koşu+diyet ile zayıflıyorum katılmak isteyenler var mı??

Merhaba kizlar uzun suredir giremiyorum fark insayim. Ve bir gafta ara verdim eanazan dolayisiyla. Surekli bi iftaea yetisme durumunsaydim. Jayinvalidemle altli ustlu oturdugumuzdan orda yiyoruz yemekleri borclar butene kadar. E iftar soz konusu olunca hep beraber acalim diyoruz. Birde hastalanfim agrim oldugu icin biraz ilk iki uc gun spor tapamadim. Dunde eger agrim bsslamasaydi 70 dk dusunuodum ama 40 dk yaptim v 330 kalori harcadim. Artik sıkı yapmam lazim. Allahtan hala 58 59 larda geziyorum ama birde 57 leredussem. Dugun fotoları ma baktimda 55 kiloykn ne kadar zayıf görünüyor musum. 10 ayda nasl aldim 5 kilo hayret :KK43:

Merhaba kizlar uzun suredir giremiyorum fark insayim. Ve bir gafta ara verdim eanazan dolayisiyla. Surekli bi iftaea yetisme durumunsaydim. Jayinvalidemle altli ustlu oturdugumuzdan orda yiyoruz yemekleri borclar butene kadar. E iftar soz konusu olunca hep beraber acalim diyoruz. Birde hastalanfim agrim oldugu icin biraz ilk iki uc gun spor tapamadim. Dunde eger agrim bsslamasaydi 70 dk dusunuodum ama 40 dk yaptim v 330 kalori harcadim. Artik sıkı yapmam lazim. Allahtan hala 58 59 larda geziyorum ama birde 57 leredussem. Dugun fotoları ma baktimda 55 kiloykn ne kadar zayıf görünüyor musum. 10 ayda nasl aldim 5 kilo hayret :KK43:

o3 4 kilo ne kadar fark yaratıyor vücutta seni çok iyi anlıyorum:KK43: sporu düzenli yapınca gidecekler möuhakkak yemeye de dikkat gelince aslında insan ne kadar zararlı şeyler yiyormuşum diyor da işte. Ben 2ayda yaklaşık aldım bu kiloları çikolatalar sandviçler makarnalar biraz da zorunluluktan birazı da üşengeçlikten oldu ama. Bir daha aynısını yapmayacağım iyice bir dersimi aldım bu da lazımdı sanırım bana

Dun temizlik yaptim o yuzden spor yapamadim ama sunu soyliyeyimki cok sinirli v hirsliyim. Esimle iddaya girdik bana 50 ye dusemezsin birak 48 i dedi. Annem o kadar dio cok hirslidir kafasina koydugunu yapr die anlamadi beni taniyamamis daha. Eger 50.6 cikarsam iddayi kaybediorum. 3 ayim var onumde vermem gereken 8 kilom var. Maksimum 50.5 cikmalkyim. Bu sabah kahvalti yapmadom herseyi kiscam bundan sonra ve sadece spor yapixam hergun 70 dk giderek artacak. Eger kaybedersem istedigi 3 seye izin vercwm yapicam eger yok o kaybederse o benim istedigim uc seyi yapacak.maraton basladi bakalim el mi yaman ben mi yaman

Dun sabah kahvalti rtmedm aksamindasa yemek yemem8stim. Oglen tavuk patates haslama cok az ve corba ictim. Aksam yemek te sadece corba ictim kucyk kaseyle.sabah 9 gibi kalktim bur bardak sjtumu ictim kahvalti yapmadım . Biraz utum vardi bitirdikten sonra kostum 55dk ve 400 kysur kalori yaktim. 500 ml su ictim. Ve tartildigimda 58.2 iydim

Gunaydin kizlar dun sabah kosumu yaptim bi barsak sutumu ictim saat uc gibi biraz yaprak sarma yesm saat sekiz gibi sadece corba iki bardak ayran biraz salata ve biraz fırında et yedim. Bu sabah tartildim sonunda 57.9 57.8 geldim. 57 li rqkamlarq dusebildim. Bu sabah sadece cay ictim. Oglen corba v yogurtla gecistircem ve aksamda salata corba turu.

Gunaydin kizlar dun sabah kosumu yaptim bi barsak sutumu ictim saat uc gibi biraz yaprak sarma yesm saat sekiz gibi sadece corba iki bardak ayran biraz salata ve biraz fırında et yedim. Bu sabah tartildim sonunda 57.9 57.8 geldim. 57 li rqkamlarq dusebildim. Bu sabah sadece cay ictim. Oglen corba v yogurtla gecistircem ve aksamda salata corba turu.

Kahvaltını esirgeme bence miaselinam hep bunu söylüyorlar. kaslardan olmasın kayıpların. Çook sevindim kilonun artık dize gelip inmesine laf dinlemiyorlar çünkü:)))

X