile yeterli olacaktır sana:)

Kahvaltıyı anlatmıstım kahvaltıdan sonra yedıklerımı yazayım

Kahvaltıdan biraz sonra 2 fincan yesil cay
Aksam yemeğinden biraz once 2 lokma karpuz ve bir fincan turk kahvesi

Akşam yemeğimde ise yogurtlu mayonezli soslu salata

Ben mayonezden cikolatadan sakınmıyorum
Her gun yemediğim surece sorun yok gibime geliyor
Yasak dıye dusundugumde daha cok zorlanıyorum cunku

Bu saatten sonra bir sey yemek yok belkı yıne mınık cıkolata topu atarım agzıma
En az yarım saat sporumu yapıp yatmadan once 1 buyuk bardak sut içtikten sonrada uyurum

Canım hiç stres yapma yarın olmazsa ondan sonraki gün olur elbet gideceklerr:) Beni biliyorsun iki hafta kımıldamadı tartı. İnşallah yavaş ama kalıcı kalıcı gidecekler. Hiç üzülme canım çok iyi gidiyoruz bak kaç gün oldu:)

Aman Allahımm :)

Gizem moralimi bozdun gercekten hem boy hem kilo konusunda:) Maşallahın var yahu:)
Bence diyet yapmana zaten hiç lüzum yok sadece spor bile yeterli olacaktır sana:)

Daha kilolu duruyorum ki annemin de babamın da kemikleri iridir zayıf oldukları halde iri durular :) bende öyleyim malesef belim kalın benim de söylediğim gibi bacakların da sıkılaşması lazım lop lop :) kızlar birşey soracağım size ben koşu bandı ve bisiklette çok sıkılıyorum siz 1 saatlerden bahsetmişsiniz :) imkanı yok ben o kadar yapamam bisiklette pek sorunum yok ama koşu bandı benim için ölüüümm ! 5 dk bile yuruyunce sıkılıyorum 1 dk koşamıyorum nefesim tıkanıyor sizler nasıl dayanıyorsunuz sıkılmadan yorulmadan yeni aldım kenarda duruyor oyle

kızlar ben bu programı uygulamayı düşünüyorum hergün netten baktım da 1 ay da alınan sonuçlar mükemmel :) siz ne dersiniz

Bende az önce 2 yumurta yedim yagsız tutsuz arasına da azıcık peynir erittim çok az sarıp onları yedim atıştırmalık gibi oldu.Bugun mecburen akşam yemeğini 9 gibi yiyeceğim annemi beklemem gerek salata çorba düşünüyorum ekmeksiz bugune pek iyi başlamadım

Son düzenleme:
B7g7n mesaiye kaldim mecbur is yerindek8 kasar peynir domates v b8betli sandviç ten yemek zorunda kaldim.eve geldim iki saat egor sarfettim temizlik yaparken. Yorgundum bide esim gelecek diye spor yapmadim en son saat 6 gibi yedim. Bir daha da bisey yemrfim . Acikirsam sut icerim hem protein hem tok tutar :))

Evet ben de az önce onu inceledim. Uygulayacaksan yarın beraber başlayalım canım valla birlikte motive de oluruz:)

Koşu bandını da bence müzikle yaparsan sıkılmazsın canım. Üst bacakların lop lopluğu için de squats hareketleri yap bence çok kısa zamanda hemen toparlar.:) Maşallah valla hiç fazlalık yok sende:))

Cc cim ins vetiriz haklisin sanirim yavas veriyoruz ve bir daha almamak uzere veriyoruz. Netten arastirdim bugun yag yakimi cok zormus genelde vucut su atarmis o yuzden kilo verdigimizi sanurmisiz. Her 20 dk da bir bardak su icmeliymisiz spor yaparken. Bu arada kavun ve karpuzda ii seker cok faxlaymis. Dunku kavun boyle yapti sanirim cok abarttim (

Gizemcim ayni drrt bendede var ben 1.62 yim 59.3 kiloyum.ve bacaklarin cok kalin .kalin kemikliyim sıkilasmak istiyorum bende. Kosu bandinda bi saat bende zor dayaniyorum ama film açıyorum o yuzd3n. Istersen sabah 30 dk aksam 30 dk da yapabilirsin

Canim yarın işi sıkı tutup beraber başlayalım o zaman :) ben 2 tane muz büyük eriklerden 1 tabak çilek yedim toplasan 10 dk

yürüyemedim bile Ne olacak böyle hiç bilmiyorum...Sıkıntıdan patlıyorum onun üstünde birazdan söylediğim programı yapacağım :)

Canim sana ilginç gelebilir ama benim yarım saat bile dayanmam imkansız ötesi..hamlaştı galiba vucudum..yarın açık havaada yürümeyi düşünüyorum bakalım belki o şekilde sıkılmam gelince de bisiklete biner egzersiz yaparım :) bu arada maşallah sana canim inşallah bende senin gibi azimli olup yuruyebilirim :)

Kizlaaaaaaaaaarrrrrr yasasinnn bu sabah tartildim 58.9 geldm. Arada 59 ve 59,1 iide gosteriodu ama 58.9 da sabitlendi.

sen simdi reglden dolayı şişmişsindir birdee 59.3ten daha azsındır belkide:)
Canım tatlı krizlerin için bir sey onermek istiyorum

Ben yeni keşfettim Hershey's isminde bir cikolata kutu içerisinde top top
Canım tatlı istediğinde onu agzıma atıp emiyorum o bitene kadar tatlı krizim de gecmiş oluyor, tadı da cok lezzetli
O şekilde bir cikolata bulursan guzel olabilir
O kadar etkilemiyor gercekten kiloyu[/QUOTE]

kendımı şuan şiş hissetmıyorum ama olabılır, tatlı krızıme çözüm evet mantıklı bende kahveme az şeker atarak bıraz da olsa ıdae edıyordum

süper tartıda rakam düştükçe ınsan motive oluyor

dualar kabul olmuş

günaydıınn kızlar

kiloomm 59.0 artık yanında rakamlar yokkk...dikkatli beslendiğim için kendımı inanılmaz hafıflemış hıssedıyorum, mıdemdeki o şişkinliklerin hepsi gitti...dün canım mantı istedi ama nasıll anlatamam bende öğlen mantı yedim ama ne sabah doğru dürüst kahvaltı nede akşam yemek yedim sadece süt minik grisini gibi şeylerle midemi yatıştırdım zorladı benı, mantı yıyene kadar daha tok tutan şeylerı gune dağıtabılırdım ama gözum donmuştu bı kere...1 saat yuruyuşumude yaptım hemde oğlumun peşinde koşa koşa.......bugün misafirliğe gidiyorum, gereksiz yemeklerden kaçınacağıma söz veririm

Kızlar günaydıııııın :) sabah kahvaltımı yaptım 1 dilim kepek ekmeği 1 tane domates ve muz yiyebildim bugun midem kötü birşey yiyesim yok çekimim var bugun onun için kaltım erkenden ama uyku düzenimi ayarlayıp 7 de kalkacağım artık :) karar verdim.. evden çıkınca marketten eti form falan alacağım ögle için yoksa çekimde önüme pizza falan getirirler kesin (

Ins gizemcim. Keske olabilsem. Hele vu kilolari vrmeeden cocuk düşünemiyorum.
Bu sabah kahvaltida bir simut iki ucgen krem peynir bir bardak cay dkrt siyah zeytin bir yumurta beyazi yedim. Sarisi cok yagliymis beyazida asil protein iceren kismiymis. Sizce cik mu kalorili kahvalti yaptim
Ama kahvaltiyi sıkı tutun diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…