Kızlar naptınız?

Birbirinize girmişsiniz, banlananlarınız bile olmuş. Hepsini okuyamadım ama herkesin hayata baktığı pencere, tecrübeleri, karakteri farklıdır. Hepinize saygı duyuyorum. İnsan bu hayatta hiçbir şey için ben yapmam ya da benim başıma gelmez dememeli.
Bu konuyu açarken birkaç tavsiye alırım diye düşünmüştüm. Herkes gerçekten benimle dertlendi, hepiniz ablalarım kardeşlerim oldunuz. Örnekler vererek anlattınız. İyi ki de konuyu açmışım.
Ama maalesef konu patlama yaşadığından eş kişisinin ailesi tarafından fark edildi ve önüme geldi. O yüzden sizlerden de özür dileyerek
Mune
konuyu kilitlemeni rica edeceğim. Daha fazla üstlerde kalmasın unutulsun.
Son bir güncelleme geçeyim. Evi satmak istemediğimi söylediğimden beri aramız limoniydi zaten. Dün akşam bir patlama yaşayıp ona artık aşık olmadığımı, hayata dair tüm hevesimi söndürdüğünü, onunla evlenmemin bir hata olduğunu ve boşanmak istediğimi söyledim. Tabi kızılca kıyamet koptu. Yarın ailelerle bir araya gelip durumu açıklayacağız. En az hasarla boşanmak için elimden geleni yapacağım. Benim için zorlu bir süreç başlıyor gibi görünüyor kızlar.
İki konuya da açıklık getireyim. Altınların tamamını vermemiştim. Yarısından azını vermiştim, ama geri kalanı da ev alırken katacaktım zaten. Şimdi durum ne olur bilmiyorum altınları geri isteme hakkım oluyor sanırım.
İkincisi, ailem maalesef yıllarca ayrı yaşamasına rağmen boşanmamıştı. Yani annem babam evliydi ama boşanmış gibi yaşıyorlardı. Şu an ikisi de 60’lı yaşlarda ve daha yeni resmi olarak boşandılar.
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Bazen gerçekten insanın basireti bağlanıyor demek ki. Gerçekten zeki de bir kızım aslında ama yaşanan her şeyin bir sebebi vardır elbet.
Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim

Sonrasında yine güncelleme yapmak için bir konu açarım ama birbirinize girmeyeceksiniz ona göre.