Görüştüğüm kişi sanırım beni beğenmedi. Sizce doğru mu yaptım?

37 yasinda bir ablan olarak ogut vereyim. Taninadigin bir erkek kibar davranmayi hic haketmiyor, diyelim ki boydan bir fotograf attin ve kilolu bir kizsin, aninda bir sey demeden engelleyebilirdi. Orneklerini duyduk, gorduk.
Ha huyunu suyunu bildigin, uzun sureli sevgilin, esin olur, hakettigini dusunuyorsan, o zaman ovebildigin kadar ov.
Bu konuda sanırım haklısınız dün de aynı uyarıyı yapan birkaç üye oldu. Ben nezaket sınırını aşmayayım, kendini kötü hissetmesin diye düşündüm ama o beni beğenmese ya da bir kusur bulsa belki direkt ifade edebilir ya da konuşmayı kesebilirdi de. İnsanların saygıyı hak etmesi gerektiği gibi nezaketi de hak etmesi gerekiyor sanırım. Bu da zamanla tanıdıkça olacak bir durum. Çok teşekkür ederim:)

Ben burada bazen sizin yorumlarınıza denk geliyorum. Çok sevdiğim ve aklına güvendiğim nadir üyelerdensiniz. Bu yüzden tavsiyenizi mutlaka kulağıma küpe yapacağım. Hukukçu erkekler hakkında bazen böyle şeyler duyuyordum. Hukukçu kadınlardan dahi. Ama insan anlam veremiyor işte başta. Mesleğini hiç büyütmemiştim başından beri. Çünkü erkek işte. En mükemmel duranının bile illa ki bir şeyi çıkar ama böyle biri çıkmasını da beklememiştim yalan yok. Daha oturaklı, efendi, ağırbaşlı biri olur sanmıştım ama adam boydan at aa bak ben de öyle atıyorum di mi vs diye saçmalayan 20 tane fotoğrafı sıralayan bir ergen çıktı. Bu nasıl savcı anlamadım Allah meslektaşlarına sabır versin. Böyle tipler çok mu yoksa kılçıklardan birine mi denk geldim hakime hanım siz camianın içinden biri olarak daha iyi bilirsiniz.🥲
Ya iyisi de var kötüsü de. Kaç bir kişilik kocaman camia. Efendisi de var ahlaklısı da böyle senin muhatap olduğum gibi ergeni de.
İnsanlar hakim savcı diyince gözünde büyütüyor ama benim için mesela direkt eleme sebebi. Çünkü ben daha risk alan erkek seviyorum. Doktor, hakim, savcı , öğretmen erkek bana hemcinsim gibi geliyor devlet memuru olduğu için.
Bak mesela kardeşimle yazışmalarımı paylaşayım random gülen, bilgisayar oyunu oynayan düz çocuk işte. Savcı diye aman aman bir şey sanıyorlar da mesleğin içi hiç öyle değil gsgsgsgsgs.Oooo Sayın savcım dediklerinde gülesim geliyor. Ama 21 yaşında öğrenci kızla birliktelik meslek içinde de hiç tasvip edilmez. Hayat maratonunda aynı kulvarda değilsiniz. Sen genceciksin daha. Hakim savcı doktor veyahut başka meslek inan hiç farketmiyor. Mezun olup iş hayatına atılınca sen de göreceksin senin bu mal kim ya dediğin meslektaşın hocam hocam diye saygı görecek. O zaman anlayacaksın

Eklentiler

• IMG_0077.jpeg
    IMG_0077.jpeg
    86,9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_0078.jpeg
    IMG_0078.jpeg
    92 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_0079.jpeg
    IMG_0079.jpeg
    80,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_0080.jpeg
    IMG_0080.jpeg
    99,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_0081.jpeg
    IMG_0081.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_0082.jpeg
    IMG_0082.jpeg
    93,1 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba hanımlar, 21 yaşındayım şu an ve diş hekimliği öğrencisiyim. Bir süre önce bir savcıyla flört durumumuz oldu. Kendisi 28 yaşında. Ortak bir arkadaşımız vesilesiyle oldu ben şansa onunla beraberken aramışım kız da benden bahsetmiş sanırım laf arasında. O da merak ettiğini tanışmak istediğini söylemiş. Arkadaşım bana durumu anlattığında "numaranı verebilir miyim" diye sordu. Tamam dedim çünkü arkadaşım bayağı övdü çocuğu. Velhasıl whatsapptan konuşmaya başladık. Beni çok nazik ve nahif bulduğunu vs belirtti güzelce konuşuyorduk derken 10 dk oldu olmadı fotoğrafını attı ve beni de görmek istediğini söyledi. Bana biraz hızlı geldi bu tavır ama neyse deyip attım fotoğrafımı. Bu arada onu pek beğenmedim benden çok büyük duruyordu ama saygısızlık yapmadım tabii ki. Hatta daha genç durduğunu falan söyledim. Nezaket olsun diye. O beni görünce önce "aa merhaba, memnun oldum" dedi sonra da "ben boydan attım sen niye öyle atmadın" dedi. Bu beni sinirlendirdi. Yani tavrı çok çiğ geldi. Çok boydan fotoğrafım yok çünkü çekenim yok. Fiziğim gayet normal o konuda bir çekincem yok ama ne bileyim zaten görüşürsek görürsün bu tavır çok kaba geldi bana daha girişten. Beni beğenmediğini hissettim. Kusura bakma beğendiremedik sana dedim. Şaka yaptım ya deyip kendi fotoğraflarını atmaya devam etti. Benim böyle bir isteğim olmamıştı. Daha doğru düzgün birbirimizi tanımadan fotoğraf bombardımanı beni rahatsız etti. Açmadım görselleri ve gelmedi fotoğraf, neyse önemli değil zaten dedim yalandan. Aa çok ayıp deyip güldü ve yine bir sürü fotoğraf attı. Ben yine bir şey demedim ve aa kim çekti güzel çekmiş vs dedim bu sefer bir 15 dk falan cevap vermedi. Ben nedense beni beğenmediğini düşündüm, verdiği tepkiye biraz üzüldüm ve onun da bu kadar görselliğe meraklı olması hoşuma gitmedi. Bence konuşmayı burada noktalasak daha iyi. İyi akşamlar yazdım. Sonra bana döndü "kapı çalmıştı bakamadım, neden böyle istiyorsun anlamadım dedi. Ben de "nedense kendimi huzursuz hissettim ve bu histen pek hoşlanmadım" dedim. O da "peki, anlamadım ama ısrarcı olamam. Afedersin" yazdı. Bu şekilde bitti konuşma. Ben zaten doğru karar olduğunu orada anladım çünkü hiç itiraz etmedi ya da neden öyle hissettin bir şey mi yaptım vs diye bile sormadı işine geldi. Bu olay burada kapandı sanırım ama ben kendimi çok üzgün hissediyorum. Sizce ben mi abarttım siz olsanız ne yapardınız? Çirkin olduğumu cidden düşünmüyorum hatta kendimi seviyor, beğeniyordum ama çok incitti o tavrı falan. Özgüvenim kırıldı. Benden büyük kişilerin yorumlarına, tavsiyelerine çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Bence fotoğraf konusunda rahatısız hissetmen çok haklı kadın olarak hiç tanımadığımız birine boyadan resim atmak bencede çok yanlış. Ki bu nasıl savcı bir savcının bunu bilmesi lazım! Ben savcı olduğundan bile tereddüt ettim.sonuçta yapay zeka ile senin o boydan resminde çok güzel oynamalar yapabilir. Kaldı ki whatsapp da profil resmi var neyine yetmemiş? Bence niyeti gerçekten arkadaşlık olsa ne zaman müsait olduğunu sorardı bir kahve yemek ayarlardı yada ortak arkadaşınızdan sizi görüştürmek isteyebilirdi. Tutumu tavrı çok yanlış bence telefonla bu şekilde daha önceden de konuşmuş profesyonelce size getirip konuşmayı sonlandırmış. 35 yaşında biri olarak asla böyle biri ile görüşme derim. Niyeti iyi değil emin ol! Ki arkadaşına tanıştır dediğinde zaten onun tlf seni. Sosyal medyana girip sana bakmıştır. Ya da arkadaşın sana onun resmini göstermiştir diye düşünüyorum. Arkadaş bence hızlı gitmek istiyor

Ya iyisi de var kötüsü de. Kaç bir kişilik kocaman camia. Efendisi de var ahlaklısı da böyle senin muhatap olduğum gibi ergeni de.
İnsanlar hakim savcı diyince gözünde büyütüyor ama benim için mesela direkt eleme sebebi. Çünkü ben daha risk alan erkek seviyorum. Doktor, hakim, savcı , öğretmen erkek bana hemcinsim gibi geliyor devlet memuru olduğu için.
Bak mesela kardeşimle yazışmalarımı paylaşayım random gülen, bilgisayar oyunu oynayan düz çocuk işte. Savcı diye aman aman bir şey sanıyorlar da mesleğin içi hiç öyle değil gsgsgsgsgs.Oooo Sayın savcım dediklerinde gülesim geliyor. Ama 21 yaşında öğrenci kızla birliktelik meslek içinde de hiç tasvip edilmez. Hayat maratonunda aynı kulvarda değilsiniz. Sen genceciksin daha. Hakim savcı doktor veyahut başka meslek inan hiç farketmiyor. Mezun olup iş hayatına atılınca sen de göreceksin senin bu mal kim ya dediğin meslektaşın hocam hocam diye saygı görecek. O zaman anlayacaksın
Çok güldüm😅 ne kadar güzel bir iletişiminiz var kardeşinizle. Çok renkli tatlı birisiniz. Dobralığınızı da çok seviyorum. Kardeşiniz sağlıklı ya sfsjdj kendi halinde kompkeksleri olmayan biri. Bu kendini beğenmiş yapmacık davranan biriydi. Bence de yaş konusunda ben çok küçük kalıyorum ona nazaran. Bazen herkesi kendim gibi sanma yanılgısına düşüyorum herhalde daha toy olduğumdan ama zamanla dediğiniz noktaya gelicem gibi:)

Yani bir dur isminden başka bir şey neredeyse bilmiyorum ve birkaç fotoğraf ilk etapta gayet yeterli diye düşünüyorum. 20 tane peş peşe atması, laubali tavırlar hiç hoşuma gitmedi. Çok haklısınız
Ay! Böyle uç noktada davranışları olan adamlardan uzak durun. Zeka geriliğinin çoğunlukla da kötü niyetin belirtisidir bu davranışlar.

Bence fotoğraf konusunda rahatısız hissetmen çok haklı kadın olarak hiç tanımadığımız birine boyadan resim atmak bencede çok yanlış. Ki bu nasıl savcı bir savcının bunu bilmesi lazım! Ben savcı olduğundan bile tereddüt ettim.sonuçta yapay zeka ile senin o boydan resminde çok güzel oynamalar yapabilir. Kaldı ki whatsapp da profil resmi var neyine yetmemiş? Bence niyeti gerçekten arkadaşlık olsa ne zaman müsait olduğunu sorardı bir kahve yemek ayarlardı yada ortak arkadaşınızdan sizi görüştürmek isteyebilirdi. Tutumu tavrı çok yanlış bence telefonla bu şekilde daha önceden de konuşmuş profesyonelce size getirip konuşmayı sonlandırmış. 35 yaşında biri olarak asla böyle biri ile görüşme derim. Niyeti iyi değil emin ol! Ki arkadaşına tanıştır dediğinde zaten onun tlf seni. Sosyal medyana girip sana bakmıştır. Ya da arkadaşın sana onun resmini göstermiştir diye düşünüyorum. Arkadaş bence hızlı gitmek istiyor
sosyal medya kullanmıyorum tek bir fotoğrafımı görmüştü tanışmadan. Tanışınca da birkaç tane gördü de bunun niyeti görmek değil iyice incelemek. Böyle biriyle buluşmazdım zaten. Arkadaşım kırılmasın diye konuşayım demiştim ama fazla nezaket de iyi değil. Baştan hayır deseydim keşke tek hatam o

X