koşu+diyet ile zayıflıyorum katılmak isteyenler var mı??

Başlayalım canım başlayalım:) ben her gün akşam üzerigibi yaparım. Şimdi de yürüyüşten geldim üzerine gelir gelmez çay içiyorum nasıl ter atmaya devam ettiryor:)

Kızlar benim bacaklarım çok kalın. Hani özellikle alt bacağım üst bacağım kadar resmen. Neler yapabilirim?

Kizlaaaaaaaaaarrrrrr yasasinnn bu sabah tartildim 58.9 geldm. Arada 59 ve 59,1 iide gosteriodu ama 58.9 da sabitlendi.

Tebrik ederim canmm sırada 57ler var insallahhh :)

Canm bence mantıyı yemekle iyi yapmıssın en azından nefsini köreltmiş oldun yiyerek hemde zaten gun içinde cokta guzel dengelemişsin yediklerini
Bence agır yemekleri akşam yemedikce sıkıntı yok

Bence kahvaltın o kadar kalorili değil canım ama 1 simit yemen biraz sıkıntı olmus yarıma dusurmelisin sanırım:)

Yaaa hiç sorma hiççç benim de alt bacaklar felakettt
Etek elbise giyemiyorumm hiç hoş gorunmuyorlarr kışın bacagıma giren cizme bulmak bile sorun benim için Bir ara bunun için pilates onermislerdi onu denemek istiyorum ama bilmiyorum ki..
En zor eriyen kısım alt bacaklarmıs orayı calıstırmak cok zormus diye biliyorum

Ogle yemegne iki biber dolmasi makarna v corba ictim. Aksam yemek yemeyi dusunmuyorum kizlar. Yogurt yada sutle gecistircem

Günaydın herkesee:)

Dün jillian ı yaptım acayip terletiyor. Nasıl anlatayım sadece 27 dakika ve benim kıyafetimde ıslanmadık yer kalmadı. Devam etmeyi düşünüyorum siz de bir bakın isterseniz:)

Dün yine dondurma yedim maalesef onsuz yapamıyorum.

Canm genel olarak nasıl hareketler acaba yerde bacagnı kaldırmalar flnmı var?

ben 58 lerı göremıyecekmıyım 59.1 çıktım

Bence yarın 58.9 dan baslayacaksın 58lereee:)

Buraya her sabah cok mutluyum yazıyorum ya bu diyet bana o kadar iyi geldiki:)

Bugun 58.1 geldim
Ve dedimki hadi bir ölçülerime bakayım değişim varmı diye
Diyete baslamadan önce almıstım ölçülerimi

Veee basenden 1cm, ust bacaktan 1cm, alt baldırdan 1cm, simitlerimden 2cm, belimden 3cm ve gogus altımdan 4cm incelmişim

Özellikle alt bacagımdan 1 cm bile olsa incelmek beni havalara ucurduuuuuuu

Cok mutluyummmmm

Tebrik ederiim:)ben de dün ölçüldüm kimse ölçü yazmayınca yazmamıştım. Benim de belden 2,5 karından 2 popodan 2 basenden 3cm incelme var nasıl mutlu oldumm:) Ama alt bacak ve dizin üzeri hala sabit.

jillianı sormuşsun şimdi yine yaptım ter içindeyim böyle bir çalıştırma olamaz:) canım bir yerde karın çalıştırıyor sonra ayağa kaldırtıyor ip atlatıyor bir şınav çektiriyor tekrar ayaga kaldırıyor kol çalıştırıyor. Açıkçası ben çok sevdim çünkü ebru şallı gibi bir anda karın karın karın çlaıştırmıyor ya da üst üste bacak. hepsi arka arkaya. Karnın acısından ayak çalıştıramama diye bir durum oluşmuyor yani bu açıdan çok sevdim. Kesinlikle şöyle bir göz atmalısınız:)

bugünkü yediklerimi de yazayım kızlar.

kahvaltı
2haşlanmış yumurta biraz dereotu lor peyniri

öğlen
bir kase şehriye çorbası (ekmek yemeyim dedim ve yemedim!)

ara
2küçük şeftali
1bardak süt 1tatlı kaşığı nescafeli ( süt kesinlikle çok tok tutuyor daha önce neden içmedim bilmiyorum:))

akşam yemeği olarak da patlıcan yemeği ve çorba planlıyorum bir de salata bugün ekmek yememekte kararlıyım:)

bir kaç saat sonra belki küçük şeftali ya da süt olabilir. 8bardak su içtim uyuyana kadar da 12ye tamamlarım diye düşünüyorum. Herkese çook kolay gelsin. Hızlı hızlı değil de kalıcı kalıcı kilo vermek dileğiyle:)

Bende seni tebrik ederim canmm cok iyi gidiyoruz:))
Rica etsem bana bu Jillian'ın linkini atarmısın nereden izliyorsan?
Benim için en onemlisi bacaklarımın incelip kalcamın kuculmesi

Bende seni tebrik ederim canmm cok iyi gidiyoruz:))
Rica etsem bana bu Jillian'ın linkini atarmısın nereden izliyorsan?
Benim için en onemlisi bacaklarımın incelip kalcamın kuculmesi

Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube

Bu ilk seviyesi. 10gün ilk seviye yapılacak. Diğer 10gün 2.seviyesi. Son 10gün de 3.seviyesi:)

Ben şu an oturup kalkmakta acı çekiyorum üst bacaklarımdan dolayı:) ,Kolay gelsin canım

Gunaydin kizlar dun izinliydim sabah guzel bir kahvaltinin ardinsan surekli kosusturup djrsum v3 oglen salata ve biraz kurufasulye ile iki bardak ahran ictim. Ikindi gibi revani yedim .tamam kacirmis olabilirim ama saat besten sonra bir daha agzima hic birsey surmedim. Aksam bir saat kosu yaptim ve ardindan bor bardak süt ictjm. Laf aramizda spor sonra icilen süt yag yakimini hızlandırıyor mus. Sabah kahvalti yapmadim bir kupa cay ictim. Birazdan yemek yiyeceegim. Tartilmadim bu muddet tartilmamayi dusunuyorum dayanabilirsem. Aksam yine sporunu yapacagm. Inceldigkmi soyluyorlar. Bunu bende farkettm.sonunda esim bile farketti

Bende aslında haftada 1 tartılmak istiyorum ama insan dayanamıyor merakına yenik düşüyor:) En iyisi tartıyı ortadan kaldırmak olabillir:)

Sütü bende her aksam içiyordum canm bilmeden iyi bir sey yapıyormusum demekki sevindim.

Bugun 58.0 gosterdi tartı. Artık su atmayı bırakıp yag yakmaya gecti galiba vucudum cunku kılo vermem yavasladı 100 200gr veriyorum gunde:) Yavas olsun ama kalıcı olsun onemlı olan bu:)

K8zlar grip oldum iki gundur bogazlarim sis. hic yemegi kacirmadim sporumu yaptim ama 60 kilo goxukuo tartida ne oluyo bana boyle (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…