- 3 Ekim 2017
- 2.451
- 1.789
- 133
Ama gidecek. Bundan yüzde bir milyon eminim.
Yeeep gidicem, ama sahiden asla açık kapı kalmasına izin vermem. Yedekte pozisyonuna sokmam kendimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama gidecek. Bundan yüzde bir milyon eminim.
Çok doğru tespit. Eğer giderse kaybeder.Jeehan gitmemelisin, gitmee. Başıma gelse ben de kesin giderdim ama dışardan bakınca görebiliyorum sadece. Evet o bunu hak etmiyor diye söylüyoruz hepimiz. Ama onu istiyorsan da gitmemelisin. Gitmezsen eğer merak uyandırabilirsin.
Ama illa gideceğim diyorsan da bir arkadaşın dediği gibi çok cool ol. Hatta açık kapı bırakmam demişsin ya, böyle net tavırlar sergileme bence. Hiç takmıyormuş gibi ol. Yani ne bileyim, sallama hiç onu. Hep mutlu ol, cool ol. Öyle git madem
Gelismeleri haber eder misiniz?Yeeep gidicem, ama sahiden asla açık kapı kalmasına izin vermem. Yedekte pozisyonuna sokmam kendimi
Gelismeleri haber eder misiniz?
Ben güzel seyler olmamasını temenni ediyorum, sizin naif kalbinizin tekrar kırılmaması adına.. Çünkü böyle bir adam yarın yine ilk fırsatta size sirt çevirecek. Çünkü bu tarz adamlar karsilarindaki kadınla toksik bir iliski kurarlar. Gerekçe her ne olursa olsun her an yarı yolda bırakabilir sizi.Tabi ki umarım güzel şeyler olur :)
bazen güzel şeyler oldu sanırsın ama sadece kötü şeyler ötelenmiş olur...Tabi ki umarım güzel şeyler olur :)
Sanırım konuyu okuyor olsam ben de aynı yorumu yapardım, ama başka birisi olduğundan şüphelenmiyorum. Wpa bile benle konuşurken giriyor, mesaj attığımda çoğu zaman anında dönüş yapıyor iş yerinde de hiçvir kızla yakınlığı yok nerdeyse, instagramda çok az kişi takip ediyor geneli akrabası vs.
çooookkkkk benzerini 20li yaşlarımda yaşadım, daha 24 saat önce aşkım balım böceğim sen benim ruhumsun diyen adam ertesi gün gezerken şak diye elimi bıraktı aaa dedi şirketten birini gördüm dedi bilmesinler vs dedi ben de saf aşık yedim bunu, o akşam yine methiyeler şiirler şarkılar, aaa ertesi gün oldu akşama kadar çıt yok adamdan, en son akşam bi mesaj seni üzmek istemiyorum ama işlerle ilgili ciddi sıkıntılarım var bu süreçte seni yıpratmak istemiyorum sen çok kıymetlisin bi süre senden uzak dursam daha doğru olacak deyip iletişimi kesti benimle. ben salak gbi bi gün dönecek diye beklerken bu çoktaaaaannnnn sevgili yapmış kendine gününü gün ediyormuş bile
söyleyeceklerim bu kadar
hem nasılVay namussuz vay
Sizi bilmem ama ben çok kızıyorum bu bahanelere. Devam edersek birbirimizden tiksinebiliriz ne demek, ne mana, ne saçma tehditvari bir ukalalık! Güven verdiğin, sana güven duymuş kişiyi aile sorunları nedeniyle böyle çirkin bir ifadeyle ayrılmaya mecbur bırakmak bence zaten kendisinin güvenilmez, zoru görünce tabanları yağlayan, gelecek düşüncesiyle de asla bir yola çıkılmaması gereken birisi olduğunu gösteriyor. Birliktelikler sadece iyi gün için midir? Binbir sorunun olur yine elini bırakmaz, yanında olmayı /yanında olmasını istemeyi tercih eder, aksini düşünemezsin bile. Ha konuşursun başımda böyle bir durum var, daha az görüşmek zorunda kalabiliriz, ben biraz asabi ve negatif olabilirim, senden anlayış bekliyorum dersin budur. Üzülmeyin ama Bence sizden yeteri kadar etkilenmemiş ki ilk gözden çıkardığı sizsiniz. Bu durumda. hiç öyle karalar bağlamayın karşısında. Hatta hiç umursamadışınızı hissettirin. "boşver ya ilk zorluğunda beni gözden bırakacağını bilsem zaten hiç başlamazdım. Başka bir nedenle olsa üzülürdüm belki ama değer görmediğim biriyle asla beraberliği yürütmem ben de" filan deyin. Şımarık ve sinir bozucu değil ama gayet neşeli ve pozitif olun çünkü geneli böyle bir ayrılıkla karşılaşınca daha eve dönerken pişman oluyor ben bu kızı neden bıraktım ya diye. Eğer bir başkası yoksa aklı sizde kalsın böylece! Olur da bir gün gelip de tekrar daha deneyelim dediğinde de sıkı bir zorlayın kendisini.Hanımlar selam,
Şu an o kadar şaşkın ve tuhaf hissediyorum ki. Direkt konuya giriyorum, Aşağı yukarı bir buçuk aydır işyerinden birisiyle konuşuyorum, 3 hafta önce buluşmuştum. Görüşmemiz çok çok güzel geçti. Hiçbir falso hareketini görmedim, beni dinlerken mimikleri halleri çok tatlıydı. Sonrasında da çok ilgili davrandı. 2 gün önce evlerine bir misafir geldi o günden beri feci morali bozuk, çok az konuşuyoruz. Ailesel, babasıyla ilgili bi sorun olmuş. Özel bi konu olduğu için detay sormak istemedim bence olabildiğince anlayışlı davrandım.
Bu akşam telefonda konuştuk bana, az biraz ailesel sorunundan bahsetti bu süreçte çok gergin olduğunu, beni de istemeden kırabileceğini bunu asla istemediğini vs anlattı. Lafı, istersen konuşmayı bırakalıma getirdi. Ben ne diyeceğimi bilemedim. Şimdi konuşmayı bitirirsek bi daha aynı samimiyette tekrar konuşamayacağımızı vs söyledim. Bana eğer konuşmaya devam edersek, birbirimizden tiksinerek konuşmayı bitireceğimizi söyledi. Eğer bu kadar kırılmayı göze alıyorsan devam edelim dedi. Aklına başka bi şey gelmesin başka birisi vs kesinlikle yok dedi.
Hanımlar, ilk defa başıma böyle bi şey geliyor. Hareketlerinden bi samimiyetsizlik görsem tamam, ama çok tuhaf hissediyorum.
Yarın akşam görüşeceğiz, ikimizde birbirimizi görmek istedik. Nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. Konuşmayı direkt kesmek istemesine, beni direkt hayatından çıkaracak olmasına çok üzüldüm.
Bu ne şimdi, lütfen konuşmaya devam edelim diye yalvaracak değilim ama şak diye bitmesi de çok tuhaf geliyor. Bi yandan bencillik mi ediyorum diye kendimi yiyorum.
Ayol öyle olur mu diger kizlara ayip olurEvlen o zaman gerizekalı di mi, çok komik bu erkekler ya![]()