- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
-
- Konu Sahibi miaselinam
günaydınlarr
dün yedılerime dikkat ettım kahvaltı yapmadım dıyebılırım oğlumun artıklarını tırtıkladım sonra oğluşla uzun bır yuruyuşe çıktık 40 dk yurudum ama yavaş tempolu değil bilmem faydası olur mu? tabı oğlum bebek arabasındaydı, saat 5 gıbı 5 kaşık kısır akşamda yarım hamburger ve 2 dılım kavun yedım.
bugun 59.4 çıktım, şuan kahvaltı edıyorum 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık ve azıcık peynir
20 tane margarinmi inanmıyorumm o zaman 40 margarin mi tasıyorum ben. ıykkk tiksindim valla ya acil vermem lazım bu kiloları(
hele cocukta istiyoruz bir sene iki seneye kadar .o zamana kadar kesin vermem lazım cocuktan sonra daha da kötü olurum
Ben oglen kofte piyaz yedim eve geldim 60 dk sporka 500 kusur kal. Yaktim sonrasinda ton galikli mak. Yaptin esime bi tabakta bn goturdum
Ayse Özyılmazel yuruyerekmi vermis tatlim?hulyanin kizida 16 kilo vermis bi yilda yuruyerek.
slm kızlar dun kv getırdığı zeytınyağlı dolmaları goturduğum için çok çok pişmanımbugun 59.4 çıktım
bu arada boylar kaç
Günaydııınn. Bugün tartıya inanamadım. Spordan geldim bir çay içip tartıya çıktım ve 58 inanılır değil:):):):))). üstelik dün akşam uyuyana kadar şeftali yiyip durdum çok pişmanım bugün hiç kaçamak ve ara öğün yapmayı düşünmüyorum. Herkese kolaayy gelsinn:)
slm kızlar dun kv getırdığı zeytınyağlı dolmaları goturduğum için çok çok pişmanımbugun 59.4 çıktım
bu arada boylar kaç