koşu+diyet ile zayıflıyorum katılmak isteyenler var mı??

Aramiza hosgeldin canim. Ins bi an once veririz. Benimde 7. Gun7m ve bende hala 60.7 60.1 arasi gidip geliyorum. Bugunden itibaren 40 dkyi 1 saate cikaracagim. Bi hafta sonra onar dk yukseltirim. Dun corba ve ayran ictim. Bu sabah pirinc v misir patlagi ile yes8l cay ictim. Oglen cacik kofte cok az corbaylla gecistirdim.

Dun 1 saate çıkardım kosuyu.aksam yemegnde salata dolma v corba ictim.uc bucuk saat sonra spor yaptim. 600 kalori yaktim. 6.5 km gittim. 1 litre su ictim. Bu sabah 59.9 rakamini gordum tartida. Bugun 7. Gunum 60.7 61.2 arasi gidiyordum ve sonunda 59 lu rakamlara indim.

Bu sabah form cubuklarindan dort tane filan yedm istahimi kesti. Iki bard. Yesil cay icttim oglen bir kasik turlu bir kasik corba 4 5 kasik yogurt ve ceyrek pors firin sutlac yedim. Aksam salata yada corba dusunuyorum ve oncesnde kosu :))

oh canım ne güzel 59a inmişssin ben çakılı duruyorum hala yerimde. Biraz moralimi bozmuyor değil ama bir kaç santim incelmeler var onlara tutunup devam ediyorum artık. Maşallah sana canım böyle devam:)

Sagol tatlim darisi senin basina. Dun tok karina tartildim yine 59.9 ciktim. 60 dk yürüyüşü mu yaptim ve iki bucuk saat sonra fazla abartmadan sadece esim yiyecek eslik edeyim diye kofte ve kizarmis ekmek yedim. Sabah kalktigimda 60.3 ciktim ( kahvalti yapmadim henuz. Sadece yesil cay ictim yine. Tokum suan icin.

Bozma moralini tatlim haftada bir dakikayi arttir .nabiz araliginida 110 130 arasi ayarla mumkun oldugunca . Ozaman yag yqkimi kacinilmaz zaten.

Bendede incelme oldu sanki ama esim farketmedigini soyluyor. Dur hele bir ay 1.5 ay gecsin asil o zaman kac kilo verecegim iz cikcak ortaya. Yilmak yok hemen devam

Evet ben de 40gün verdim kendime bakalım sonucu muhakkak olacak :)

Ben de elma sirkesi ve ılık suyumu içtim. Bir parça kepekli ekmek peynir ve yarım haşlanmış yumurtayla kahvaltı yaptım.

İnşallah artık tartıda bir oynama olur bir kaç güne.

Bu sabah kahvaltimda dunk7 gibi gecti. Sabah ac karina tartilmadim ama tok karina aksam ustu tartildigimda 59.7 ciktim. Ac karina sabahleyin 59.5 gelirdim demekki. Bugun regl oldum. Asil bu donemi atlatayim k8lom belli olacak. Aksam yemege davetliyiz.o yuzden spor yapmadim bugun. Hemde biraz agrim vardi. Neyse bir gunluk arasab bisey olmaz zaten izin gunumde iki kez yaptigimdan kapatirim.

kahvaltıda yarım dilim kepekli ekmek peynir domates salatalık. Öğlen ve akşam çorba ve salata. Bu akşam biraz da dondurma yedim o hiç iyi olmadı gibi ama insanın canı tatlı isteyince yine en hafifi. Ara öğünlerde de şeftali ya da kayısı yedim. Yarın bir şok etkisi yapması için sırf protein yapmayı planlıyorum. Bir ara dukan yaptıgımda müthiş ödem attıryordu. Umarım duran kilomu birazcık harekete geçirir.

Canım asıl sen çok iyi gidiyorsun maşallah maşallah. Bu gece kaçırsan bile ödül say kendine bir haftadan sonra hak ettin:)

Gunaydin tatlim. Bende bu sabah haslanmis yumurta beyazi zeytin bi dilim ekmek krem ucgen peynir cay eşliğinde kahvaltı yaptım. Dun gec yedigimdenmi bilmiyorum bu sabah 60.0 ciktim yine. Sporda yapmadim zaten. Dun sadece betaz et yedim aksam. Yemek yemedim baska ekmekte yemedim ama yarım dilim revaniden yemek zorunda kaldim. Bugun temizlik yapcam ardindan bi saat yuruyus. Aksam n yerim bilmiyorum

Tatl8m sirf protein uygulaman cok guzel boylece yagdan verirsin kastan degil. Ayrica dondurma kilo yapmaz tatlim. Ben n yapayim revani yedim (( meyveyi kestim ben seker var diye . Bir muddet sonra baslayacagim.

Olsun yarım dilim yemişsin fazla fazla atarsın bugun sen onu:)
Adet şişkinliğindendir canım o oynama iner iner üzülme hiç. Ben de elma sirkesini erikli tarçınlı çayın içine koydum bugün diğer türlü tadı dayanılmaz olmaya başladı.

Kizlarrr gunaydiin:)) konuya yeni rastladim muhabbetiniz bana cook yakin geldii bende bir haftadir spor salonuna gidiyorum ve diyet yapiorum. Suan 60kiloyum hedefim 55 insallah:)) ama benim zamanim kisitli oldugndan hemde simdi tatilde oldugumdan agir bi diyet yapiorum baya ac geziorum yani:/ 1 temmuza kadar devam edebilcem ama bende buraya yazarim hergun yaptiklarimi yediklerimi ve kilomu:) hepinize kolaylikklar daha dusuk kilolarda gorusmek dilegiyle simdilik hoscakalin ii gunler:))

İnşallah inşallah:):))) Ben eskiden çok rahat kilo verirdim şimdi stresten olsa gerek takılı kaldım bir gram oynamaz mı tartı inadına her dakika çıkıyorum ben de :)) Şu haftayı atlattıktan sonra açık alanda yürüyüşe başlamayı planlıyorum. Bugün protein yapıyorum haşlanmış yumurta yedim sabah da öglen de canım hiç tatsız tatsız et çekmiyor akşama da yoğurtla geçicek sanırım tekrar yumurtayı kaldıramıcam yoksa:) Gel gör ki hala oynama yok ama böyle devam elbet bu bünye çabalarıma cevap vericektir:)

Iyi akşamlar kızlar :)) hos geldin tatlim ama sıkı diyete gerek yok vence sak8n yapma yememezlik.o sekilde kilo veremezs8n. Metabolizmann calismaz.az az aama sık ye canım.

Bende eve geldim temizlik yaptim.spor yaptim bi saatte . 500 kalori yaktim. En son oglen yemistim patatesli tavuk salata cok az corba. Ne spordan once nede sonra bisey yedim. Sadece iki nektarin bi kupa cay ve bi sise su ictim

Günaydın kizlarrr bu sabah tartildim 59.6 ciktim. Sabah kahvaltim8 haslanms yumurta beyazi zeytn krem peynir cay eslugunde yyaptim.iglen çorba icecegm varsa salata yogurt yerim. Aksam gidince bi saat spor yapacagm yine. Uzun bi sure sureyu arttirmayi dusunmuyorum cunku hala alışamadım. Bacaklarm agriyo belki bu cumartesi degil gelecek hafta arttiririm

Günaydınlarrr:)

Ben de kahvaltıda bir dilim kepek ekmeği domates ve lor peyniri yedim. ip atladım sonrasında. İnanılmaz etkili. Kalp atışlarım eski canlılığında atıyor şu an:) Bir de bunu ekliyorum programa.

Selamlarr kizlar, dun spor salonunda pilates hocasini bekledigim icin baya uzun kaldim yuruyus bandi+eliptik+bisillet ve pilatesle 800kalori faln yaptm, yediklerimde sbah az sekerli kahve,oglen 100-150gr yogurt meyve(erik, kiraz karpuz), aksam tavuk yogurt200gr 2,5lt su ictim bu sabah 59.8dim tartida:) aslinda daha az cikmis olmayi bekliordum ama neyse bozmuyorum moralimi, sizin dediginiz metabolizmanin yavaslama ihtimalini dusunuyorum galiba ole bisi oldu..bugunluk boylee yarin gorusmek uzree herkese kolay gelsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…