• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmayı bitirmek istedi, yarın görüşüyoruz ne diyeceğim

Adam sizinle denemiş. Bir süre görüştükten sonra olmayacağını anlamış. Şimdi pat diye bitirmek olmaz. Siz ondan ayrılın diye bekliyor. Daha sonra birbirimizden tiksinmeyelim demek ne demek biliyor musunuz bana daha çok yapışırsan başımdan atmak için çok kırıcı olabilirim beni fazla uğraştırmadan git demek. Başkası var mı yok mu bilmem ama adam sizi istemiyor çok net. Olay daha çiekinleşmeden bitirin.

Siz inanmıyorsunuz ama sahiden çocuğun peşine düşmem. Ailesel sorunları olduğuna inanıyor olsam bile şak diye bırakan insana nasıl güvenip, kendimi bırakabilirim zaten.

Ben samimiyetine inanıyorum, belki saflık bu yaptığım bilmiyorum
Ay neymis bu ailevi mesele cok merak ettim. Ne bu sizden tiksindirip kufur etturecek kdr kafayi yedirecek olaylar nasil sabredip de sormadiniz aklim almiyor.

Ailevi sorunu varsa, niye sizin ondan tiksineceğiniz şekilde sonlanabilirmiş. Adamın gönlü yok, bahane arıyor. Gönlü olan, sana anlatır, seninle dertleşir. Sen ona iyi gelirsin bu süreçte vs.. Başkası var, trafik var, bekleme yapma diyor kısaca. Eminim ama kanıtlayamam.

Gerçekten hak veriyorum size. Konuyu konuyor olsaydım ben de ıssız adam tribi derdim. Belki geröekten de kandırıldım. Öyle ya da böyle hiçvir şekilde bir daha hayatıma girmesine izin vermem
İnsanlar sıkıntılı zamanlarında en sevdiklerine, en güvendiklerine sığınır.
Eğer bunalımdayım, benden uzak dur diyorsa % 99 başından def etmek istiyordur.

Acı ama gerçek.

Ailevi sıkıntılar ayrı, sizinle olan gönül ilişkisi ayrı. Ergen mi bu adam konuları birbirine karıştırsın? Ne alaka yani? İşin içinde başka bir şey var görüşmek istemiyor gibi geldi bana

Siz inanmıyorsunuz ama sahiden çocuğun peşine düşmem. Ailesel sorunları olduğuna inanıyor olsam bile şak diye bırakan insana nasıl güvenip, kendimi bırakabilirim zaten.

Ben samimiyetine inanıyorum, belki saflık bu yaptığım bilmiyorum
Düşmeyeceksen neden buluşmaya koşup 18lik ergenler gibi telefonu alıp numaranı instanı sildin ki? Çok komik valla. Biraz daha konuşsam boğaz köprüsünü satarım 😆😆

Hanımlar selam,

Şu an o kadar şaşkın ve tuhaf hissediyorum ki. Direkt konuya giriyorum, Aşağı yukarı bir buçuk aydır işyerinden birisiyle konuşuyorum, 3 hafta önce buluşmuştum. Görüşmemiz çok çok güzel geçti. Hiçbir falso hareketini görmedim, beni dinlerken mimikleri halleri çok tatlıydı. Sonrasında da çok ilgili davrandı. 2 gün önce evlerine bir misafir geldi o günden beri feci morali bozuk, çok az konuşuyoruz. Ailesel, babasıyla ilgili bi sorun olmuş. Özel bi konu olduğu için detay sormak istemedim bence olabildiğince anlayışlı davrandım.

Bu akşam telefonda konuştuk bana, az biraz ailesel sorunundan bahsetti bu süreçte çok gergin olduğunu, beni de istemeden kırabileceğini bunu asla istemediğini vs anlattı. Lafı, istersen konuşmayı bırakalıma getirdi. Ben ne diyeceğimi bilemedim. Şimdi konuşmayı bitirirsek bi daha aynı samimiyette tekrar konuşamayacağımızı vs söyledim. Bana eğer konuşmaya devam edersek, birbirimizden tiksinerek konuşmayı bitireceğimizi söyledi. Eğer bu kadar kırılmayı göze alıyorsan devam edelim dedi. Aklına başka bi şey gelmesin başka birisi vs kesinlikle yok dedi.

Hanımlar, ilk defa başıma böyle bi şey geliyor. Hareketlerinden bi samimiyetsizlik görsem tamam, ama çok tuhaf hissediyorum.

Yarın akşam görüşeceğiz, ikimizde birbirimizi görmek istedik. Nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. Konuşmayı direkt kesmek istemesine, beni direkt hayatından çıkaracak olmasına çok üzüldüm.

Bu ne şimdi, lütfen konuşmaya devam edelim diye yalvaracak değilim ama şak diye bitmesi de çok tuhaf geliyor. Bi yandan bencillik mi ediyorum diye kendimi yiyorum.
Evlerine gelen misafir gorucu gittikleri aile olabilir ;)

Hanımlar tamam diyelim ki başkası var ee bu çocuk neden bana telefonda 3 saat açıklama yapıp diğer gün de görüşmek istedi? Görüşeceğimiz gün de sürekli mesaj attı, şu servise bineveğiz, serviste misin vs vs gibi. Kafeden çıkınca direkt ayrılabilirdik, ama o biraz yürüyelim mi dedi, kendi sarıldı vsvsvs offff bilmiyorum belki daha başıma yeni geldiği için kendimi kandırmaya çalışıyorum ama kafam karıştı

Hanımlar tamam diyelim ki başkası var ee bu çocuk neden bana telefonda 3 saat açıklama yapıp diğer gün de görüşmek istedi? Görüşeceğimiz gün de sürekli mesaj attı, şu servise bineveğiz, serviste misin vs vs gibi. Kafeden çıkınca direkt ayrılabilirdik, ama o biraz yürüyelim mi dedi, kendi sarıldı vsvsvs offff bilmiyorum belki daha başıma yeni geldiği için kendimi kandırmaya çalışıyorum ama kafam karıştı
İnan bunu söylemek beni üzüyor belli ki sen çok değer veriyorsun bu adama ama o bunu haketmiyor ne yazık ki
Çünkü buradan görünen adamın tek derdinin seni cepte tutmaya çalıştığı
Eğer sana gerçekten değer verse her koşulda yanında olur hatta özellikle zor zamanında sevdiğini ister insan yanında
Ailevi sorunlarım var seni de yıpratmak istemiyorum tripleri sadece Türk filmlerinde oluyor ne yazık ki 😔

İnan bunu söylemek beni üzüyor belli ki sen çok değer veriyorsun bu adama ama o bunu haketmiyor ne yazık ki
Çünkü buradan görünen adamın tek derdinin seni cepte tutmaya çalıştığı
Eğer sana gerçekten değer verse her koşulda yanında olur hatta özellikle zor zamanında sevdiğini ister insan yanında
Ailevi sorunlarım var seni de yıpratmak istemiyorum tripleri sadece Türk filmlerinde oluyor ne yazık ki 😔

Ya bana dedi ki tamam devam edelim dedi ama ardından ama ama diye bi sürü şey dedi. 2 gün sonra bu gerginliğim yüzünden tartışırsak kötü şekilde ayrılırız dedi. Ya ben sana ihtiyaç duyarken sen yorulup ayrılmak istersen dedi. Bunları düşününce bana haklıymış gibi geliyor...

Bu yazıyı okuyunca aklıma eski sevgilim geldi 😂 bundan sanırım 4 yıl önce falan erkek arkadaşım vardı kendi işiydi, işimi batırıyorum evimi satmak zorundayım ilerde seninle ciddi düşünürsem ailemle yaşar mısın ben senin yerinde olsam kabul etmem vs vs diyodu bende ilerisini düşünmek için erken toparlarsın zamanla diyordum meğersem beni başından atmak istemiş 😂😂😂 Bunu da şöyle anladım bana bu olaydan bir kaç gün sonra ben yıllar önce kaza geçirdim benim çocuğum olmayacak diyordu halbuki öyle bir şey yok yani ailesiyle tanışıyordum çok severlerdi beni 😂😂 Her neyse bu böyle deyince ben bir işkillendim ayrılmak istiyoda benim ayrılmamı bekliyor herhalde diye düşündüm çünkü ailesine ben ayrıldım diyemezdi durduk yere 😂 Ayrıldım ve aradan 1 hafta geçtiğinde aslında ilişkim boyunca aldatıldığımı öğrendim.. 😂 Yani erkeklere çok da şey yapmayın eğer bitirmek istiyorsa ve bunu psikolojik baskı halinde sizin bitirmeniz için harekete geçiyorsa bırakın ayrılın hatta benden size tavsiye arkanıza bakmadan kaçın 😂😂

Ya bana dedi ki tamam devam edelim dedi ama ardından ama ama diye bi sürü şey dedi. 2 gün sonra bu gerginliğim yüzünden tartışırsak kötü şekilde ayrılırız dedi. Ya ben sana ihtiyaç duyarken sen yorulup ayrılmak istersen dedi. Bunları düşününce bana haklıymış gibi geliyor...
Erkek milleti bin yalan bir arada. Sonrasında 3 saat açıklama yapan ve görüşen sarılan adam ailevi problemleri yerle bir mi olmuş? Anlasana o akşam yanında biri vardı seni basından savdı. Erkek milleti aynı anda 5 kadını idare eder bilgine.

Back
X