- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
-
- Konu Sahibi miaselinam
slm kızlar bende geldım, bu sabah 60.4 çıktım tartıda bugun dıkkat etmeye başladım, diyet yapamıyorum sadece dikkat edicem ama azimliyım birlikte ilerleyelim
Merhabalar herkese sayımız artmış ne güzel:)
sonunda ben de kötü talihimi yendim ve 50leri görebildim ibre artık 60ın solunda:) üstelik yemek sonrası! :) bakalım yarın sabah kaç çıkacak yarın bir de uzun yürüyüşlere başlıyorum evin içinden sonra açık havada spor iyi olacak. diyet tam gaz devaam:)
Bugun yedıklerımden bahsedeyim
Sabah canım bir sey yemek istemedi bende 2 fıncan yesıl cayla gecıstırdım.
Sonrasında:
Aslında ekmeği kesmistim ancak lavasa sarılı doner gelınce dayanamadım ve ceyreğini yedim
Akşam yemeğinde ise 2 tane biber dolması ve 1 kase yogurt yedim (pirinçte kotu oldu ama ilk gunun gunahı olmaz diyelim:)
Bugun spor yapabilirmiyim bilmiyorum reglimin ilk gunu ve benım hareketlerım bıle kısıtlanıyor bugunlerde, kendımı rahat hıssetmıyorum.
Saat 6 da yemeği kestim bu saatten sonra yalnızca su içmeyi basarabilirim umarım
Merhaba kızlar
Sanırım en guzel yanı hepimizin kilolarının 59 60 civarında olması
Bu beni daha istekli hale getırıyor :)
Hosgeldiniz kizlarrr gercekten gidrek cogalmamiza çok sevindim. :)) gercekten baslangic v hedef kilolarimizin ayni olmasi cok guzel. Basaeacagiz insallah. Benim tek sorunum tatlidan vazgecemiyorum. Arasa kacamaklarim oluyor. Sanki aldigim kaloriyle yaktigim kaloriyi esitliyo gibiyim.
günaydınlarr
dün yedılerime dikkat ettım kahvaltı yapmadım dıyebılırım oğlumun artıklarını tırtıkladım sonra oğluşla uzun bır yuruyuşe çıktık 40 dk yurudum ama yavaş tempolu değil bilmem faydası olur mu? tabı oğlum bebek arabasındaydı, saat 5 gıbı 5 kaşık kısır akşamda yarım hamburger ve 2 dılım kavun yedım.
bugun 59.4 çıktım, şuan kahvaltı edıyorum 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık ve azıcık peynir
40dakika iyi bir süre:) ben de yaptım geldim yürüyüşümü insan hafiflemiş hissediyor kendini. Bir de ben şu margarin hesabıyla kiloları düşünmeye başladığımdan beri fazla kilolar daha bir batmaya başladı. Düşünsenize 5kg fazlalık 20tane margarin neticede.