-
- Konu Sahibi miaselinam
Canim yarın işi sıkı tutup beraber başlayalım o zaman :) ben 2 tane muz büyük eriklerden 1 tabak çilek yedimtoplasan 10 dk
yürüyemedim bileNe olacak böyle hiç bilmiyorum...Sıkıntıdan patlıyorum onun üstünde birazdan söylediğim programı yapacağım :)
Kizlaaaaaaaaaarrrrrr yasasinnn bu sabah tartildim 58.9 geldm. Arada 59 ve 59,1 iide gosteriodu ama 58.9 da sabitlendi.
günaydıınn kızlar
kiloomm 59.0 artık yanında rakamlar yokkk...dikkatli beslendiğim için kendımı inanılmaz hafıflemış hıssedıyorum, mıdemdeki o şişkinliklerin hepsi gitti...dün canım mantı istedi ama nasıll anlatamam bende öğlen mantı yedim ama ne sabah doğru dürüst kahvaltı nede akşam yemek yedim sadece süt minik grisini gibi şeylerle midemi yatıştırdım zorladı benı, mantı yıyene kadar daha tok tutan şeylerı gune dağıtabılırdım ama gözum donmuştu bı kere...1 saat yuruyuşumude yaptım hemde oğlumun peşinde koşa koşa.......bugün misafirliğe gidiyorum, gereksiz yemeklerden kaçınacağıma söz veririm
Ins gizemcim. Keske olabilsem. Hele vu kilolari vrmeeden cocuk düşünemiyorum.
Bu sabah kahvaltida bir simut iki ucgen krem peynir bir bardak cay dkrt siyah zeytin bir yumurta beyazi yedim. Sarisi cok yagliymis beyazida asil protein iceren kismiymis. Sizce cik mu kalorili kahvalti yaptim
Ama kahvaltiyi sıkı tutun diyorlar
Başlayalım canım başlayalım:) ben her gün akşam üzerigibi yaparım. Şimdi de yürüyüşten geldim üzerine gelir gelmez çay içiyorum nasıl ter atmaya devam ettiryor:)
Kızlar benim bacaklarım çok kalın. Hani özellikle alt bacağım üst bacağım kadar resmen. Neler yapabilirim?
Kizlaaaaaaaaaarrrrrr yasasinnn bu sabah tartildim 58.9 geldm. Arada 59 ve 59,1 iide gosteriodu ama 58.9 da sabitlendi.
Buarada guzeller bugun 58.3 geldimmm
1-2 gun içinde 57yi gorebileceğim sanırımmmm
Ogle yemegne iki biber dolmasi makarna v corba ictim. Aksam yemek yemeyi dusunmuyorum kizlar. Yogurt yada sutle gecistircem
Günaydın herkesee:)
Dün jillian ı yaptım acayip terletiyor. Nasıl anlatayım sadece 27 dakika ve benim kıyafetimde ıslanmadık yer kalmadı. Devam etmeyi düşünüyorum siz de bir bakın isterseniz:)
Dün yine dondurma yedim maalesef onsuz yapamıyorum.
ben 58 lerı göremıyecekmıyım59.1 çıktım
Tebrik ederiim:)ben de dün ölçüldüm kimse ölçü yazmayınca yazmamıştım. Benim de belden 2,5 karından 2 popodan 2 basenden 3cm incelme var nasıl mutlu oldumm:) Ama alt bacak ve dizin üzeri hala sabit.
jillianı sormuşsun şimdi yine yaptım ter içindeyim böyle bir çalıştırma olamaz:) canım bir yerde karın çalıştırıyor sonra ayağa kaldırtıyor ip atlatıyor bir şınav çektiriyor tekrar ayaga kaldırıyor kol çalıştırıyor. Açıkçası ben çok sevdim çünkü ebru şallı gibi bir anda karın karın karın çlaıştırmıyor ya da üst üste bacak. hepsi arka arkaya. Karnın acısından ayak çalıştıramama diye bir durum oluşmuyor yani bu açıdan çok sevdim. Kesinlikle şöyle bir göz atmalısınız:)
Bende seni tebrik ederim canmm cok iyi gidiyoruz:))
Rica etsem bana bu Jillian'ın linkini atarmısın nereden izliyorsan?
Benim için en onemlisi bacaklarımın incelip kalcamın kuculmesi
Gunaydin kizlar dun izinliydim sabah guzel bir kahvaltinin ardinsan surekli kosusturup djrsum v3 oglen salata ve biraz kurufasulye ile iki bardak ahran ictim. Ikindi gibi revani yedim .tamam kacirmis olabilirim ama saat besten sonra bir daha agzima hic birsey surmedim. Aksam bir saat kosu yaptim ve ardindan bor bardak süt ictjm. Laf aramizda spor sonra icilen süt yag yakimini hızlandırıyor mus. Sabah kahvalti yapmadim bir kupa cay ictim. Birazdan yemek yiyeceegim. Tartilmadim bu muddet tartilmamayi dusunuyorum dayanabilirsem. Aksam yine sporunu yapacagm. Inceldigkmi soyluyorlar. Bunu bende farkettm.sonunda esim bile farketti
K8zlar grip oldum iki gundur bogazlarim sis.hic yemegi kacirmadim sporumu yaptim ama 60 kilo goxukuo tartida ne oluyo bana boyle (