• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmayı bitirmek istedi, yarın görüşüyoruz ne diyeceğim

Şimdi siz bu adamla ciddi düşünüyorsanız eğer söyleyeceğim tek şey var ayrılın.
İki neden var ayrılmanız için birincisi adamın karşına başka bir kadın çıkmış öyle yada böyle zaten ilişkiyi bitirecek o yüzden siz ayrılın
2. Neden diyelim ki adamın gerçekten ailesi ile ilgili gergin olduğu bir konu var ve adam size sizi kıracağını cirkinleşegini söylüyor eee yani bu konuyu diyelim atlattınız evlendiniz bu adamın hayatında herşey hep çok mu güzel olacak hiç sıkıntısı derdi olmayacak mı her dertte size mi çirkinleşecek böyle bir adamla ömür mü geçireceksiniz ???

Selam, yarım saat önce ayrıldık. 5 saat konuştuk. Çok garipti ya, olduğu kadar. Ona hak verdiğimi eğer devam edersek ona artık güvenemeyeceğimi söyledim. Hayatımıza birden çıkıp girmeye hakkımız olmadığını söyledim.

Neyse hanımlar ya, buluştuğum için asla pişman değilim. Belki ileride olurum, bilmiyorum. Samimiyetine inanıyorum.

Selam, yarım saat önce ayrıldık. 5 saat konuştuk. Çok garipti ya, olduğu kadar. Ona hak verdiğimi eğer devam edersek ona artık güvenemeyeceğimi söyledim. Hayatımıza birden çıkıp girmeye hakkımız olmadığını söyledim.

Neyse hanımlar ya, buluştuğum için asla pişman değilim. Belki ileride olurum, bilmiyorum. Samimiyetine inanıyorum.
Neymiş konuşmaya devam ederseniz birbirinizden tiksineceğiniz mesele?

Sırf ailevi sorunları yüzünden mi böyle yapmış peki.. Ne bilim insan dertlendiği zaman yanında kendisine destek çıkacak birini arar. Ama boşver üzülme demek ki hayırlısı buymuş

Neler anlattı çok merak ettim

Sizin kabul etmeniz üzerine kendisi ne tepki verdi hoş işine gelmiştir bu durum

Detaylarıyla anlatmadı, ben de özel bi konu olduğu için detay sormak istemedim. Belki dediğiniz gibidir bilmiyorum,ama samimiyetine inanıyorum. Konuştuk, o konuşmayı kesmenin daha mantıklı olduğunu anlattı. Bana bekle demek ya da beni yormak istemediğini söyledi. Ben de direkt beni hayatından çıkarmak istediği için devam etsek bile güvenemeyeceğimi söyledim. Yanındayken onun telefonundan izin alarak kendi telefonumu, instagramımı sildim. Bunu yapmama baya bozuldu. Sonra bir yarım saat yürüdük. Beni tramvaya bıraktı, beklerken belki yarım saat sarıldık kaldık. Sjdmdjdnjd çok saçma valla çok saçma, asla dramatize etmek istemiyorum olayı ama olay bundan ibaret kızlar.

Detaylarıyla anlatmadı, ben de özel bi konu olduğu için detay sormak istemedim. Belki dediğiniz gibidir bilmiyorum,ama samimiyetine inanıyorum. Konuştuk, o konuşmayı kesmenin daha mantıklı olduğunu anlattı. Bana bekle demek ya da beni yormak istemediğini söyledi. Ben de direkt beni hayatından çıkarmak istediği için devam etsek bile güvenemeyeceğimi söyledim. Yanındayken onun telefonundan izin alarak kendi telefonumu, instagramımı sildim. Bunu yapmama baya bozuldu. Sonra bir yarım saat yürüdük. Beni tramvaya bıraktı, beklerken belki yarım saat sarıldık kaldık. Sjdmdjdnjd çok saçma valla çok saçma, asla dramatize etmek istemiyorum olayı ama olay bundan ibaret kızlar.

ay açık kapı bırakıyor. inanma başka biri var, ya yeni tanıştı ya yeni gelişmeler oldu.
sarılma kısmını okuyunca asla inanmadım.
gitmicektiniz, şimdi her zaman kapının önünde bekleme pozisyonundassınız.

Amaaaan, ergen ergen olaylar işte. Ortada inanilcak bir samimiyet yok. Sadece takintilar var.

Samimiyetine inanıyorum demişsiniz. Ben dahil su forumda konunuzu okuyan sözgelimi 1000 kişiden 999 u buna inanmaz. Her şey o kadar bariz ki.. siz inanmak istediğiniz için inanıyorsunuz sadece.

O adam sizden gerçekten etkilenseydi, gerçekten size güçlü duygular besleseydi değil sizden vazgeçmek, kapınızda köle olurdu.

Bir kadin nasıl vazgeçilmez olur biliyor musunuz? "Vazgeçerek.."

Çok sevdiğim bir söz var: "Vazgectigin topraklar senindir."

Samimiyetine inanıyorum demişsiniz. Ben dahil su forumda konunuzu okuyan sözgelimi 1000 kişiden 999 u buna inanmaz. Her şey o kadar bariz ki.. siz inanmak istediğiniz için inanıyorsunuz sadece.

O adam sizden gerçekten etkilenseydi, gerçekten size güçlü duygular besleseydi değil sizden vazgeçmek, kapınızda köle olurdu.

Bir kadin nasıl vazgeçilmez olur biliyor musunuz? "Vazgeçerek.."

Çok sevdiğim bir söz var: "Vazgectigin topraklar senindir."

Gerçekten hak veriyorum size. Konuyu konuyor olsaydım ben de ıssız adam tribi derdim. Belki geröekten de kandırıldım. Öyle ya da böyle hiçvir şekilde bir daha hayatıma girmesine izin vermem

Ya siz fazla safsınız ya da kendinizi kandırıyorsunuz.

Sorunları olan insan ama sizden hoşlanan bir insan, sizi kaybetmek istemez. Sorunlarım var bu aralar, seni kaybetmek istemiyorum, beni hoş gör; hoş göremem diyorsan sen bilirsin tarzı bir şeyler der enn fazla.

Sizin konuştuğunuz kişiyse, siz sorunlar önemli değil yanında olurum demeyin diye resmen bahaneleri de dizmiş yanında. Neymiş sizi tiksindirecekmiş. Napacak sabah ailevi sorunla uğraşıp akşam size küfür mü edecek? Samimi olsa bi kere bu cümleyi kurmaz. Sorunlarım var sana odaklanamıyorum bitirelim der belki ki bence bunu da demez. Bu tiksindirme cümlesiyse ‘bahane’.

O buluşmaya giderseniz cepte olduğunuzu bilecek. Biraz gurur yapın lütfen.

Bence ailesi biriyle tanıştırmak istedi, daha tanışmadı. Sizle bitirip onla tanışacak. Ya da sizden elektrik alamadı, kırmamaya çalışıyor.

Size bir örnek vereyim. Ergenliğimde ben de bunu yapmıştım malesef. Derslerim çok yoğun odaklanamıyorum ama seninle mutluyum tarzı şeyler dedim ayrıldım çünkü yedekte kalsın istedim. Sonra da canım sıkıldıkça yazdım.

tamamen senin kafanı karıştırmaya, sende bir etki yaratmaya yönelik hareketler bunlar özellikle sondaki sarılma kısmı.
zamanında benim dayım aşkından güya ölüp bittiği ama aldattığı için kendisini terk eden sevgilisini yeniden döndürme planları yaparken ''bi sarılsam gerisi gelecek, sarıldığımda mutlaka etkilenir, sarılacak kadar yaklaşsam gerisi kolay hallederim'' demişti. kızın sokağına bile giremedi o ayrı konu.

sen güvenemeyeceğini söyledin, yalvarmadın etmedin sonra bir de instagramını sildin diye elindeki son koz olan sarılıp kalmayı oynamış. aklınca sende soru işareti bırakacak, hareketlerine anlam vereme, ya çok saçma pisi pisine bitti de ve onu yeniden ara sor yarın öbür gün diye yapılan hareketler bunlar.

yarın öbür gün takar koluna birini, o zaman anlarsın.

Back
X