Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pina 100 erkek bu cümleyi kurduysa 99 u yalan , kız şimdi bekleyecek onu toparlayınca bana dönecek diye .Kizlar kusura bakmayın ama siz böyle konusunca ben sizlere hayretle bakıyorum. Gerçekten sorunu olamaz mi, ki erkek bu sorunu oldugunda çoğumuzun sinir olduğu huyu değil midir, susarlar konuşmazlar. Bizde konuşmak isteriz. Yeni iliski oluncada gayet rahatta vazgecebiliyorlar.
Belki konu sahibinin ileride cok ama cok mutlu olacagi biri bunu hiçbirimiz bilmiyoruz. Direk kestirip attınız bir kenara.
Haklisin ama gider konuşur, bakar karar verir, gercek olup olmadığını bile bilmiyoruz. Benim cogu arkadaşim erkek bildiğim ne birsey varsa erkeklerin morali bozukken kendilerini kapatmaları, konuşmak istemedikleri. Benzer durumu bende yaşıyorum, çoğumuzda yaşıyor.Pina 100 erkek bu cümleyi kurduysa 99 u yalan , kız şimdi bekleyecek onu toparlayınca bana dönecek diye .
Pina normalde ben de senin gibi düşünürdüm , hala zaman zaman düşünüyorum ama erkeklerde saçma durumlar var . Şimdi kız açık kapı bıraktığında umursamayacak ne de olsa o köşede duruyor gel dersen gelir git dersem gider diyecek. Zor durumda olabilir kendini de kapatabilir o zaman hazır olduğunda net gelsinHaklisin ama gider konuşur, bakar karar verir, gercek olup olmadığını bile bilmiyoruz. Benim cogu arkadaşim erkek bildiğim ne birsey varsa erkeklerin morali bozukken kendilerini kapatmaları, konuşmak istemedikleri. Benzer durumu bende yaşıyorum, çoğumuzda yaşıyor.
Soylediginde cok haklisin. Ben devam etsin demiyorum lutfen yanlis anlaşılmasın. Belki gerçekten çok büyük bir sıkıntısı vardir, sadece gerçeği anlayıp, ona gore karar versin.Pina normalde ben de senin gibi düşünürdüm , hala zaman zaman düşünüyorum ama erkeklerde saçma durumlar var . Şimdi kız açık kapı bıraktığında umursamayacak ne de olsa o köşede duruyor gel dersen gelir git dersem gider diyecek. Zor durumda olabilir kendini de kapatabilir o zaman hazır olduğunda net gelsin
Hepinize çok teşekkür ederim, tüm yorumları okudum bana kızacaksınız ama görüşmeye gideceğim. Ama asla geri dönüş için açık kapı bırakmam bittiğinde. Başkası anlatsa inanın ben de aynı tepkileri verirdim, yalan söylüyor derdim ama sanırım inanıyorum. Kötü olduğu çok belliydi, yaptığı her şekilde yanlış. Ailesel bi şey için beni direkt hayatından çıkaracak olması çok çok üzücü. Ama nolacak bir kez daha görüşsem, eğer samimiyetine inanmazsan tamam der tamamen iletişimi koparırım. Geri adım atmasına da izin vermem.
Umarım akşam hayal kırıklığı yaşamam.
Yeniden teşekkür ederim hepinize![]()