koşu+diyet ile zayıflıyorum katılmak isteyenler var mı??

Günaydııınn. Bugün tartıya inanamadım. Spordan geldim bir çay içip tartıya çıktım ve 58 inanılır değil:):):):))). üstelik dün akşam uyuyana kadar şeftali yiyip durdum çok pişmanım bugün hiç kaçamak ve ara öğün yapmayı düşünmüyorum. Herkese kolaayy gelsinn:)

tatlım cok cok sevindim darısı bizlerin basına :)) ben daha 59,1 lerdeyim inşallah 58 lere inerim :))

sabah yarım bardak sü içtim tatlandırıcılı cay ve iki kücük kandil simidi yedim. birde evden cıkarken bir tane papaz eriği yedim o kadar :))) öğlen çorbayla geçiştirmek istiyorm.

Buarada ben dün yazamadım sabah 6bucukta pikniğe gittik ve sabah oğlen aksam piknikte gecti
İnsan evdeki keke böreğe hayır diyebilse de pikniktekilere karsı koyamıyor galibaa:KK52: Toplamda yaklasık 1 ekmek yemişimdir akşama kadar:KK56:

Bu sabah tartıldığımda 59.7 geldim o yuzden
Bugunden itibaren spora da baslıyorum sonunda.

1 ekmek miii ?? cızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :KK50::KK20: bir daha olmasınnnnn

ama piknikteyken bende kaçırıyorm tatlım ne yalan söyleyeyim.
spora baslamakla en doğru kararı verdin canım bi yandan kilo verirken bir yandan sıkılasacaksın ne güzel.

1 ekmek miii ?? cızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :KK50::KK20: bir daha olmasınnnnn

ama piknikteyken bende kaçırıyorm tatlım ne yalan söyleyeyim.
spora baslamakla en doğru kararı verdin canım bi yandan kilo verirken bir yandan sıkılasacaksın ne güzel.

:26::26: Hiç sorma canm o kadar yemeye tartıda daha fazlada cıkabilirdim ama tartı insaflı davrandı cok sukurr

Kahvaltımdan da bahsedeyim

2 haşlanmış yumurta biraz beyaz peynir ve bikaç dilim sucuk
Ekmek yemedim

Sabah ilk uyandığımda da 2 fincan yeşil çay

Tatlım cok sevindim yaa içimizde ilk 58i goren sensin sanırım süpersinnn :KK9:

Çok sağolun:)) Ama benim tartı dijital olmadığı için gerçekte kaç kiloyumdur bilmiyorum o yüzden ben giden kısımla ilgileniyorum:) başladıgımda tartım 60ı gösteriyordu şimdi 2aşağı inmek çok motive etti çünkü başlarda iki hafta özellikle hiç kıpırdamayınca.

Darısı hepimizin bütün kilolarının başına. 8 margarin gittii kaldı 12:))

Canm içimizde benden kısası yoktur diye düşünüyorum o yuzden benim hedefim 50ninde altına düsebilmek

Benim boyum 157:KK1:

benım boyumde 155 cm :emir_bebek:

o nedenle kılomu çok gosterıyorum,
58 kılo arkadaşı tebrık edıyorum senı darısı gerı kalanlara...
kızlar bu arada regl yaklaştı ve iştahım ınanılmaz arttı bana önerılerınız varmı

bu arada bugun 59.7 çıktım oysa dun 59.4 du :KK43: toparlıcam mutlaka...eylule tatıl rezervasyonu yaptırdık eylule kadar gitmesı lazım bu kıloların

Oglen cok az tavuk corbasi ictim yarm jepce gibi birde bir corb. Kasigi pilav tedim. Sonra aciktim kucuk kandil simiti yedim. Eve gidince spor yapcammm.

Bende yaklasik 2 ay oluyo kosu bandi alali hamileligimden kalan kilolarla basim dertte boyum 1.65 kilom 89 şuan. 60 kiloyla hamile kaldim 95 ile dogum yaptim dogumda 86 oldum sonra yediklerime dikkat ettim 79 oldum zayifliyoduum yavas yavas sonra oglum emmeyi birakinca tekrar kilo aldim simdi evde degilim esimin babanesine geldik torununu gorsun diye iki hafta burdayiz kosu bandima kavusunca bol bol spor yapicam.

İlk aldigimda 3 gün gayet iyiydi ozaman 86 kilodaydim kostum yurudum 6.6 da biraz zorladim kendimi 4. Gun 83 kiloydum kosu bandina bindim binmemle inmem bir oldu kosamadim dizlerime sanci girdi agridan mahfoldum 2 hafta gecmedi yuruyemiyodum egilip kalkamiyodum uyuyamiyodum bile en sonunda doktora gittim çok zorlamissin dedi krem ilac agri kesici ne varsa verdi 3 gun sonra biseyim kalmadi sonrada babanneye geldik burdada oldum 89 dikkat etmenin zamani çoktan geldi geciyo bile :-(

Heyyoooo
Şuan tartıldım 59.3 geldimm
Sabaha 58e duscem hissediyorummmmmmm

Buarada kahvaltıyı yazmıstım akşam yemeğinde de 1 tabak yeşil fasulye yedim ekmeksiz

Simdi buyuk bir bardak süt içip yatıcam

Sabahı heyecanla bekliyorummmm

İyi geceler kızlar bu saatte yazmam ilginç olacak ama bütün sayfaları okuyup hırslandım :) beni de aranıza alır mısınız :)

Bu sabah da yürüyüşümü yaptım tartı ne gösterecek bilmiyorum oturduğum yerde kaldım yorgunluktan:)

GüneyNil tebrik ederimmm inşallah 55lere kadar düşmek nasip olur hepimize:)

Slm kizlar bugun 59.3 ciktim uzun zaman sonra ilk kez cok mutluyum, sabah salatalık domates az peynirle kahvalti yaptim. Bu arada regl öncesi tatlı krizim devam ediyor :KK43:

İyi geceler kızlar bu saatte yazmam ilginç olacak ama bütün sayfaları okuyup hırslandım :) beni de aranıza alır mısınız :)

Hosgeldin canım
Tabi ki katılabilirsin büyük bir hırsla devam ediyoruz:KK1:

Bu sabah da yürüyüşümü yaptım tartı ne gösterecek bilmiyorum oturduğum yerde kaldım yorgunluktan:)

GüneyNil tebrik ederimmm inşallah 55lere kadar düşmek nasip olur hepimize:)

Aminnnnn
Benim hedef 45 tabi ama once bir 55leri gorelimde :nazar:

Slm kizlar bugun 59.3 ciktim uzun zaman sonra ilk kez cok mutluyum, sabah salatalık domates az peynirle kahvalti yaptim. Bu arada regl öncesi tatlı krizim devam ediyor :KK43:

sen simdi reglden dolayı şişmişsindir birdee 59.3ten daha azsındır belkide:)
Canım tatlı krizlerin için bir sey onermek istiyorum

Ben yeni keşfettim Hershey's isminde bir cikolata kutu içerisinde top top
Canım tatlı istediğinde onu agzıma atıp emiyorum o bitene kadar tatlı krizim de gecmiş oluyor, tadı da cok lezzetli
O şekilde bir cikolata bulursan guzel olabilir
O kadar etkilemiyor gercekten kiloyu

Veeee kızlar cokk mutluyummmm
Bu sabah 58.6 geldimm galiba cok hızlı su atıyorum
Bundan sonra yavaslayabilir belki ama bu beni acaip motive ettiii:KK1:

Bu konuyu iyi ki açmışsınnnn :KK16:

Bir de dun aksam spora basladım
50dk bisiklet cevirdim 400 kalori yaktımm acaip ter attımm

Bugunku kahvaltımda dunun aynısı sekilde..

Merhaba kizlar hosgeldin gizemmm n demek tabiki aramiza katilabilirsin.

Senide gon7lden tebrik ediyorum nilcim :)) ben dun tok karina 59.1dim spordan once ve sonra keske yemeseydim aksam o pilavi v salatayi. Eve gidince tartilcam yine bakalim kac cikacagm.temuzlik ve spor yapacagim bu aksam yemek yemeyi dusunmuyorum. Bu kilo 58 i gorecekkkk o kadarrr.... sabah normal yarm simit yumurta cay peynir zeytin yedm o kadar. Oglen corba v tavuk yedim kizlar.

Dua edin bana n olur yarin kilomda dusus olsun :KK43:(

Merhaba kizlar hosgeldin gizemmm n demek tabiki aramiza katilabilirsin.

Senide gon7lden tebrik ediyorum nilcim :)) ben dun tok karina 59.1dim spordan once ve sonra keske yemeseydim aksam o pilavi v salatayi. Eve gidince tartilcam yine bakalim kac cikacagm.temuzlik ve spor yapacagim bu aksam yemek yemeyi dusunmuyorum. Bu kilo 58 i gorecekkkk o kadarrr.... sabah normal yarm simit yumurta cay peynir zeytin yedm o kadar. Oglen corba v tavuk yedim kizlar.

Dua edin bana n olur yarin kilomda dusus olsun :KK43:(

Olacak insallah canım
Sen odemınıde attıgın için artık yavaslamıstır sanırım düşüş
Benimde yavaslar diye tahmin ediyorum
Ama cok azimliyiz, olacak

Selam kızlar bugun çok yogundum eve yeni geldim sabahtan beri ağzıma birşey sürmedim malesef sadece su ile ayakta duruyorum :) kardeşim gelince salata çorba yemeyi düşünüyorum.Birazdan spor yapacağım.Koşmayı düşünüyorum ne kadar süre bilmiyorum ama ardından bisiklet ve ezgersizler.Ben 1.82 boyun da 55 kiloyum ama belim çok kalın malesef ve üst bacaklarım salık biraz sıkılaşmak istiyorum.Hepimize kolay gelsinnn :)

X