- 3 Ekim 2017
- 2.451
- 1.789
- 133
böyle düşünme.
sadece gerçekten zeki insanlar nerde aptal nerde zeki gibi davranacağını bilir, affına sığınıyorum aptal kelimesi için ama. anladın ne demek istediğimi.
boşver o seni inandırdığını sansın.
ben bayılıyorum insanların böyle herkes akılsız bi kendisi akıllıymış gibi davranmasına. komik duruma düşüyorlar, karşılarına geçip çekirdek eşliğinde falan izleyesim geliyor onları.
yarın öbür gün yazmaya, dönmeye kalkarsa ağzının payını güzelce verirsin.
ama döner diye de bekleme sakın. elde etmeye çalışmak, dönmesini beklemek de insanın kendisine zarar verir.
elde edememek, bir şekilde elde tutamamak ya da, insanda takıntıya neden olabiliyor ve bazen bunu aşk, sevgi sanıyoruz.
hırs yapıyoruz vs.
hiç bakma arkana, birileriyle tanışasın varsa tanış, yok şimdi çekemicem kimseyi dersen de kendi kendine güzel zaman geçir. kafanın rahat olmasının keyfini çıkar.
Ya çok saçma gelecek ama sürekli saçma sapan tiplerle uğraşıyorum. Daha önce konuştuğum tipler için aman aman üzülmedim çünkü kafamda hep soru işareti vardı. Bu bahsettiğim çocuk o kadar net ve samimi yaklaştı ki, çoğu şeyde samimiyetine inanmıştım. Şaaak! Saçma sapan ne olduğu belirsiz bahaneler sonra.