- 9 Temmuz 2024
- 1.188
- 7.781
- 24
Ah bana bunlarla gelin nasıl mutlu oluyorum ben yapmışım gibi bir bilseniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şahanesinn
Maşallahh elemanımaaaEllssa Jou Boncuk2307 ( cezamı hallettim)
PAZARTESİ
Yesil cay
Sabah 9
2 yumurta
40 g kasar, 15 g tulum peyniri
1 hindi fume, 10 küçük yesil zeytin
Salatalık, havuc dilimi
12.00 1 dilim ananas, kahve
15.00 10 badem, yesil cay maden suyu
16.00
130 g kofte tavuk karisik ızgara
200 g brokoli
3 yk yoğurt
Salata
2 kibrit kutusu kadar yas pasta
Spor. 10.100 adım
Eki Görüntüle 3525356
Aslında vitamin takviyesi alıyorum ama demekki yetersiz kalıyor yine deGeçen biyerde okumuştum, bacaklarda sebepsiz yere oluşan morlukların sebebi c vitamini eksikliği olabiliyormuş, çok dikkatli ol canım
Özlemle bekliyoruz abla seniHamdolsun canım, iyiyim.
Saldım kendimi, yemeye dikkat edemiyorum, ödemle birlikte bacak sızılarım arttı, haricinde iyiyim. Sizleri özledim
Kısmet olursa 2 haftaya birlikteyiz
Vurduğumu da hatırlamıyorum ama genel olarak hızlı hareket ettiğim için fark etmiyor da olabilirim vurunca ağrı eşiğim yüksek ufak şeyler pek fark ettirmiyorAaa cidden mi, bir yere mi vurdun, morluk başka neden olur ki. Çok üzüldüm canım geçmiş olsun.
Teşekkür ederim kaptanım sağolasınAfiyet olsun
Magnezyum takviye al akşamları bir tane. Güzel uyutuyor sabahları dinç kalkıyorsun. Eksikliği tansiyon yükseltiyor.
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
İnşallah öyle olsun
Canıımmm ben şimdi nereden başlıyım üzüntümü nasıl tarif ediyim dışarıdayken mesajını okudum o dakikadan beri aklım inan sizde eve gelince uzunca yazmak istedim aylarca kızımla yaşadığım anlar gözümün önünden geçti boncuğun da biliyosun karnının altında elimize gelen fındık büyüklüğünde yumru vardı memede kist dedi karaciğer yetmezliği tedavisi gördüğü esnada o yumru yumurta büyüklüğüne ulaştı o durumda ameliyat riskliydi karaciğer tedavisi bitip bağışıklığının toparlanmasını bekletti doktoru bu sırada 6 çeşit şurup ve takviyesi vardı ve olduğu gibi bazılarını içince çıkarıyodu 9 ay gibi bir süre dönüşümlü ilaçlar takviyeler verdi hergün saati saatine içirdim ve 2.5 cc. lik şırıngayla damla damla besledim kundaklayıpta aylarca dışarı adım atmadım sonra bu 9 ay içerisinde ameliyatınıda oldu ve şuan hamdolsun şimdi sadece ömür boyu karaciğer takviyesi ve bazende mide koruyucu veriyorum güven bana senin oğlunda düzelicek şimdi doktoru büyük ihtimalle virbac mama verir 2.5 luk şırıngayla minicik yedirmeye çalışsan kuru mamasını robottan geçir minicik kavanoza koyuyodum sabahtan akşama kadar 2.5lik mamayı ve okadarcıkta suyu sabahtan akşama kadar elimde şırıngayla geziyodum bir damla yesin diye virbac mamayı tereddütsüz yer canım senden tek ricam nolur ona üzüntünü belli etme ben başka odalarda deliler gibi ağlayıp kızımın yanına öyle gidiyodum görmesin duymasın diye ama anlıyolar o anları yaşadım bugün ve üzüntümü tarif edemem biraz zaman alabilir ama oğlun düzelicek güven bana yeter ki sen anne olarak sakın pes etme keşke yakında olabilsem ben kendim yedirirdim kuzuma herşeyde yanındayım ve buradayım sabret canım biliyorum başarıcaksınız onlar sana muhtaç ve sende güçlü olmak zorundasınÇok moralim bozuk bıdıklarımdan birinde bir yumru gördüm veterinere götürdük 11 yaşında bir sürü test yapıldı
Böbrek, karaciğer yetmezliği ve yüksek şekeri çıktı sürü ilaç başladık iyi hissetmiyor yemek yemiyor tüm gün uyuyor zorla yediriyoruz keyfî hiç yok oğlumun benim de hiç yok çok üzgünüm
Canım desteğin için çok teşekkür ederim İnan dünden beri sersem gibiyim bize Hills liver mama önerdi.Canıımmm ben şimdi nereden başlıyım üzüntümü nasıl tarif ediyim dışarıdayken mesajını okudum o dakikadan beri aklım inan sizde eve gelince uzunca yazmak istedim aylarca kızımla yaşadığım anlar gözümün önünden geçti boncuğun da biliyosun karnının altında elimize gelen fındık büyüklüğünde yumru vardı memede kist dedi karaciğer yetmezliği tedavisi gördüğü esnada o yumru yumurta büyüklüğüne ulaştı o durumda ameliyat riskliydi karaciğer tedavisi bitip bağışıklığının toparlanmasını bekletti doktoru bu sırada 6 çeşit şurup ve takviyesi vardı ve olduğu gibi bazılarını içince çıkarıyodu 9 ay gibi bir süre dönüşümlü ilaçlar takviyeler verdi hergün saati saatine içirdim ve 2.5 cc. lik şırıngayla damla damla besledim kundaklayıpta aylarca dışarı adım atmadım sonra bu 9 ay içerisinde ameliyatınıda oldu ve şuan hamdolsun şimdi sadece ömür boyu karaciğer takviyesi ve bazende mide koruyucu veriyorum güven bana senin oğlunda düzelicek şimdi doktoru büyük ihtimalle virbac mama verir 2.5 luk şırıngayla minicik yedirmeye çalışsan kuru mamasını robottan geçir minicik kavanoza koyuyodum sabahtan akşama kadar 2.5lik mamayı ve okadarcıkta suyu sabahtan akşama kadar elimde şırıngayla geziyodum bir damla yesin diye virbac mamayı tereddütsüz yer canım senden tek ricam nolur ona üzüntünü belli etme ben başka odalarda deliler gibi ağlayıp kızımın yanına öyle gidiyodum görmesin duymasın diye ama anlıyolar o anları yaşadım bugün ve üzüntümü tarif edemem biraz zaman alabilir ama oğlun düzelicek güven bana yeter ki sen anne olarak sakın pes etme keşke yakında olabilsem ben kendim yedirirdim kuzuma herşeyde yanındayım ve buradayım sabret canım biliyorum başarıcaksınız onlar sana muhtaç ve sende güçlü olmak zorundasın
Arasıra bilgi verirsin lütfen
Sen daha datlusunÇok tatlısın bu isteğin ve azmin hiç kaybolmasın inşallah yazarken insan utanıyor, sırf o yüzden bile yemiyorum ben bazen
Tabi ki düzelicek şuan dünyalar benim oldu annesi doyurmuş suyunuda içmiş ohh şifa olsun sürecin nasıl olacağını bir günde zaten sıpa belli etmiş koca oğlan senii anneleri anca siz böyle üzün mamasınıda diğer kardeşlerinden gizli gizli yesin yoksa bitirirlerCanım desteğin için çok teşekkür ederim İnan dünden beri sersem gibiyim bize Hills liver mama önerdi.
Sipariş ettik gelmesini bekliyoruz. Şu an Royal canin yiyor kademeli olarak geçiş yapacağız. Son 1 testi kaldı o sonuca göre insülin iğnesi de başlayacaklar ama bu akşam biraz yemek yedi elimle besledim ben de biraz hareketlenmeye başladı suyunu içti o kadar mutlu oldum ki çok şükür sanırım ilaçlara çabuk cevap verecek yani ben öyle umuyorum. Yumruyu takip edeceğiz. Umarım büyümez aynı zamanda kalp kapakçığında da kaçak var dedi aynı anda bir sürü organda sorun olunca afalladık eşimle dün ve bu sabah kötüydü çok yavaş nefes alıyordu sürekli gözüm karnında bekledim nefes almaya devam ediyor mu diye gerçekten dünyam başıma yıkılmış gibi hissettim ama biraz hareketlenmeye başlayınca bana da enerji geldi.
Düzelicek inşallah atlatacak benim oğlum