Görüştüğüm kişi sanırım beni beğenmedi. Sizce doğru mu yaptım?

Ay iyi ki beğenmemişsin haa 🙈😂 ne bu tripler hemen daha ilk yazışmada ve bir günde. Adam da kendini bi şey sanmıştır kız bana abayı yaktı hemen diye.

Ya benim açıkçası sizin gibi 21 yaşında ve böyle iyi bölümlerde okuyan gençlerden beklentim çok farklı. Kendinizi bu durumlara düşürmeyin
Trip falan yok. Açıkça tavrın itici ve laubali bir adamsın bundan hoşlanmadım demek yerine nezaket gereği kendimi pek iyi hissetmedim bu konuşmada görüşmesek daha iyi dediğim için triplere mi girmiş oluyorum? Ayrıca 20 dakikada iletişimi kestiğim biri ona abayı yaktığımı düşünüyorsa ciddi mental problemleri vardır ya da hiç flört deneyimi olmamıştır. Engellenince görmeye dayanamadığı için engelledi diyenlere benzedi bu da😅 çok saçma. Ben de benden yaşça büyük insanlardan olayları daha iyi muhakeme etmesini, empati yapabilmesini bekliyorum ama olmuyor işte bazen. Hayat işte ne yaparsınız🤷‍♀️
Yorumunuz için teşekkürler

Trip falan yok. Açıkça tavrın itici ve laubali bir adamsın bundan hoşlanmadım demek yerine nezaket gereği kendimi pek iyi hissetmedim bu konuşmada görüşmesek daha iyi dediğim için triplere mi girmiş oluyorum? Ayrıca 20 dakikada iletişimi kestiğim biri ona abayı yaktığımı düşünüyorsa ciddi mental problemleri vardır ya da hiç flört deneyimi olmamıştır. Engellenince görmeye dayanamadığı için engelledi diyenlere benzedi bu da😅 çok saçma. Ben de benden yaşça büyük insanlardan olayları daha iyi muhakeme etmesini, empati yapabilmesini bekliyorum ama olmuyor işte bazen. Hayat işte ne yaparsınız🤷‍♀️
Yorumunuz için teşekkürler

Yani "kusura bakma, beğendiremedik sana" filan. Gereksiz olmuş baştan sona. Senin de onun da... Neyse olmamanız iyi olmuş en nihayetinde.

Hayatta başarılar, Ne demek her zaman 😂

Hayır amacı kızı taramak. Kendini de atarak kızın foto atmasını sağlamak. Kısacası yem. Ben öyle düşünmüyorum. Görmediğin birinin 20 tane fotosunu ne yapacaksın? Akıl var mantık var. Beğenmesi için 1 fotoğraf da yeterli. Saçma sapan biri.
Adam beğenmesine beğenmişte aklı ve mantığı zaten yok gibi. Yoksa İster beğensin ister beğenmesin 20 fotoğraf atmak nedir?

Koca eşek kadar herif 21 yaşında çocuğu tavlamaya çalışıyor ergen ergen numaralarla.
Düşün bu adam akademiye gitti kimse belli ki yüzüne bakmamış, mesleğe başlamış yine yüzüne bakılmamış daha öğrenci kızı tavlamaya çalışıyor. Fotoğraf atarak bi de 🤮🤮🤮

Adam beğenmesine beğenmişte aklı ve mantığı zaten yok gibi. Yoksa İster beğensin ister beğenmesin 20 fotoğraf atmak nedir?
Yani bir dur isminden başka bir şey neredeyse bilmiyorum ve birkaç fotoğraf ilk etapta gayet yeterli diye düşünüyorum. 20 tane peş peşe atması, laubali tavırlar hiç hoşuma gitmedi. Çok haklısınız

Koca eşek kadar herif 21 yaşında çocuğu tavlamaya çalışıyor ergen ergen numaralarla.
Düşün bu adam akademiye gitti kimse belli ki yüzüne bakmamış, mesleğe başlamış yine yüzüne bakılmamış daha öğrenci kızı tavlamaya çalışıyor. Fotoğraf atarak bi de 🤮🤮🤮
Ben de öyle düşündüm. Fakülte süreci, adalet akademisi, mesleğe kabul süreçleri vs epey zaman olmuş ve hiç mi çevresinde biri yok? Muhtemelen günlük hayatta da bu kadar rahat tavırlı biriyse olmaması normal. Ya bir kıza nasıl yaklaşılır hiç bilmiyor ya da beni toy gördü ciddi tavır takınmaya gerek görmedi, bilemedim. Burada itici bulduğum için bana abartıyorsun diyenler oldu ama sizin gibi beni anlayan üyeler de olması çok mutlu etti.

Yüzünüzü beğenmese milyon tane fotoğraf atmazdı, direkt keserdi. Efendi bir çocukmuş bence. Siz görüşmeyelim deyince üstelememiş de çirkinleşmemiş de. 21 yaş çok genç. Bence 28 yaş sizin için şu an büyük. Gençliğinizi yaşayın. Zaten oğlanı beğenmemişsiniz de, niye o sizi beğenmedi diye tribe girdiniz.

Ben de öyle düşündüm. Fakülte süreci, adalet akademisi, mesleğe kabul süreçleri vs epey zaman olmuş ve hiç mi çevresinde biri yok? Muhtemelen günlük hayatta da bu kadar rahat tavırlı biriyse olmaması normal. Ya bir kıza nasıl yaklaşılır hiç bilmiyor ya da beni toy gördü ciddi tavır takınmaya gerek görmedi, bilemedim. Burada itici bulduğum için bana abartıyorsun diyenler oldu ama sizin gibi beni anlayan üyeler de olması çok mutlu etti.
Bazı erkekler yaşıtı kadınların hiç mi hiç ilgisini çekmez.
Yani herhangi bir savcı, avukat, hakime hanımın dikkatini çekememiş ki 21 yaşında öğrenci kıza yöneliyor.
Benim kardeşim 28 yaşında savcı o da. Kız arkadaşı akademiden tanıştığı savcı yine.
21 yaşında öğrenci ile görüşse çok sert tepki gösterirdik. Yaşına başına bak diye. Burada senin statüne yönelik bir aşağılamam yok yanlış anlama çok güzel bir mesleğin olacak ama yaşın çok küçük. Niye kendinden büyük koca adamla evlenesin

I
Bazı erkekler yaşıtı kadınların hiç mi hiç ilgisini çekmez.
Yani herhangi bir savcı, avukat, hakime hanımın dikkatini çekememiş ki 21 yaşında öğrenci kıza yöneliyor.
Benim kardeşim 28 yaşında savcı o da. Kız arkadaşı akademiden tanıştığı savcı yine.
21 yaşında öğrenci ile görüşse çok sert tepki gösterirdik. Yaşına başına bak diye. Burada senin statüne yönelik bir aşağılamam yok yanlış anlama çok güzel bir mesleğin olacak ama yaşın çok küçük. Niye kendinden büyük koca adamla evlenesin
Çok iyi anladım sizi, hak da veriyorum. Teşekkür ederim tekrardan:)

Bence eger mesajiniza gec donmesine takildiysaniz ona takilmayin o cok normal de o kadar fotograf istemesi, atmasi filan bana da cok itici gelirdi muhtemelen kendine bayiliyor sizde bunu dile getirin istedi sizi begenmedigini dusunmuyorum ama kendini asiri begeniyor o yuzden aslinda sizi begendigini hissettirmeye vakti kalmamistir… itici bi tip bence iyi yapmissiniz

I

Çok iyi anladım sizi, hak da veriyorum. Teşekkür ederim tekrardan:)
Hukukçu olan bir ablan olarak söylüyorum asla hakim savcı veya avukatla evlenmem asla ve asla. Direkt itici geliyor. Savcılığı filan da gözünde büyütme sakın. İnsanlar karşısındaki hakim savcı olunca bi böyle beklenti yükseltiyor da sıradan erkek işte

Hukukçu olan bir ablan olarak söylüyorum asla hakim savcı veya avukatla evlenmem asla ve asla. Direkt itici geliyor. Savcılığı filan da gözünde büyütme sakın. İnsanlar karşısındaki hakim savcı olunca bi böyle beklenti yükseltiyor da sıradan erkek işte
Ben burada bazen sizin yorumlarınıza denk geliyorum. Çok sevdiğim ve aklına güvendiğim nadir üyelerdensiniz. Bu yüzden tavsiyenizi mutlaka kulağıma küpe yapacağım. Hukukçu erkekler hakkında bazen böyle şeyler duyuyordum. Hukukçu kadınlardan dahi. Ama insan anlam veremiyor işte başta. Mesleğini hiç büyütmemiştim başından beri. Çünkü erkek işte. En mükemmel duranının bile illa ki bir şeyi çıkar ama böyle biri çıkmasını da beklememiştim yalan yok. Daha oturaklı, efendi, ağırbaşlı biri olur sanmıştım ama adam boydan at aa bak ben de öyle atıyorum di mi vs diye saçmalayan 20 tane fotoğrafı sıralayan bir ergen çıktı. Bu nasıl savcı anlamadım Allah meslektaşlarına sabır versin. Böyle tipler çok mu yoksa kılçıklardan birine mi denk geldim hakime hanım siz camianın içinden biri olarak daha iyi bilirsiniz.🥲

Buluşmadan fotoğraf atma olayı bana şöyle geliyor; senin nasıl bir insan olduğun umrumda değil, dişime göreysen görüşürüz.

Hiç hoşuma gitmez. Bu yuzden aynı ortamda tanışıp görüştüğüm insanları tercih ederim. Onlar beni etmez ama olsun

Buluşmadan fotoğraf atma olayı bana şöyle geliyor; senin nasıl bir insan olduğun umrumda değil, dişime göreysen görüşürüz.

Hiç hoşuma gitmez. Bu yuzden aynı ortamda tanışıp görüştüğüm insanları tercih ederim. Onlar beni etmez ama olsun
Aynısını düşünüyorum son derece haklı bir yorum

Bence eger mesajiniza gec donmesine takildiysaniz ona takilmayin o cok normal de o kadar fotograf istemesi, atmasi filan bana da cok itici gelirdi muhtemelen kendine bayiliyor sizde bunu dile getirin istedi sizi begenmedigini dusunmuyorum ama kendini asiri begeniyor o yuzden aslinda sizi begendigini hissettirmeye vakti kalmamistir… itici bi tip bence iyi yapmissiniz
Yok onu başka üyeler de öyle sanmış. 15 dk gayet normal bir süre yahu ona takılmadım😅 Süreci anlatmak için belirttiğim bir detaydı sadece. Ben de biraz düşününce sizinle aynı fikre vardım akşam. Aklın yolu bir. Yolun başından iletişimi kesmem iyi oldu.

Yüzünüzü beğenmese milyon tane fotoğraf atmazdı, direkt keserdi. Efendi bir çocukmuş bence. Siz görüşmeyelim deyince üstelememiş de çirkinleşmemiş de. 21 yaş çok genç. Bence 28 yaş sizin için şu an büyük. Gençliğinizi yaşayın. Zaten oğlanı beğenmemişsiniz de, niye o sizi beğenmedi diye tribe girdiniz.
Direkt kesmezdi çünkü arada kuzeni var. Kız yakın arkadaşım ve nezaketen de olsa götürür ufak bi bahaneyi beklerdi. Ki benim bitirmem de tuzu biberi oldu gibi çünkü hiç minik bir itiraz dahi etmedi ya da yanlış bir tavrım mı oldu demedi direkt tamam dedi. Beğenme mevzusu da ben illa boyu şu olsun şöyle yakışıklı olsun kafasında biri değilim. Karakteri düzgünse ve fikirlerini beğeniyorsam onun elinin yüzünün düzgün olması şans vermem için yeterli. Onun da baştaki yaklaşımı güzeldi sonradan cıvıttı. Beğenip beğenmemekten ziyade boydan at falan demesi taciz ediliyormuşum gibi hissettirdi. Her şeyin bir üslubu vardır. Buna takılmıştım sadece. Onun dışında yaş konusunda evet çok haklısınız

Keşke demeseydim orada bir egosu kabardı "genç bir savcıyım hem ne güzel yaşlarımız yakın görünür işte" deyip bir sürü fotoğraf atmaya başladı😅
37 yasinda bir ablan olarak ogut vereyim. Taninadigin bir erkek kibar davranmayi hic haketmiyor, diyelim ki boydan bir fotograf attin ve kilolu bir kizsin, aninda bir sey demeden engelleyebilirdi. Orneklerini duyduk, gorduk.
Ha huyunu suyunu bildigin, uzun sureli sevgilin, esin olur, hakettigini dusunuyorsan, o zaman ovebildigin kadar ov.

X