- 11 Temmuz 2024
- 663
- 2.517
- Konu Sahibi antepfistigi
Bu yaptığın özgüvensizlik olmuş ama. Ayrıca ilk konuşmada foto istemesi acelecilik mi. Karşımda kim var nasıl biri var bilmeden konuşmak çok saçma değil mi gönül işlerinde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim öyle bir düşüncem yoktu ki arkadaşımın kuzeni kendisi ve arkadaşım o kadar övdü ki hem onun hatırı için kırmak istemedim hem de merak ettim. Burada kaç kadınız savcı denince hepimizin aklına ağır, ölçülü efendi bir tip gelmez mi üç aşağı beş yukarı? Yaşıtlarım gibi boydan at foto at, bilmem ne diyecek laubali ergen tavırlı bir adam çıkacağını tahmin edemedim takdir edersiniz ki..
Sürekli fotoğraf atması,hadi sen de at bakayım demesi daha yüzünü görmediği bir kadın için laubali yazışması tam bir ergen tavrı. Böyle düşünmen çok normal. Görücü usulün de bile böyle saçmalık olmaz. Önce yüz yüze bir görüşürsün beğenir ya da beğenmezsin yoluna gidersin. Bu tipitip tamamen görselliğe önem veren biri belli. Sen kendini hiç de kötü hissetme bal kız gül gibi diş hekimi öğrencisisin niceleri gider gelir. Bununla evlenecek olan düşünsün. Savcıymış pehh. Daha beyni o makama erememiş.Merhaba hanımlar, 21 yaşındayım şu an ve diş hekimliği öğrencisiyim. Bir süre önce bir savcıyla flört durumumuz oldu. Kendisi 28 yaşında. Ortak bir arkadaşımız vesilesiyle oldu ben şansa onunla beraberken aramışım kız da benden bahsetmiş sanırım laf arasında. O da merak ettiğini tanışmak istediğini söylemiş. Arkadaşım bana durumu anlattığında "numaranı verebilir miyim" diye sordu. Tamam dedim çünkü arkadaşım bayağı övdü çocuğu. Velhasıl whatsapptan konuşmaya başladık. Beni çok nazik ve nahif bulduğunu vs belirtti güzelce konuşuyorduk derken 10 dk oldu olmadı fotoğrafını attı ve beni de görmek istediğini söyledi. Bana biraz hızlı geldi bu tavır ama neyse deyip attım fotoğrafımı. Bu arada onu pek beğenmedim benden çok büyük duruyordu ama saygısızlık yapmadım tabii ki. Hatta daha genç durduğunu falan söyledim. Nezaket olsun diye. O beni görünce önce "aa merhaba, memnun oldum" dedi sonra da "ben boydan attım sen niye öyle atmadın" dedi. Bu beni sinirlendirdi. Yani tavrı çok çiğ geldi. Çok boydan fotoğrafım yok çünkü çekenim yok. Fiziğim gayet normal o konuda bir çekincem yok ama ne bileyim zaten görüşürsek görürsün bu tavır çok kaba geldi bana daha girişten. Beni beğenmediğini hissettim. Kusura bakma beğendiremedik sana dedim. Şaka yaptım ya deyip kendi fotoğraflarını atmaya devam etti. Benim böyle bir isteğim olmamıştı. Daha doğru düzgün birbirimizi tanımadan fotoğraf bombardımanı beni rahatsız etti. Açmadım görselleri ve gelmedi fotoğraf, neyse önemli değil zaten dedim yalandan. Aa çok ayıp deyip güldü ve yine bir sürü fotoğraf attı. Ben yine bir şey demedim ve aa kim çekti güzel çekmiş vs dedim bu sefer bir 15 dk falan cevap vermedi. Ben nedense beni beğenmediğini düşündüm, verdiği tepkiye biraz üzüldüm ve onun da bu kadar görselliğe meraklı olması hoşuma gitmedi. Bence konuşmayı burada noktalasak daha iyi. İyi akşamlar yazdım. Sonra bana döndü "kapı çalmıştı bakamadım, neden böyle istiyorsun anlamadım dedi. Ben de "nedense kendimi huzursuz hissettim ve bu histen pek hoşlanmadım" dedim. O da "peki, anlamadım ama ısrarcı olamam. Afedersin" yazdı. Bu şekilde bitti konuşma. Ben zaten doğru karar olduğunu orada anladım çünkü hiç itiraz etmedi ya da neden öyle hissettin bir şey mi yaptım vs diye bile sormadı işine geldi. Bu olay burada kapandı sanırım ama ben kendimi çok üzgün hissediyorum. Sizce ben mi abarttım siz olsanız ne yapardınız? Çirkin olduğumu cidden düşünmüyorum hatta kendimi seviyor, beğeniyordum ama çok incitti o tavrı falan. Özgüvenim kırıldı. Benden büyük kişilerin yorumlarına, tavsiyelerine çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Hayır amacı kızı taramak. Kendini de atarak kızın foto atmasını sağlamak. Kısacası yem. Ben öyle düşünmüyorum. Görmediğin birinin 20 tane fotosunu ne yapacaksın? Akıl var mantık var. Beğenmesi için 1 fotoğraf da yeterli. Saçma sapan biri.20 fotoğraf atan biri seni beğenmiştir hatta biraz fazla beğenmiştir.
20 fotoğraf atmak bana da çok anlamsız geldi. çok eskiden biri birkaç fotoğraf atmıştı (6-7 tane) sadece 1 tanesine bakmışımdırHayır amacı kızı taramak. Kendini de atarak kızın foto atmasını sağlamak. Kısacası yem. Ben öyle düşünmüyorum. Görmediğin birinin 20 tane fotosunu ne yapacaksın? Akıl var mantık var. Beğenmesi için 1 fotoğraf da yeterli. Saçma sapan biri.
Aklın yolu bir. Burada kıza yüklenenler olmuş. Ama kızı tebrik ettim. Saçma biri olduğunun farkına varmış. Onun yaşındaki başkaları olsa peşinden koşar, düzeltmeye çalışır vs. Demek ki ilişki tecrübesi var ki bir erkeğin beğendiği zaman nasıl davranacağını biliyor :) boydan foto atmak nedir ya :)) ben kocamla evlenmeden önce sadece Kafasının fotosunu görmüştüm o benim fotoğrafımı bile görmemiş öyle buluştuk güya görücü usulü idi. Ama severek evlendik. Soranlara da hep severek evlendim diyormuş yani isteyen dağları aşar. Makamlar insanı insan yapmıyor. Günün kamu spotu20 fotoğraf atmak bana da çok anlamsız geldi. çok eskiden biri birkaç fotoğraf atmıştı (6-7 tane) sadece 1 tanesine bakmışımdır
yasin epey kucuk, bam bam diye konusacagim. boyle boydan foto gonder diyen bir dag ayisina ehi ehi diye kibar cevap vermeye calisirsan daha seni cok uzerler bu alemde. adam terbiyesiz bir tip, belli ki dis hekimi diye gorusmek istemis. Allahtan verilecek sadakan varmis da seni begenmemis. yoksa kendini nikah masasinda bulurdun. zaten adamin amaci da o herhalde.Merhaba hanımlar, 21 yaşındayım şu an ve diş hekimliği öğrencisiyim. Bir süre önce bir savcıyla flört durumumuz oldu. Kendisi 28 yaşında. Ortak bir arkadaşımız vesilesiyle oldu ben şansa onunla beraberken aramışım kız da benden bahsetmiş sanırım laf arasında. O da merak ettiğini tanışmak istediğini söylemiş. Arkadaşım bana durumu anlattığında "numaranı verebilir miyim" diye sordu. Tamam dedim çünkü arkadaşım bayağı övdü çocuğu. Velhasıl whatsapptan konuşmaya başladık. Beni çok nazik ve nahif bulduğunu vs belirtti güzelce konuşuyorduk derken 10 dk oldu olmadı fotoğrafını attı ve beni de görmek istediğini söyledi. Bana biraz hızlı geldi bu tavır ama neyse deyip attım fotoğrafımı. Bu arada onu pek beğenmedim benden çok büyük duruyordu ama saygısızlık yapmadım tabii ki. Hatta daha genç durduğunu falan söyledim. Nezaket olsun diye. O beni görünce önce "aa merhaba, memnun oldum" dedi sonra da "ben boydan attım sen niye öyle atmadın" dedi. Bu beni sinirlendirdi. Yani tavrı çok çiğ geldi. Çok boydan fotoğrafım yok çünkü çekenim yok. Fiziğim gayet normal o konuda bir çekincem yok ama ne bileyim zaten görüşürsek görürsün bu tavır çok kaba geldi bana daha girişten. Beni beğenmediğini hissettim. Kusura bakma beğendiremedik sana dedim. Şaka yaptım ya deyip kendi fotoğraflarını atmaya devam etti. Benim böyle bir isteğim olmamıştı. Daha doğru düzgün birbirimizi tanımadan fotoğraf bombardımanı beni rahatsız etti. Açmadım görselleri ve gelmedi fotoğraf, neyse önemli değil zaten dedim yalandan. Aa çok ayıp deyip güldü ve yine bir sürü fotoğraf attı. Ben yine bir şey demedim ve aa kim çekti güzel çekmiş vs dedim bu sefer bir 15 dk falan cevap vermedi. Ben nedense beni beğenmediğini düşündüm, verdiği tepkiye biraz üzüldüm ve onun da bu kadar görselliğe meraklı olması hoşuma gitmedi. Bence konuşmayı burada noktalasak daha iyi. İyi akşamlar yazdım. Sonra bana döndü "kapı çalmıştı bakamadım, neden böyle istiyorsun anlamadım dedi. Ben de "nedense kendimi huzursuz hissettim ve bu histen pek hoşlanmadım" dedim. O da "peki, anlamadım ama ısrarcı olamam. Afedersin" yazdı. Bu şekilde bitti konuşma. Ben zaten doğru karar olduğunu orada anladım çünkü hiç itiraz etmedi ya da neden öyle hissettin bir şey mi yaptım vs diye bile sormadı işine geldi. Bu olay burada kapandı sanırım ama ben kendimi çok üzgün hissediyorum. Sizce ben mi abarttım siz olsanız ne yapardınız? Çirkin olduğumu cidden düşünmüyorum hatta kendimi seviyor, beğeniyordum ama çok incitti o tavrı falan. Özgüvenim kırıldı. Benden büyük kişilerin yorumlarına, tavsiyelerine çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
foto boyle istenmez bence. karsidaki yol yordam bilmiyor. cok merak etse kizin fotosunu biri cekip atardi, ya da instasina falan bakardi varsa.Ayrıca boydan da isteyebilir. Kilo vb takıntısı olabilir gayet normal. Biz kızlar da boy merak ediyoruz. Birçoğumuz için tatlı tatlı muhabbet ettiğimiz bir erkeğin 1.64 boyu olduğunu öğrenmek soğuma sebebi değil mi..?
Merhaba hanımlar, 21 yaşındayım şu an ve diş hekimliği öğrencisiyim. Bir süre önce bir savcıyla flört durumumuz oldu. Kendisi 28 yaşında. Ortak bir arkadaşımız vesilesiyle oldu ben şansa onunla beraberken aramışım kız da benden bahsetmiş sanırım laf arasında. O da merak ettiğini tanışmak istediğini söylemiş. Arkadaşım bana durumu anlattığında "numaranı verebilir miyim" diye sordu. Tamam dedim çünkü arkadaşım bayağı övdü çocuğu. Velhasıl whatsapptan konuşmaya başladık. Beni çok nazik ve nahif bulduğunu vs belirtti güzelce konuşuyorduk derken 10 dk oldu olmadı fotoğrafını attı ve beni de görmek istediğini söyledi. Bana biraz hızlı geldi bu tavır ama neyse deyip attım fotoğrafımı. Bu arada onu pek beğenmedim benden çok büyük duruyordu ama saygısızlık yapmadım tabii ki. Hatta daha genç durduğunu falan söyledim. Nezaket olsun diye. O beni görünce önce "aa merhaba, memnun oldum" dedi sonra da "ben boydan attım sen niye öyle atmadın" dedi. Bu beni sinirlendirdi. Yani tavrı çok çiğ geldi. Çok boydan fotoğrafım yok çünkü çekenim yok. Fiziğim gayet normal o konuda bir çekincem yok ama ne bileyim zaten görüşürsek görürsün bu tavır çok kaba geldi bana daha girişten. Beni beğenmediğini hissettim. Kusura bakma beğendiremedik sana dedim. Şaka yaptım ya deyip kendi fotoğraflarını atmaya devam etti. Benim böyle bir isteğim olmamıştı. Daha doğru düzgün birbirimizi tanımadan fotoğraf bombardımanı beni rahatsız etti. Açmadım görselleri ve gelmedi fotoğraf, neyse önemli değil zaten dedim yalandan. Aa çok ayıp deyip güldü ve yine bir sürü fotoğraf attı. Ben yine bir şey demedim ve aa kim çekti güzel çekmiş vs dedim bu sefer bir 15 dk falan cevap vermedi. Ben nedense beni beğenmediğini düşündüm, verdiği tepkiye biraz üzüldüm ve onun da bu kadar görselliğe meraklı olması hoşuma gitmedi. Bence konuşmayı burada noktalasak daha iyi. İyi akşamlar yazdım. Sonra bana döndü "kapı çalmıştı bakamadım, neden böyle istiyorsun anlamadım dedi. Ben de "nedense kendimi huzursuz hissettim ve bu histen pek hoşlanmadım" dedim. O da "peki, anlamadım ama ısrarcı olamam. Afedersin" yazdı. Bu şekilde bitti konuşma. Ben zaten doğru karar olduğunu orada anladım çünkü hiç itiraz etmedi ya da neden öyle hissettin bir şey mi yaptım vs diye bile sormadı işine geldi. Bu olay burada kapandı sanırım ama ben kendimi çok üzgün hissediyorum. Sizce ben mi abarttım siz olsanız ne yapardınız? Çirkin olduğumu cidden düşünmüyorum hatta kendimi seviyor, beğeniyordum ama çok incitti o tavrı falan. Özgüvenim kırıldı. Benden büyük kişilerin yorumlarına, tavsiyelerine çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim yorum için. Yaşım küçük olabilir ama onun kandırabileceği yapıda bir kız değilim. Nikah masasına gitmezdi her halükarda. Çünkü hem daha evlilik düşüneceğim bir yaşta değilim hem de kafa yapılarımız farklı olduğundan muhtemelen bugün değilse bile yarın saçma bir laf eder ya da hareket yapardı ben de iletişimi keserdim. Tıpkı şu an olduğu gibi.yasin epey kucuk, bam bam diye konusacagim. boyle boydan foto gonder diyen bir dag ayisina ehi ehi diye kibar cevap vermeye calisirsan daha seni cok uzerler bu alemde. adam terbiyesiz bir tip, belli ki dis hekimi diye gorusmek istemis. Allahtan verilecek sadakan varmis da seni begenmemis. yoksa kendini nikah masasinda bulurdun. zaten adamin amaci da o herhalde.
Böyle bir şey ifade etmedim. Kimsenin kimseye üstünlüğü yok neden kapımda yatsın? Tanışmak istediğiniz ve başlangıçta gayet samimi doğal şekilde ilerlediğiniz biri bir anda kendini geri çekse sebebini merak edip bir mesaj atmaz mısınız? Ya da karşınızda 7 yaş küçük biri varsa acaba yanlış bir tavrım mı oldu diye düşünmez misiniz. Birkaç kelimeyi bir araya getirip yollamak 5 saniye alıyor. Bunu kapıda yatıp yalvarmak olarak mı görüyorsunuz?Bencede çok ayıp etmiş, nasıl olurda yalvarmaz kapınızda yatmaz
Kendi kendine abartmissin.Merhaba hanımlar, 21 yaşındayım şu an ve diş hekimliği öğrencisiyim. Bir süre önce bir savcıyla flört durumumuz oldu. Kendisi 28 yaşında. Ortak bir arkadaşımız vesilesiyle oldu ben şansa onunla beraberken aramışım kız da benden bahsetmiş sanırım laf arasında. O da merak ettiğini tanışmak istediğini söylemiş. Arkadaşım bana durumu anlattığında "numaranı verebilir miyim" diye sordu. Tamam dedim çünkü arkadaşım bayağı övdü çocuğu. Velhasıl whatsapptan konuşmaya başladık. Beni çok nazik ve nahif bulduğunu vs belirtti güzelce konuşuyorduk derken 10 dk oldu olmadı fotoğrafını attı ve beni de görmek istediğini söyledi. Bana biraz hızlı geldi bu tavır ama neyse deyip attım fotoğrafımı. Bu arada onu pek beğenmedim benden çok büyük duruyordu ama saygısızlık yapmadım tabii ki. Hatta daha genç durduğunu falan söyledim. Nezaket olsun diye. O beni görünce önce "aa merhaba, memnun oldum" dedi sonra da "ben boydan attım sen niye öyle atmadın" dedi. Bu beni sinirlendirdi. Yani tavrı çok çiğ geldi. Çok boydan fotoğrafım yok çünkü çekenim yok. Fiziğim gayet normal o konuda bir çekincem yok ama ne bileyim zaten görüşürsek görürsün bu tavır çok kaba geldi bana daha girişten. Beni beğenmediğini hissettim. Kusura bakma beğendiremedik sana dedim. Şaka yaptım ya deyip kendi fotoğraflarını atmaya devam etti. Benim böyle bir isteğim olmamıştı. Daha doğru düzgün birbirimizi tanımadan fotoğraf bombardımanı beni rahatsız etti. Açmadım görselleri ve gelmedi fotoğraf, neyse önemli değil zaten dedim yalandan. Aa çok ayıp deyip güldü ve yine bir sürü fotoğraf attı. Ben yine bir şey demedim ve aa kim çekti güzel çekmiş vs dedim bu sefer bir 15 dk falan cevap vermedi. Ben nedense beni beğenmediğini düşündüm, verdiği tepkiye biraz üzüldüm ve onun da bu kadar görselliğe meraklı olması hoşuma gitmedi. Bence konuşmayı burada noktalasak daha iyi. İyi akşamlar yazdım. Sonra bana döndü "kapı çalmıştı bakamadım, neden böyle istiyorsun anlamadım dedi. Ben de "nedense kendimi huzursuz hissettim ve bu histen pek hoşlanmadım" dedim. O da "peki, anlamadım ama ısrarcı olamam. Afedersin" yazdı. Bu şekilde bitti konuşma. Ben zaten doğru karar olduğunu orada anladım çünkü hiç itiraz etmedi ya da neden öyle hissettin bir şey mi yaptım vs diye bile sormadı işine geldi. Bu olay burada kapandı sanırım ama ben kendimi çok üzgün hissediyorum. Sizce ben mi abarttım siz olsanız ne yapardınız? Çirkin olduğumu cidden düşünmüyorum hatta kendimi seviyor, beğeniyordum ama çok incitti o tavrı falan. Özgüvenim kırıldı. Benden büyük kişilerin yorumlarına, tavsiyelerine çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Konunun özünü ve takıldığım noktayı kavrayabilmiş sadece birkaç üye var. Biri sizsiniz çok teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için Burada koca aradığımı falan ima eden oldu da yakın bir arkadaşımın ricası olunca kırmak istemedim. En fazla anlaşamadım der bir daha görüşmem ama arkadaşım da gönül koymaz kafasındaydım zaten bu yüzden kendisinin fotoğrafını bile istemedim arkadaşımdan. İlk yazdığında çok efendi ve düzgün bir tavrı vardı bunu beğendim görünüşe takık biri değilim ve şayet bozmasaydı devam ederdim. Fakat bu demek değil ki onunla hemen evlenme planları kurdum vs. Daha çok gencim eğitimim devam ediyor. Ama bir konuşmada da belli bir yaklaşım mesafesi olur. Ben nispeten muhafazakar bir ailede büyüdüm. Öyle olmamış bile olsa tanışalı 10 dk olmuş birine 20 fotoğrafımı atmak saçma geliyor. 1 2 tane görürsün sonra tanırsın biraz illa ki devamında da görürsün hemen nikah masasına oturacak hali yok sonuçta ama bu tavır bana "yüzünü fiziğini inceleyeyim hepsi hitap etmiyorsa anlaşmamızın, tanışmamızın gereği yok" kafasında gibi hissettirdi ve hoşlanmadım. Biri görselliği ön planda tutar diğeri kafa yapısını. Buradaki çoğu üyenin anlamak istemediği şey bu. Sınırlara saygı başka bir şey özgüven başka bir şey. Sizin bunun ayrımının farkındasınız o yüzden tekrardan çok teşekkür ederimAklın yolu bir. Burada kıza yüklenenler olmuş. Ama kızı tebrik ettim. Saçma biri olduğunun farkına varmış. Onun yaşındaki başkaları olsa peşinden koşar, düzeltmeye çalışır vs. Demek ki ilişki tecrübesi var ki bir erkeğin beğendiği zaman nasıl davranacağını biliyor :) boydan foto atmak nedir ya :)) ben kocamla evlenmeden önce sadece Kafasının fotosunu görmüştüm o benim fotoğrafımı bile görmemiş öyle buluştuk güya görücü usulü idi. Ama severek evlendik. Soranlara da hep severek evlendim diyormuş yani isteyen dağları aşar. Makamlar insanı insan yapmıyor. Günün kamu spotu
Ben zaten evlilik düşünmüyorum şu anda. Arkadaşımın hatırı olunca gönlü kırılsın istemedim kuzeni çünkü. En fazla anlaşamadık der geçerim diye düşündüm ki bu yüzden fotoğrafını bile istemedim kızdan. Baştaki efendi tavrı hoşuma gitmişti devam etseydi belki buluşabilirdim ama olabilecek max şey flört sevgililik olurdu zaten. Evlilik fikri çok uzak benim için şu an. Mesleği konusunda da onu kendimden üstün ya da kaçırılmayacak fırsat olarak görmedim hiç, o savcıysa ben de hekim adayıyım. Aramızda uçurum yok ve denk sayılırız. Yaşıtlarım için dedikleriniz doğru, çoğu o kafa yapısında oluyor. Ben kişiliğe önem veren biriyim zaten farklı olduğumuzu anladığımda da iletişimi kestim.Anahtar kelime burada, burada kaç kadınız ama sen kadın değilsin genç kızsın. Ağırbaşlı, oturaklı işi gücü olan evlenilecek erkek arayacak hayat döneminde değilsin, sen 21 yaşındasın. 21 yaş üniversite flörtü yapar o kadar. Bak yaşıtın çocuklara hangisi böyle davranıyor, yaşıtın çocuk masumca flört eder 30luk işi gücü olan adam afedersiniz ama k.şarlanmış olur. Bunun parası var işi var mesleği var beni rahat ettirir dersen de onun bir bedeli oluyor, böyle acaip tiplerle uğraşırsın. Emeksiz yemek olmaz kızım, yanındaki erkek yaşıtın olsun, sana uygun biri olsun, hayatyolunu birlikte yürüyün, birlikte büyüyün , maddiyatı da birlikte yaparsınız. Senin yaşındaki kızların koca heriflerle gezme nedeni genelde para, ona da yazıyorum bedavaya para yok k.şar tiplere av olacaksa genç kızlar buyursunlar. Eyyorlanmam bu kadar.
Benim takıldığım şeyi ve beklentimi hiç anlamışsınız. Burada bayağı bir açıkladım tekrar aynı şeyleri yazmaya gerek yok. Takıntılı olmasını beklediğim anlamını çıkarmak biraz zorlama bir yorum olmuş. İnsan tanışmak istediği ve başta gayet güzel konuştuğu biri neden birden soğuk davrandı merak eder. Bir şey mi yaptım istemeden diye bir sorar nezaketen de olsa. Kapıma gelip yalvarsın demedim herhalde ne münasebet anlaşırsak anlaşırırız olmazsa da biter bu kadar basit. Mesaj atmak 5 sn süren bir eylem yorduğunu da hiç sanmam. Kaldı ki gerçekten isteyen erkek de peki deyip bitirmez. Bence bunu bütün kadınlar bilir. Yeni tanışıyor olsun ya da olmasınlar. Sadece sormasını bekledim bunu beklemek saçma bir beklentiyse size göre daha diyecek bir şeyim yok. Yorumunuza saygı duyuyorum ama bakış açınız bağlamdan uzakInsan hic gormedigi biriyle neden konuşsun? Bir kamyon foto yollanmasina gerek yok ama konusacaksaniz tabi ki oncesinde birbirnizi goreceksiniz her türlü yani ne demek hizli geldi. Gorucude bile önce foto gosteriliyor.
Hic tanimadigi birinin gorusmeyelim huzursuz hissediyorum demesine neden yok konusalim diye israr etsin?
Cokta bir sey demek istemiyorum yasiniz kucuk ama cok sacma beklentileriniz var.
Bazi kadinlar olarak istiyorsunuz ki adama merhaba der demez size takintili olsun. Yani sizi cok begense bile NORMAL kafada bir erkek red edildiginde kendisiyle ilgilenilmediginde biyerden sonra uzaklaşir.
Tanimiyor etmiyor fotonuzu bile dogru durust gormemis adam niye peşinizde olsun?
Hem takintili erkekler sikayet ediyorsunuz hem de en ufak parmaginizi kipirdatmadan o adam sizin takintili faniniz olsun istiyorsunuz.
Biri daha vardi siizin gibi hem adamla ilgilenmiyor yazmadan yazmiyor ama adam peşinde koşsun durduk yere...