• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmayı bitirmek istedi, yarın görüşüyoruz ne diyeceğim

bence o buluşmaya gitmemelisin. yani gitme amacın ne ki? gidince düzelecek mi? düzelmeyecekse neden gidiyorsun?
yok çok içimde kalır yine de gideyim, gitmezsem pişman olurum diye düşünüyorsan da git o zaman, iptal etme. ama buluşmada sıcak davranma, soğuk davran. umursamaz takıl. bi kahve iç kalk. konuşsun, dinle, he he hayırlısı deyip geç. eğer böyle yaparsan gerçekten dikkatini daha fazla çekmiş olursun. o muhtemelen senin itiraz etmeni bekliyor, tam tersi davran. kendin bilirsin de geç, ters köşe olsun. üzülsen de sakın belli etme, eğer sosyal medyada takipleşiyorsanız hayat devam ediyor mesajı vermeyi ihmal etme paylaşımlarınla.

Bu ne ay. Anı gelgitleri olan erkekler tehlikelidir. Hiiiiç gurur yapma meraklı da olma yoluna bak. Peki de geç. Bana öyle geliyor ki bir zaman sonra yine düşer peşine. Ama dediğim gibi erkegin gitgellisi de dertsiz başına derttir.

Hepinize çok teşekkür ederim, tüm yorumları okudum bana kızacaksınız ama görüşmeye gideceğim. Ama asla geri dönüş için açık kapı bırakmam bittiğinde. Başkası anlatsa inanın ben de aynı tepkileri verirdim, yalan söylüyor derdim ama sanırım inanıyorum. Kötü olduğu çok belliydi, yaptığı her şekilde yanlış. Ailesel bi şey için beni direkt hayatından çıkaracak olması çok çok üzücü. Ama nolacak bir kez daha görüşsem, eğer samimiyetine inanmazsan tamam der tamamen iletişimi koparırım. Geri adım atmasına da izin vermem.

Umarım akşam hayal kırıklığı yaşamam.

Yeniden teşekkür ederim hepinize ❤️
Donunce gelişmelerden haberdar et bizi

Kizlar kusura bakmayın ama siz böyle konusunca ben sizlere hayretle bakıyorum. Gerçekten sorunu olamaz mi, ki erkek bu sorunu oldugunda çoğumuzun sinir olduğu huyu değil midir, susarlar konuşmazlar. Bizde konuşmak isteriz. Yeni iliski oluncada gayet rahatta vazgecebiliyorlar.
Belki konu sahibinin ileride cok ama cok mutlu olacagi biri bunu hiçbirimiz bilmiyoruz. Direk kestirip attınız bir kenara.

Gerçekten sorunu olabilir evet ama sorunun varsa bunu sevdiğinle atlatmak daha kolay değil mi? Sana iyi gelen biriyle, sohbet ederken kafanı dağıtabileceğin biriyle?
Her sorun yaşadığında az ötede oyna diyecek birine hacet yok bence.

Sanırım konuyu okuyor olsam ben de aynı yorumu yapardım, ama başka birisi olduğundan şüphelenmiyorum. Wpa bile benle konuşurken giriyor, mesaj attığımda çoğu zaman anında dönüş yapıyor iş yerinde de hiçvir kızla yakınlığı yok nerdeyse, instagramda çok az kişi takip ediyor geneli akrabası vs.
Belki aklına başka biri düştü. Aklını da okuyamazsınızya

Gerçekten sorunu olabilir evet ama sorunun varsa bunu sevdiğinle atlatmak daha kolay değil mi? Sana iyi gelen biriyle, sohbet ederken kafanı dağıtabileceğin biriyle?
Her sorun yaşadığında az ötede oyna diyecek birine hacet yok bence.
Keske dediğiniz gibi olsa erkeklerle farkli yaratıklarız ve inanın ayni seyin kavgasını yapiyorum. Cevremdeki butun erkek arkadaşlarimda ayni. Bunun üzerine yazılmış kitapta var biliyorsunuz ki. Savunduğum sey ayni sey ama malesef olmuyor.

Keske dediğiniz gibi olsa erkeklerle farkli yaratıklarız ve inanın ayni seyin kavgasını yapiyorum. Cevremdeki butun erkek arkadaşlarimda ayni. Bunun üzerine yazılmış kitapta var biliyorsunuz ki. Savunduğum sey ayni sey ama malesef olmuyor.

Yok ya ben farklı yaratıklar olduğumuzu düşünmüyorum🙈
Kadınlarda erkekler gibi kendi içlerinde farklı.
Ona bakarsak ben bazı kadınlardan da farklı bir yaratığım. O yüzden kendim gibisini ararım. Gizem yaratıp misafir geldi cart curt ailevi problem oldu deyip( gerçek olduğunu varsayarsak) topuklamaya çalışacak adamı istemem zaten.
Dediğiniz kitabı da bilmiyorum.
Erkeklerin hayatlarında sorun olduğunda ilk vazgeçtiklerinin sevgilileri olduğundan mı bahsediyor?

Yok ya ben farklı yaratıklar olduğumuzu düşünmüyorum🙈
Kadınlarda erkekler gibi kendi içlerinde farklı.
Ona bakarsak ben bazı kadınlardan da farklı bir yaratığım. O yüzden kendim gibisini ararım. Gizem yaratıp misafir geldi cart curt ailevi problem oldu deyip( gerçek olduğunu varsayarsak) topuklamaya çalışacak adamı istemem zaten.
Dediğiniz kitabı da bilmiyorum.
Erkeklerin hayatlarında sorun olduğunda ilk vazgeçtiklerinin sevgilileri olduğundan mı bahsediyor?
Erkekler Marstan kadınlar Venusten. Konu tamamen farklılıklarımiz, özelliklede bu konu. Bu arada ben onlari destekliyor gibi gözükmeyim, nefret ediyorum bu huylarından. Daha gecen hafta bu sebeple evlenmeye gün saydığım kişiden ayrildim, barıştım.
Bir whatsapp grubu arkadasim var bunlar benim 19 yillik erkek arkadaşlarım. 8 kisi falan. Ayrildigim zamandi oraya yazdim, siz neden sorununuz olunca, susuyorsunuz, kaçıyorsunuz vs vs. aldığım cevap hepsinde aynı. Biz yalniz kalarak yada susarak sorunu çözebiliyoruz siz başımızda virvirvir konuşuyorsunuz, bi rahat bırakın bizi. Sorunu cozdugumuzde anlatmak istiyorsak anlatırız. Destek olucam diye daha çok konusuyorsunuz vs vs dediler

Erkekler Marstan kadınlar Venusten. Konu tamamen farklılıklarımiz, özelliklede bu konu. Bu arada ben onlari destekliyor gibi gözükmeyim, nefret ediyorum bu huylarından. Daha gecen hafta bu sebeple evlenmeye gün saydığım kişiden ayrildim, barıştım.
Bir whatsapp grubu arkadasim var bunlar benim 19 yillik erkek arkadaşlarım. 8 kisi falan. Ayrildigim zamandi oraya yazdim, siz neden sorununuz olunca, susuyorsunuz, kaçıyorsunuz vs vs. aldığım cevap hepsinde aynı. Biz yalniz kalarak yada susarak sorunu çözebiliyoruz siz başımızda virvirvir konuşuyorsunuz, bi rahat bırakın bizi. Sorunu cozdugumuzde anlatmak istiyorsak anlatırız. Destek olucam diye daha çok konusuyorsunuz vs vs dediler

Ama aynı şeyden bahsetmiyoruz şu anda.
Sorunu beni dahil etmeden kendi içinde çözsün ama bana az ötede oyna demesin. Yangında ilk vazgeçilen ben olursam o adama güvenmem ki bir daha.
Tamam diyelim ki kafaları böyle bende diyorum ki o kafa bana göre değil kafası kafama uyanı hakediyorum. Uğraşmazdım böylesiyle.

Yıllaaar yıllar önce konuştuğum bir kişi parkta bizi görmüşler kendime yediremiyorum, haram uzerine helal insaa edemeyiz,bitirelim dediginde ben de gercekten sebebi bu sanip inanmistim. Simdi geriye bakiyorum da ask cidden insanin gözünü kör ediyor böyle saçma sebep mi olur :KK70: erkekler bazen böyledir. Cepte tutmak icin türlü bahaneler uydurur sen de böyle kukumav gibi onu bekler durursun. Kesin baska biri var derim ben.
Evlen o zaman gerizekalı di mi, çok komik bu erkekler ya :confused:

Ama aynı şeyden bahsetmiyoruz şu anda.
Sorunu beni dahil etmeden kendi içinde çözsün ama bana az ötede oyna demesin. Yangında ilk vazgeçilen ben olursam o adama güvenmem ki bir daha.
Tamam diyelim ki kafaları böyle bende diyorum ki o kafa bana göre değil kafası kafama uyanı hakediyorum. Uğraşmazdım böylesiyle.
Pardon ben yanlis anlamışım, O konuda haklısınız tabiki

Haklisin ama gider konuşur, bakar karar verir, gercek olup olmadığını bile bilmiyoruz. Benim cogu arkadaşim erkek bildiğim ne birsey varsa erkeklerin morali bozukken kendilerini kapatmaları, konuşmak istemedikleri. Benzer durumu bende yaşıyorum, çoğumuzda yaşıyor.
Yaaaa ne morali bozuk erkekler gördük, insan sevgilisini birakmak istemiyorsa asıl stresliyken sarılıp huzur bulmak istiyor. Böyle bahaneler, yalanlar dolanlar o kadar klişe ki...
İnsanın canı sıkkın olur,o gün konuşasi olmaz ..bir süre sonra normale döner. O arada sevgilisi alttan alır. Bu çok doğal bir şey ama 'ailemle sorunlarım var, sorun sen değilsin, bilmediğin şeyler var' falan tam bir ayrilma ayağı .
Öyle diyen erkeğin açık kapı birakmasina izin vermemek, lafı ağzına tıkıp sepet havası yapmak gerekiyor. Diğer türlü yedekte yedekte beklersiniz, adamın işleri rast gitmesin de , iki pohpoh ihtiyacı hissedince yazsın .. asıl resti çekip 'zaten hayatındaki sorunlarda kendini sakinleştirmeyi bilmeyip dünyaya küsen,kendini geliştirememis birisini ben koluma sevgili diye takamam. İsabetli bir sey soyledin' deyin, bakın nasıl da tersine dönecek,yedekte olmadığını bildiği kıymetini bilecek.
Bu böyledir her zaman...

Gitmeye karar verdiğiniz söylemişsiniz. Ben üzüldüm açıkçası bu kararıniza. Keşke gitmeyerek tıpkı onun telefonda 💩tan bir sebeple bitirmek istediği gibi siz de ona aynı muameleyi yapıp bu defteri kapatsaydiniz. O zaman kıymete binerdiniz.

canım jeehan jeehan , sen çok tatlı bir kadınsın.
duyguların nedeniyle şu an inanmak istemiyorsun ve biliyorum üzgünsün ama şu an burada yazanlar çok haklı malesef :KK43:
açık açık başkası var diyor. ve o başkası tam saha pres yaptığı için seninle konuşmayı kesmesi lazım yoksa yakalanacak ileride, adı gibi biliyor.

hadi diyelim başkası gerçekten yok. demek ki hayatındaki her sorunda yanındakinden uzaklaşacak biri. bu da sağlıklı ve yetişkin birey davranışı değil.

biliyorum zor ama görüşmeye gitme. senin iyi niyetini suistimal etmesin. şu an güya böyle centilmen davranarak sende iyi izlenim bırakmak istiyor ki işler ters giderse dönecek yeri olsun.
ben anlayacağımı anladım, buluşmaya gerek yok, ikimiz için de hayırlısı de. çekil. sen gizemli ol.

çünkü paşam sana uzun uzun açıklama yapıp vicdan rahatlatacak. bırak anlatamasın bir şey, içinde patlasın adamın
Kesinlikle bu arkadaşa katılıyorum, ben de bunları yazacaktım, o görüşmeye kesinlikle ama kesinlikle git me yiiiin hatta ona son bir mesaj atıp siz bıçak gibi kesin olayı, bak sonra "iyi ki" diyeceksiniz.

Hanımlar selam,

Şu an o kadar şaşkın ve tuhaf hissediyorum ki. Direkt konuya giriyorum, Aşağı yukarı bir buçuk aydır işyerinden birisiyle konuşuyorum, 3 hafta önce buluşmuştum. Görüşmemiz çok çok güzel geçti. Hiçbir falso hareketini görmedim, beni dinlerken mimikleri halleri çok tatlıydı. Sonrasında da çok ilgili davrandı. 2 gün önce evlerine bir misafir geldi o günden beri feci morali bozuk, çok az konuşuyoruz. Ailesel, babasıyla ilgili bi sorun olmuş. Özel bi konu olduğu için detay sormak istemedim bence olabildiğince anlayışlı davrandım.

Bu akşam telefonda konuştuk bana, az biraz ailesel sorunundan bahsetti bu süreçte çok gergin olduğunu, beni de istemeden kırabileceğini bunu asla istemediğini vs anlattı. Lafı, istersen konuşmayı bırakalıma getirdi. Ben ne diyeceğimi bilemedim. Şimdi konuşmayı bitirirsek bi daha aynı samimiyette tekrar konuşamayacağımızı vs söyledim. Bana eğer konuşmaya devam edersek, birbirimizden tiksinerek konuşmayı bitireceğimizi söyledi. Eğer bu kadar kırılmayı göze alıyorsan devam edelim dedi. Aklına başka bi şey gelmesin başka birisi vs kesinlikle yok dedi.

Hanımlar, ilk defa başıma böyle bi şey geliyor. Hareketlerinden bi samimiyetsizlik görsem tamam, ama çok tuhaf hissediyorum.

Yarın akşam görüşeceğiz, ikimizde birbirimizi görmek istedik. Nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. Konuşmayı direkt kesmek istemesine, beni direkt hayatından çıkaracak olmasına çok üzüldüm.

Bu ne şimdi, lütfen konuşmaya devam edelim diye yalvaracak değilim ama şak diye bitmesi de çok tuhaf geliyor. Bi yandan bencillik mi ediyorum diye kendimi yiyorum.
Konuşmayı bitirmek isteyen birisiyle asla görüşmem. Görüşüp devam ederse ilişki demek ki emin değil kaçınılmaz sonu ertelemiş olurum ki bu da kimsenin işine gelmez. Görüşmek istemeyen birisiyle görüşüp ilişki devam ederse çocuk dengesiz demek ki . Görüşmek istemeyen birisiyle görüşüp yararıma olabilecek bir sonuç ben çıkartamadım açıkçası ..

Hanımlar selam,

Şu an o kadar şaşkın ve tuhaf hissediyorum ki. Direkt konuya giriyorum, Aşağı yukarı bir buçuk aydır işyerinden birisiyle konuşuyorum, 3 hafta önce buluşmuştum. Görüşmemiz çok çok güzel geçti. Hiçbir falso hareketini görmedim, beni dinlerken mimikleri halleri çok tatlıydı. Sonrasında da çok ilgili davrandı. 2 gün önce evlerine bir misafir geldi o günden beri feci morali bozuk, çok az konuşuyoruz. Ailesel, babasıyla ilgili bi sorun olmuş. Özel bi konu olduğu için detay sormak istemedim bence olabildiğince anlayışlı davrandım.

Bu akşam telefonda konuştuk bana, az biraz ailesel sorunundan bahsetti bu süreçte çok gergin olduğunu, beni de istemeden kırabileceğini bunu asla istemediğini vs anlattı. Lafı, istersen konuşmayı bırakalıma getirdi. Ben ne diyeceğimi bilemedim. Şimdi konuşmayı bitirirsek bi daha aynı samimiyette tekrar konuşamayacağımızı vs söyledim. Bana eğer konuşmaya devam edersek, birbirimizden tiksinerek konuşmayı bitireceğimizi söyledi. Eğer bu kadar kırılmayı göze alıyorsan devam edelim dedi. Aklına başka bi şey gelmesin başka birisi vs kesinlikle yok dedi.

Hanımlar, ilk defa başıma böyle bi şey geliyor. Hareketlerinden bi samimiyetsizlik görsem tamam, ama çok tuhaf hissediyorum.

Yarın akşam görüşeceğiz, ikimizde birbirimizi görmek istedik. Nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. Konuşmayı direkt kesmek istemesine, beni direkt hayatından çıkaracak olmasına çok üzüldüm.

Bu ne şimdi, lütfen konuşmaya devam edelim diye yalvaracak değilim ama şak diye bitmesi de çok tuhaf geliyor. Bi yandan bencillik mi ediyorum diye kendimi yiyorum.
Bir daha geri dönmesine olanak tanımayacağınızi kesin bir dille ifade edin , bu şekilde kafa karışıklığı olmasının sizi sogutacağini söyleyin, bence peşine düşmeyip sallamayın koşa koşa gelecektir, sakın çok yapışma

Back
X