koşu+diyet ile zayıflıyorum katılmak isteyenler var mı??

günaydınlarr :KK37:

dün yedılerime dikkat ettım kahvaltı yapmadım dıyebılırım oğlumun artıklarını tırtıkladım sonra oğluşla uzun bır yuruyuşe çıktık 40 dk yurudum ama yavaş tempolu değil bilmem faydası olur mu? tabı oğlum bebek arabasındaydı, saat 5 gıbı 5 kaşık kısır akşamda yarım hamburger ve 2 dılım kavun yedım.

bugun 59.4 çıktım, şuan kahvaltı edıyorum 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık ve azıcık peynir

hamburgermiiiiiiiiiiii!!!!!:KK50::KK20::KK19:

kızlar ben bu arada genellikle telefondan yazıyorum sizlere. o yüzden alıntı yaparken bosluk olusuyor yapamıyorum direkt yazıyorum ve aralarda harf hatası olabiliyor. kısa da kestiğim oluyor. siz benim kusuruma bakmayın .

ayrıca dedim ya size sabahtan 59,5 cıktım diye. 59,2 iydim ne güzel diye. sanırım 59,2 gibiyim cünkü vc ye cıkmadan gittim tartıldım. :KK70:

not : suan pc den yazıyorum :KK36::KK36::KK36:

Son düzenleme:
20 tane margarinmi inanmıyorumm o zaman 40 margarin mi tasıyorum ben. ıykkk tiksindim valla ya acil vermem lazım bu kiloları :KK43:(

hele cocukta istiyoruz bir sene iki seneye kadar .o zamana kadar kesin vermem lazım cocuktan sonra daha da kötü olurum

hamılelıkte ben 18 kılo aldım ama 2 ayda verdım, bence sonrasını korumak çok daha zor kılo almaya elverişli vücut az birşey kaçırsan hemen depolanıyor, doğumdan sonra 52 kılo alan ben 1 sene sonra 60 oldum şaka gıbı

Sabah 2haşlanmış yumurta domates salatalık peynir
Öğlen yine mercimek çorbası bir dilim kepekli ekmek
ara olarak bir şeftali bir kase yoğurt
akşam yinee mercimek çorbası bir domates ve küçük dilim kepek ekmeği
az önce dondurma yedim ablamın doğum günü diye yemesem daha güzel bir gün olacaktı

Ben oglen kofte piyaz yedim eve geldim 60 dk sporka 500 kusur kal. Yaktim sonrasinda ton galikli mak. Yaptin esime bi tabakta bn goturdum

yürüyüşle 40gün verdim kendime bugünü ilk günü saydım. ünlülerle pek işim olmaz genelde ama ayşe özyılmazelin yazısını okuyunca iyice inancım arttı eski hale dönüşüm benim de o kadar zaman alır diye tahmin ediyorum. 1.gün biter:)

Evet keske yemeseydim ama n yapatim aksam yemegi yememistim esimle beeraber yemek istedim. Bu sabah 59.3 ciktim yine. Kahvalti etmedim. Ogle yemegini bekliyorum.
Hayirli kandiller herkeze kizlar

Dun mudurum zayifladinmi dedi belli oluyor sanırım yada sıkılasiyorum gun gectikce. Selulitlermde azalma var sanırım. Hergun yosun sabunu ile yikiyorum keseliyorum ve soguk su tutuyorum

slm kızlar dun kv getırdığı zeytınyağlı dolmaları goturduğum için çok çok pişmanım :KK43: bugun 59.4 çıktım
bu arada boylar kaç

Oglen orman kebabi cacik ve bulgur pilavi yedm. Pilav yedigim icin suclu hissediyorum kendimi ama bulgur kilo yapmiyo diyorlar

Sabahtan bir saat 10dk yürüyüşümü yaptım ayaklarım popom mahvolmuş durumda:)

Kahvaltıda 2haşlanmış yumurta dereotu peynir
arada: 4tane kayısı
öğlen: menemen üç dört kaşık 1dilim kepek ekmeği

az önce bir tane poğaça yedim. Bugünlük bitmiş olucak sanırım sadece meyve yemeyi düşünüyorum inşallah öyle olur. Bir iki saat sonra da plates inşallah.

eninde sonunda gidecek bu kilolarr:))

Günaydın kizlar dun evw gittim 30 dk spor yaptim 260 kal. Yaktm sonrasinda annemlere gittik ordada iki tane minik yani toplasan bir yarim ay seklinde cigborek yedim. Dun gun icinde tartildim ve 59.1 geldm. Opuyorum sizleri. Daha kahvalti yapmadm oglen yemek yocem sadece biraz sut ictim

Günaydııınn. Bugün tartıya inanamadım. Spordan geldim bir çay içip tartıya çıktım ve 58 inanılır değil:):):):))). üstelik dün akşam uyuyana kadar şeftali yiyip durdum çok pişmanım bugün hiç kaçamak ve ara öğün yapmayı düşünmüyorum. Herkese kolaayy gelsinn:)

Günaydııınn. Bugün tartıya inanamadım. Spordan geldim bir çay içip tartıya çıktım ve 58 inanılır değil:):):):))). üstelik dün akşam uyuyana kadar şeftali yiyip durdum çok pişmanım bugün hiç kaçamak ve ara öğün yapmayı düşünmüyorum. Herkese kolaayy gelsinn:)

Tatlım cok sevindim yaa içimizde ilk 58i goren sensin sanırım süpersinnn :KK9:

Buarada ben dün yazamadım sabah 6bucukta pikniğe gittik ve sabah oğlen aksam piknikte gecti
İnsan evdeki keke böreğe hayır diyebilse de pikniktekilere karsı koyamıyor galibaa:KK52: Toplamda yaklasık 1 ekmek yemişimdir akşama kadar:KK56:

Bu sabah tartıldığımda 59.7 geldim o yuzden
Bugunden itibaren spora da baslıyorum sonunda.

X