Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neymiş konuşmaya devam ederseniz birbirinizden tiksineceğiniz mesele?Selam, yarım saat önce ayrıldık. 5 saat konuştuk. Çok garipti ya, olduğu kadar. Ona hak verdiğimi eğer devam edersek ona artık güvenemeyeceğimi söyledim. Hayatımıza birden çıkıp girmeye hakkımız olmadığını söyledim.
Neyse hanımlar ya, buluştuğum için asla pişman değilim. Belki ileride olurum, bilmiyorum. Samimiyetine inanıyorum.
Neler anlattı çok merak ettimSelam, yarım saat önce ayrıldık. 5 saat konuştuk. Çok garipti ya, olduğu kadar. Ona hak verdiğimi eğer devam edersek ona artık güvenemeyeceğimi söyledim. Hayatımıza birden çıkıp girmeye hakkımız olmadığını söyledim.
Neyse hanımlar ya, buluştuğum için asla pişman değilim. Belki ileride olurum, bilmiyorum. Samimiyetine inanıyorum.
Sizin kabul etmeniz üzerine kendisi ne tepki verdi hoş işine gelmiştir bu durumSelam, yarım saat önce ayrıldık. 5 saat konuştuk. Çok garipti ya, olduğu kadar. Ona hak verdiğimi eğer devam edersek ona artık güvenemeyeceğimi söyledim. Hayatımıza birden çıkıp girmeye hakkımız olmadığını söyledim.
nE?Yanındayken onun telefonundan izin alarak kendi telefonumu, instagramımı sildim.
Detaylarıyla anlatmadı, ben de özel bi konu olduğu için detay sormak istemedim. Belki dediğiniz gibidir bilmiyorum,ama samimiyetine inanıyorum. Konuştuk, o konuşmayı kesmenin daha mantıklı olduğunu anlattı. Bana bekle demek ya da beni yormak istemediğini söyledi. Ben de direkt beni hayatından çıkarmak istediği için devam etsek bile güvenemeyeceğimi söyledim. Yanındayken onun telefonundan izin alarak kendi telefonumu, instagramımı sildim. Bunu yapmama baya bozuldu. Sonra bir yarım saat yürüdük. Beni tramvaya bıraktı, beklerken belki yarım saat sarıldık kaldık. Sjdmdjdnjd çok saçma valla çok saçma, asla dramatize etmek istemiyorum olayı ama olay bundan ibaret kızlar.
Detaylarıyla anlatmadı, ben de özel bi konu olduğu için detay sormak istemedim. Belki dediğiniz gibidir bilmiyorum,ama samimiyetine inanıyorum. Konuştuk, o konuşmayı kesmenin daha mantıklı olduğunu anlattı. Bana bekle demek ya da beni yormak istemediğini söyledi. Ben de direkt beni hayatından çıkarmak istediği için devam etsek bile güvenemeyeceğimi söyledim. Yanındayken onun telefonundan izin alarak kendi telefonumu, instagramımı sildim. Bunu yapmama baya bozuldu. Sonra bir yarım saat yürüdük. Beni tramvaya bıraktı, beklerken belki yarım saat sarıldık kaldık. Sjdmdjdnjd çok saçma valla çok saçma, asla dramatize etmek istemiyorum olayı ama olay bundan ibaret kızlar.
Samimiyetine inanıyorum demişsiniz. Ben dahil su forumda konunuzu okuyan sözgelimi 1000 kişiden 999 u buna inanmaz. Her şey o kadar bariz ki.. siz inanmak istediğiniz için inanıyorsunuz sadece.
O adam sizden gerçekten etkilenseydi, gerçekten size güçlü duygular besleseydi değil sizden vazgeçmek, kapınızda köle olurdu.
Bir kadin nasıl vazgeçilmez olur biliyor musunuz? "Vazgeçerek.."
Çok sevdiğim bir söz var: "Vazgectigin topraklar senindir."
tamamen senin kafanı karıştırmaya, sende bir etki yaratmaya yönelik hareketler bunlar özellikle sondaki sarılma kısmı.Detaylarıyla anlatmadı, ben de özel bi konu olduğu için detay sormak istemedim. Belki dediğiniz gibidir bilmiyorum,ama samimiyetine inanıyorum. Konuştuk, o konuşmayı kesmenin daha mantıklı olduğunu anlattı. Bana bekle demek ya da beni yormak istemediğini söyledi. Ben de direkt beni hayatından çıkarmak istediği için devam etsek bile güvenemeyeceğimi söyledim. Yanındayken onun telefonundan izin alarak kendi telefonumu, instagramımı sildim. Bunu yapmama baya bozuldu. Sonra bir yarım saat yürüdük. Beni tramvaya bıraktı, beklerken belki yarım saat sarıldık kaldık. Sjdmdjdnjd çok saçma valla çok saçma, asla dramatize etmek istemiyorum olayı ama olay bundan ibaret kızlar.